CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Fost ministru, amenintat cu un glont in cap

11 comentarii / 4184 vizualizări / 30 august 2020

Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, a anunțat că depune plîngere penală împotriva unui internaut care i-a scris că ar merita un glonț în cap, în urma unei postări a acestuia pe Facebook.

”Școlile unde învață copiii mei, în Germania, au reînceput cursurile în format fizic de la începutul lui mai. Regula nr.1: nu ai mască, mergi acasă. Masca, evident, nu ți-o dă nimeni moca” a scris Funeriu.

În replică, un internaut pe nume Paul Gasca a scris: ”Un extremist de drepta. Te simti bine cu pensia speciala de ministru? Ai merita un glonte in cap, amice…Jegul ăsta uman a spus ca profesorii trebuie să vină cu echipamente IT de acasă în cazul in care scoala se va muta in online. E un jeg uman. Trebuie scuipat, nu ai ce să dezbati cu el”.

Fostul ministru nu a rămas dator și a anunțat prompt: ”Pentru aceasta amenintare voi face plangere penala”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. să stea liniștit. un glonte în cap poate cauza daune doar dacă întâlnește ceva pe traseu.

  • Și porcii au creier.

   • porcii chiar au.în cazul de față s-ar putea întâlni cel mult cu pixelul albastru.

  • O explicație perfectă.

 2. Corect tovarășu’ Funeriu, cu masca vii de acasa, dar testele sunt gratis. Ma refer la testele pentru coronavirus. În Romania se vorbește excesiv despre măști, dar deloc despre teste. În Occident, prevenția începe de la testarea pe scara larga și anchetele epidemiologice pentru depistarea contactilor.

  Intr-adevar, cu Funeriu n-ai ce dezbate. Omul e limitat rău de tot. A excelat însă în materie de basism și pupincurism. În privințele astea doua, chiar a fost extremist.

  • Cred ca era tare si in … tata. Altminteri nu ajungea el ministru ca sa-i sufle secretarele discursurile ca la teatrul de amatori din Calarasi

 3. Funeriule, fă-ți un profil psihologic, în cadrul programului: cunoaște-te pe tine însuți. Sînt convins că vei rămîne uluit de rezultat. Și poate așa vei renunța să bălăcești aerul în gură

 4. Ar face foarte bine Funeriu sa dea in judecata pe acest HATER. De ce sa toleram limbajul violent pe internet, insultele si amenintarile? HATER-ii sunt ei insisi oameni foarte bolnavi, cu un mare nivel de agresivitate, cu mari compexe nerezolvate, maltratati de parintii lor in copilarie, care ar necesita un tratament psihologic si niscai Bromazepam, Sau poate ceva mai mult sex in familie…

  • Limbajul cu gloanțe a fost introdus de haștagii pulii. Probabil acum se apucă unii de cules tocmai ce au semănat. :)

 5. Arendasul roman:doi copii la mosie ,doi la oras,doi la Paris.Mare a fost Caragiale.Pai bine,dom” ministru copiii studiaza in Germania ,Romania doar va plateste indemnizatiile?Curat ,murdar.V-am auzit in cateva randuri cum va dati cu parerea despre invatamantul romanesc.Cu ce drept?A,dvs sunteti in UE,noi mai la periferia Romania.

 6. @ Remarcați deci și că de nu ar fi fost aprobată liberalizarea portului de arme la populație, de către ,,derbedeii” de au guvernat, variantele de căutare ar fi fost mult mai restrânse la astfel de amenințări, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998