CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Fost ofiter SRI: Marota Big Brother ascunde interese private de milioane de euro

0 comentarii / 3118 vizualizări / 29 iulie 2019

În spatele obsesiei unor personaje înalte din stat privind legile Big Brother nu a stat niciodată dorința protejării cetățenilor, ci strict interese materiale private, de ordinul sutelor de milioane de euro. Dezvăluirea aparține fostului colonel SRI Daniel Dragomir, care promite că va furniza și alte amănunte pe această temă.

”Dupa ultima tragedie, vad reluate tot felul de propuneri nastrusnice pentru a repune pe tapet subiectul cartelelor si a legilor Big Brother. Inclusiv din zona media si din zona guvernamentala. Inclusiv din partea unor oameni din anturajul doamnei premier” scrie Dragomir pe Facebook.

”Sa va spun ce cred eu despre povestea asta cu cartelele pre-pay.
1. Cunosc personal, in cazuistica anti-terorista, multiple cazuri (inclusiv legate de retele de crima organizata) in care infractorii foloseau oameni ai strazii sau pur si simplu oameni amarati sau intermediari pentru a le cumpara cu banii jos 10-100-1000 de cartele. Fara numar, cum se zice pe la noi.
2. Fara sa fie Einsteini, multe retele criminale folosesc cartele pre-pay in roaming, adica le cumpara din sutele de tari unde se vand la liber si le folosesc in ce tara vor.
3. Azi, nicio retea infractionala nu mai foloseste telefoane “deschise”. Cumpara o tableta de 2 lei, se conecteaza la un wi-fi la o cafenea, instaleaza aplicatii, comunica criptat etc. Nu e fizica nucleara. Hello. Suntem in anul 2019. Chiar si Printzul meu cel mic foloseste VPN.
4. Dupa toate nebuniile tehnice din ultimii ani (dezvaluiri, Assange, wikileakes etc.) retelele adevarate de criminali, spioni, teroristi, au adoptat un modus operandi mult mai sofisticat, mai atent, mai conspirat. Nu o sa va vina sa credeti, dar si “ei” stiu sa citeasca, si “ei” au internet, si “ei” urmaresc ce se intampla in lumea asta, si “ei” studiaza cu atentie procedurile si modul de lucru al serviciilor de informatii, al structurilor de aplicare a legii sau al fortelor de politie. Si “ei” ne urmaresc pe “noi”. Stiu, o sa va surprind. Dar asa este.
5. Nu va mai lasati pacaliti. Maior si Coldea aveau marota asta cu pre-pay si Big Brother nu pentru “interesul national”, nu ca sa va protejeze pe voi de teroristi, criminali organizati, violatori, talhari sau “coruptii” neamului. Nu. Erau doar niste baieti destepti in spate si erau interese de bani. Sute de milioane de euro, in spatele acestor tampenii. Mai vorbim si de asta. La momentul potrivit” promite fostul colonel. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998