CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Fost greu liberal: Nicusor Dan ar fi o catastrofa ca primar, dar va cistiga Firea fara dubii

10 comentarii / 9074 vizualizări / 15 septembrie 2020

Fostul primar pedelist al sectorului 3, Liviu Negoiță, vicepreședinte de partid de guvernămînt și desemnat inclusiv premier la un moment dat de către Traian Băsescu, reacționează dur în scandalul momentului care îl implică pe Nicușor Dan, și spune într-o declarație exclusivă pentru Inpolitics că acesta ar fi cel mai catastrofal primar pentru București, dar nu are, oricum, nicio șansă în fața Gabrielei Firea. Totodată, Negoiță spune că și informațiile care i-au parvenit în timp susțin teza că pentru Dan, procesele în numele protejării orașului erau, de fapt, surse de bani.

”Eu nu mai fac politică activă”, spune Negoiță, ”dar cred că e momentul să îmi amintesc de lucruri pe care le-am trăit ca primar cu acest avorton – și nu mă feresc de cuvinte – de Nicușor Dan. Omul ăsta a făcut instituției conduse de mine mai multe plîngeri la DNA și în alte locuri, care s-au închis toate din lipsă de probe. Nu a dat măcar odată un telefon să își ceară scuze, ulterior. Cînd văd că partidul din care totuși fac parte susține o asemenea ”soluție”, sigur că mi se strînge stomacul. Nu pot să las să treacă această campanie fără să zic două vorbe în care chiar cred,

eu sunt absolut convins că dacă, ferească Dumnezeu, ăsta ar ajunge primar al Capitalei, ar fi cea mai mare catastrofă din punct de vedere administrativ din istoria orașului.

Demersurile lui împotriva mea au fost doar calomnii și delațiuni încheiate cu soluții definitive ale instanțelor, cum le-a făcut și altora, persoane fizice sau juridice, e un ratat politic inventat de cine știe. Și durerea mea e că partidul meu, PNL, susține o astfel de soluție, un eșec, de fapt, pe care cineva va trebui să și-l asume, pentru că nu se poate să nu faci ceva pentru bucureșteni și să susții o astfel de variantă care este înspăimîntătoare. Nu e admisibil pentru un partid care se respectă și care pretinde că îi respectă pe bucureșteni.

Sunt convins că va cîștiga Firea. Dacă s-ar retrage din cursă Nicușor Dan, cum se vehiculează, dacă clachează nervos, PNL ar rămîne fără candidat și ar vota, probabil, cu Traian Băsescu.

Negoiță spune că nu a avut niciodată vreo discuție directă cu Dan, în contextul acțiunilor deschise împotriva sa; în egală măsură, consideră fără dubii că porecla de ”Plicușor Ban” nu e inventată de cineva doar priceput la jocuri de cuvinte, ci e ancorată în realitate. ”Mă întreb cum primește el donații de cîte 50.000 de euro, spre exemplu, că poate ar vrea și alții. Un ipocrit, care va lua bătaie fără dubii de la Firea” conchide fostul edil. (Bogdan Tiberiu IACOB)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

  1. Bineinteles ca nu are nici o sansa ! Asa-i catastrofa pentru Bucuresti ! Multumesc pentru postare !

  2. Mai mine zi-ne cum devine treaba cu vila ta de pe malul lacului Como, smechere. Tot din donatii? Ca erai baiat sarac, inteligent si bun la suflet? Of of Manuele laba scurta, ce pui de jigodie esti

    • Apreciază și tu, postac securist, candidații pentru care ai fost plătit în trecut să faci campanii denigratoare pe net.
      Bucureștenii au acum dovada că Plicușor Muculeț face scandaluri doar pentru a extorca investitori imobiliari care n-au contribuit destul la gașca lui securistă. :))))))))))))))

      • Bucurestenii il vor vota pe Pliculet, prostovane si ii vor da fuie dnei primar Mirea. Ca asa e in tenis, se mai gaureste si racheta, din cand in cand, iar braul Maicii Domnului se mai eznoada.

        Ati ajuns sa dati postari cu basistii sprijinind-o pe fuie mirea, nemancatilor

        • Eu cred că primul paragraf al singurei pagini pe care trebuie s-o citiți la SRI stipulează că trebuie păstrate aparențele de onestitate ale candidatului Securității până cel puțin până la ora închiderii urnelor. :))))))))))))
          Când se folosea SRI de vidanjorul bugetelor de la Sectorul 3, pe care l-au lăsat liber la vila din Como cumpărată cu bani furați de la stat sub directa supraveghere a SRI, Liviu Negoiță era bun. :))))))))))

  3. nu cred ca nicusor pierde. imaginea lui nicusor e de naiv. iar firea e urata de catre bucuresteni, deci nicusor scapa. mai, in Bucuresti se opreste apa calda constant si exista lucrari in FIECARE luna si voi credeti ca firea va castiga? hahahaha

    • Să vină cineva să oprească lucrările!!! :)))))
      Doamne, ce prostovan ești!!!

    • Asta e pesedeaua, cu Nikita, tata Puiu, Sf Pantelimon, Sf Dan Voiculescu, cu Mitica Dragomir, cu tot felul de nemancati, golani si parasute de provincie. Toti stransi uniti in jurul celor ce le dau de pomana din banii furati. Prostovanii astia isi fac iluzii ca mai pot salva ceva din sandramaua pesedista, in afara de stafia lui Dej si mumia lui Ion Iliescu Maica.

      • Crin Halaicu, Viorel Lis, Traian Băsescu, Adriean Videanu.

        Doamne, ce securist prostovan ești!!! :))))))))))))))))

  4. […] Negoiță spune că nu a avut niciodată vreo discuție directă cu Dan, în contextul acțiunilor deschise împotriva sa; în egală măsură, consideră fără dubii că porecla de ”Plicușor Ban” nu e inventată de cineva doar priceput la jocuri de cuvinte, ci e ancorată în realitate. ”Mă întreb cum primește el donații de cîte 50.000 de euro, spre exemplu, că poate ar vrea și alții. Un ipocrit, care va lua bătaie fără dubii de la Firea”, a spus Liviu Negoiță, pentru Inpolitics. […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998