CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Fost ministru catre Iohannis: ”Distrugeti tot ceea ce atingeti, ca un adevarat terminator”

6 comentarii / 4591 vizualizări / 22 octombrie 2021

”Domnule Iohannis, haideți să dăm cărțile pe față! Vă puteți afișa acum fără să vă mai ascundeți chipul uselist, masca a căzut demult!” scrie pe Facebook fostul ministru al Justiției, Stelian Ion.

”Am văzut foarte clar care sunt interesele dumneavoastră din justiție. Pentru asta am fost gazați, împreună cu familiile, pe 10 august? Să “reformați” dvs. justiția împreună cu PSD-ul?
Vreți control total pe numirea procurorilor. Ați respins public propunerea noastră de schimbare a procedurii care era în conformitate cu rapoartele Comisiei Europene în cadrul MCV. Pentru ce? Pentru a pune la adăpost furăciunile prezente și viitoare ale clientelei PNL și PSD? Vreți puteri mai mari pentru procurorul general în condițiile păstrării numirii sale exclusiv politice. Pentru ce? Vă opuneți trecerii poliției judiciare în subordinea parchetelor. De ce? Ca să poată în continuare șefii din poliție, subordonați ministrului de Interne, să aibă acces și control pe dosare?
De de nu v-ați opus la demiterea procurorului șef DNA, Laura Codruța Kovesi? Am înțeles, v-a obligat CCR. Dar când ați încălcat grav Constituția, implicându-vă direct și brutal în alegerile interne dintr-un partid, atunci nu ați mai avut rețineri.
De ce ați numit-o pe Georgiana Hosu la conducerea DIICOT, în ciuda informațiilor și a avizelor Secției pentru procurori a CSM? Am văzut cu toții ce a urmat.
Ne arătați acum că faceți ce știți mai bine: să mai dați o șansă PSD-ului. Noi, useriștii, vă stăteam în cale, pentru că deranjam interesele clicilor pe care le patronați. Or, dvs. vă plac PNDL-urile lui Dragnea și vă deranjează procurorii independenți.
Ați avut ocazia să coalizați dreapta, să împingeți reforme în România. Ați ales să refaceți alianța cu PSD și să faceți doar combinații ieftine, politicianiste. Dacă tot vă doriți atâta putere, măcar să fi avut o viziune, să fi făcut ceva bun cu ea.
Lăsați-vă de reforme, pentru că ați arătat deja că distrugeți tot ceea ce atingeți, ca un adevărat terminator.
Adevărații crizatori sunteți dumneavoastră, Cîțu și echipa dvs “câștigătoare”: ați împiedicat reformele, ați compromis campania de vaccinare transformând-o în campanie de imagine pentru Cîțu, ați aruncat în aer coaliția și ați băgat țara în criză” mai scrie useristul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Într-un sat din Alpii bavarezi, un tânăr om de știință, pe nume Henry Frankenstein, și asistentul său cocoșat, Fritz, creează din bucăți un corp uman. Aceste bucăți au fost colectate din diverse surse: furate de la cadavrele din cimitir proaspăt îngropate sau sunt organele unor criminali recent spânzurați. Frankenstein dorește să creeze viața umană prin intermediul dispozitivelor electrice pe care le-a perfecționat. Îl trimite pe Fritz într-o școală unde dr. Waldman, bătrânul profesor de medicină al lui Henry, îl învață cum să fure un creier. Fritz scapă din mâini creierul normal și, în schimbul lui, ia creierul unui criminal. Wiki

 2. El este un „crizator”. Mai bine s-ar apuca de scris o carte cu cuvintele inventate de el, care nu se regasesc in limba romana care ii este straina……….

 3. O adevărată bombă. În luna decembrie a anului trecut, după ce a explodat scandalul cu devalizarea fondurilor secrete, doamna contabil, soția lui Ciucă, a bătut în retragere. S-a pensionat. Din poziția militară de subofițer. Eu unul am crezut că a făcut acest lucru pentru a se pune la adăpost. Și mulți alții au crezut același lucru. Numai că această mișcare a avut un cu totul și cu totul alt sens. După ce s-a pensionat, în scurt timp s-a reîncadrat la Ministerul Apărării Naționale. Într-o funcție mai importantă. Fictivă. Și a fost avansată de la subofițer la înaltul grad de locotenent-colonel. Evident, cu o soldă substanțial crescută. Și după asta ce credeți că a făcut fosta și viitoarea doamnă prim-ministru? S-a pensionat din nou. După această jonglerie, tot pe banii oștirii române, familia Ciucă și-a mai rotunjit puțin veniturile.

 4. Jigodia asta seremuistă este mai dezagreabilă chiar și decât retardatul statului.

  Plăvanul imbecil știe că predarea justiției în totalitate la SRI înseamnă un laț mai strâns. Se mai alintă și el cu marionetele din PDL mai hoațe chiar și decât el.

  Să notăm că prostovanii SRI-ului au fost aruncați în fața trenului. Dacă oile din PSD nu votează guvernul Măciucă începe un măcel în Securitate cum n-am văzut nici în 1989.

 5. @ E de remarcat totuși și că nu au propus să se folosească toamna și iarna numai vopsea de culoare verde, ?

 6. Despre persoanele cu handicap numai de bine! Oamenii tb protejați și nu înjurați!
  E vb despre Stelica cel cu handicapa mica( e cam forțată rima, știu!).
  În rest Let’s go Klaus!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998