CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Fost europarlamentar: ”Estul Europei va fi victima paranoiei climatiste. Un bantustan irecuperabil”

0 comentarii / 3859 vizualizări / 18 decembrie 2019

Fostul europarlamentar liberal Traian Ungureanu conturează un portret cel puțin dramatic viitorului UE, afirmînd, într-o analiză publicată în Adevărul, că asistăm la feudalizarea Europei, la împărțirea cetățenilor în elite și amărășteni și că Estului i se rezervă rolul de bantustan, cu referire la celebrele zone alocate de stăpînitorii albi negrilor din Africa de Sud.

”Oroarea din vieţile celor ce nu sînt elită face legea ascunsă a anilor noştri împănaţi de drepturile omului, transparenţă, awareness, justiţie socială, bla, bla, bla. Toţi aceşti oameni au fost informaţi că sînt surplus şi că au ratat înălţarea spre marea corecţie morală a lumii. Toţi au fost respinşi şi sînt pedepsiţi cu şomaj, impozite şi dezinters, pe motiv de apartenenţă la vechea civilizaţie occidentală, adică sub diagnosticul de înapoiere fără leac” scrie TRU.

”Într-adevăr, vina acestor prea-vertebraţi e că nu leşină, cuceriţi de agenda stelară a castei superioare: urgenţă climatică, migraţie şi căsătorii fără frontiere, sex fluid, Islam fără pată şi creştinism abominabil. Între timp, liderii mîntuiţi ai lumii bune plusează cu fanatism, ştiind că imperiul virtuţii aduce, perfect septic, dominaţia pe care comuniştii au stropit-o cu sînge. UE are, mai nou, propriul Green Deal şi ţine să demonstreaze că poate multiplica de 27 de ori aroganţa care i-a adus lui Macron întîlnirile săptămînale cu Vestele Galbene. Estul va fi prima victimă a paranoiei climatiste UE şi se va alege, astfel, cu reconfirmarea planificată a reputaţiei de bantustan irecuperabil. Drama civilizaţiei europene a trecut în regim de mare viteză. Lumea de jos a fost distribuită în rol de analfabet ingrat, iar noua gnoză intelectual-politic-artistic-internautică şi de alte anti-naţionalităţi îşi face de cap. Rezultatul acestui delir progresist aprobat în faţa oglinzii e şocant: feudalizarea lumii occidentale.” mai susține fostul europarlamentar. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998