CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Fost premier român: Cînd strănută Zelenski, ai noștri de la București răcesc. Ne comportăm ca slugi

12 comentarii / 6862 vizualizări / 17 noiembrie 2022

Vasile Dîncu a trebuit să plece de la șefia MApN pentru că și-a permis să vorbească despre pace și pentru că l-a deranjat inclusiv pe Volodimir Zelenski, este de părere fostul premier Viorica Dăncilă în podcastul lui Ionuț Cristache, adăugînd că asta s-a întîmplat pentru că guvernanții noștri se comportă ca niște slugi.

Vorbind despre afirmațiile lui Dîncu de la momentul demisiei, conform cărora nu se poate lucra cu președintele, Dăncilă a spus:

”Tind să-l cred pe dl.Dîncu. El a ieșit cu o afirmație care cred că a deranjat, a spus că trebuie negociată pacea. După ce a ieșit cu această afirmație, că trebuie să se așeze la masă marile puteri și să negocieze pacea, am văzut că împotriva dînsului a ieșit atît dl.președinte, care i-a spus să citească presa, președintele PSD nu a ieșit cu vreo reacție de susținere a dlui.Dîncu…Mai este un aspect – să nu uităm că a venit și o reacție din partea ucraineană – senzația mea în acest moment e că atunci cînd strănută dl.Zelenski, ai noștri de la București răcesc. Ne comportăm ca slugi.

Produsele din Ucraina pline de pesticide au pătruns pe piața românească, iar fermierii noștri au mari probleme. Vedem că nu avem nicio reacție la măsurile care se iau la Bruxelles. Ni se vorbește de solidaritate, ni se spune să tăiem animalele din România în condițiile în care avem cel mai mic număr pe cap de locuitor. Va veni un nou regulament în care ni se va cere să reducem cu 35% consumul de pesticide la hectar. Nu vedem nicio reacție, ceea ce ni se spune, executăm. A venit premierul olandez Rutte la noi cu un aer autoritar, iar ai noștri parcă erau de pe altă lume, nu aveau nicio reacție. Sunt slugarnici, lipsiți de demnitate” mai spune fostul premier.

”Atitudinea din ultima vreme a dlui.Zelenski a condus la o lipsă de credibilitate, pentru că a arătat că nu are încredere în cei care au analizat ceea ce s-a întîmplat în Polonia, nici în partea poloneză, nici în cea americană, a insistat să fie parte a analizei, ca și cum el ar fi cel care controlează, iar acest lucru nu se face. Eu cred că în perioada care urmează vor fi din ce în ce mai multe voci care vor milita pentru pace, din ce în ce mai multe țări vor susține pacea” conchide Dăncilă. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. cine vorbeste de slugi..tovarasa danci, care a slujit la small hats si a primit in schimb job la banca (nationala) din Romania. ce mai ipocrizia.
  ca referinta de ex. discursul tovarasei la internationala aipac 2019.
  astia is fake cap coada. social democratia (noastra)un mare fake.
  clovnul lensky e de capul lui sau are o intreaga retea pe cap?

  • poate ai dreptate, poate nu ai dreptate, dar este singurul premier, de dupa 1990, ca si-a permis sa apere Romania in parlamentul european (PE). Restul politicenilor de la noi sunt niste presuri si meduze lipsite de personalitate.

 2. Ulei produs la fabrica din gl 13 lei l , ulei din ucraina 9 lei l….atat!

 3. Pe vremea lui Dancila uleiul era 3-4 lei pe litru.Asa ca nu mai mancati cacat cu lingura voi astia de postati p-aci

 4. Viorica Dăncilă este un om de stat de mare bun simț și evident patriotism. Nu voi uita discursul ei din Parlamentul European „Nu am venit să dau socoteală !”. Dar acum ratatul de Joianu controlează tot … Se duce și el repede dar mult rău a făcut… Ce slugă ordinară !…

 5. […] Vasile Dîncu a trebuit să plece de la șefia MApN pentru că și-a permis să vorbească despre pace și pentru că l-a deranjat inclusiv pe Volodimir Zelenski, este de părere fostul premier Viorica Dăncilă în podcastul lui Ionuț Cristache, adăugând că asta s-a întâmplat pentru că guvernanții noștri se comportă ca niște slugi, anunță inpolitics.ro. […]

 6. Nu am simpatizat-o pe Dna Dancila dar…am apreciat-o când România a deținut președinția UE!

 7. ” Ai nostri” in fapt criminali stalinisto/nazisti aflati la osul puterii prin fraude electorale sunt complicii criminalului impotriva umanitatii protejat de SUA,zELENSKI.VECHILE DEPRINDERI STALINISTE NU S-AU SCHIMBAT LA ”AI NOSTRI” pana in dec.1989 sustneau criminalitatea stalinsit/ URSS,azi sustn criminalitatea tot de sorginte stalinista SUA.

  • Poate vrei sa vin si peste tine, sa-ti dau bubuiala !

   • Dar cine esti tu?Un psihopat mafiot pro crIminalitate stalinIst/nazist americana, ori occidentala!

    • Eu sunt USA, partenerul tau strategic, alergic si paraplegic !

 8. Poza asta e foarte bine aleasa. Face toti banii – bravos BTI
  Putem intelege foarte bine calibrul acestui presedinte de tara. Numai in tara asta (ucraina) facuta pe sest / genunchi de Stalin, putea oculta mondiala sa faca proiectul asta, Mai intai le au furat astora tara, le au pus la conducere niste „neobolsevici”, repetand proiectul urss.
  Acuma au facut acolo un front plin de mercenari care se bat cu rusii. Este o incrancenare la fel de mare ca si atunci cand imperiul roman a vrut aurul dacilor. Acuma vor resursele naturale din Rusia. Evident ca populatia ucraineana e carne de tun. Vor sa omoare cat mai multi, daca se poate pe toti. Trebuie sa se mute altii acolo. Pamanturi bune intre Nistru si Nipru, 4 anotimpuri, etc

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998