CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Fost greu liberal: Klaus, aproape toti cei care te-am sustinut în 2014 am disparut din PNL

3 comentarii / 12302 vizualizări / 18 noiembrie 2019

Aristotel Căncescu, fost greu liberal și președinte al CJ Brașov în patru mandate, îi adresează o scrisoare lui Klaus Iohannis, în care critică modul în care s-au desfășurat anchetele asupra șefilor de consilii județene și îl critică pe Ludovic Orban pentru promisiunile neîndeplinite din urmă cu 11 ani.

„Klaus,
Aproape toți cei care te-am susținut în 2014 am dispărut din PNL. Cei care te susțin acum vor dispărea, probabil, în următorii ani. Fostul nostru coleg, Sorin Frunzăverde, a murit din cauza DNA-ului și a fost condamnat pentru că ți-a susținut ție campania electorală. Apropo, Klaus… La înmormântarea lui puteai măcar să trimiți un buchet de flori. O coroană era cam mult pentru tine, Klaus…
În 2014, când eu și colegii mei te-am sprijinit să preiei partidul, în discursul meu de la Liga Aleșilor Locali PNL din Poiana Brașov, spuneam că, după epoca Băsescu, era nevoie de un neamț- după modelul Carol I sau Ferdinand- care să stabilească liniștea și pacea în această țară. M-am înșelat. Am nimerit tot un neamț, dar după modelul 1933 din Germania, care vrea să desființeze PSD (SPD, la acea vreme).

Nu sunt un fan PSD. Eu am luptat tot timpul cu ei. Tu însă ai coabitat, Klaus. În anii 2000-2004, ai primit de la Guvernul Adrian Năstase sume de 10 ori mai mari decât Brașovul. Numai pentru modernizarea aeroportului din Sibiu ai primit sume mai mari decât aveam noi nevoie să facem un aeroport nou la Brașov.

Și apropo de aeroport, Klaus…
În 2008, la inaugurarea investiției a participat unul, Orbán, care era atunci Ministrul Transporturilor. Ne-a promis sprijin financiar. Nu am primit nimic. Și cum nenorocirile se repetă, același Orbán a revenit, după 11 ani, la Brașov și a promis din nou sprijin de la Guvern, pentru aeroport. Tu îl mai crezi, Klaus? Eu, NU!”, mai scrie el pe Faceboook.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Ambasada americana si sistemul au decis: la fapte egale, cu unii muma, cu altii ciuma, ca sa-i aiba pe toti sub control.

  2. PNL e PDL-Baseku-Seku…

  3. PNl nu reprezinta liberalismul din Romania. Este doar PDL vopsit.
    Strabunicul lui T. Paleologu a fost fondator al PNL, primaar al Bucurstilor, iar el a fost exclus din partid de Orban,fiu de tortionar securist si de doua doamne, Alina si Raluca

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998