CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Fost presedinte al CNAS, intrebare-cheie pentru guvernanti: Ar putea Rusia lovi nuclear Deveselu?

5 comentarii / 3262 vizualizări / 3 martie 2022

”Am ales să practic medicina pentru că iubesc oamenii. Poate și pentru că nu am vrut să trec degeaba prin viață ! NU accept să fiu catalogat de nimeni ca pro ceva sau cineva. M-am născut și trăiesc aici, în România. Sunt obligat să-mi pese de mine, de familia mea, de prietenii mei și de conaționalii mei. Abia apoi poate mă pot gândi la soarta altor neamuri. România și românii sunt pe primul plan!” scrie pe Facebook fostul președinte al CNAS, medicul Lucian Duță, care ridică în spațiul public cîteva întrebări grele.

”De aceea vreau să mi se răspundă la următoarele întrebări:
1. E posibil scenariul conform căruia Rusia are pe masă opțiunea să dea O SINGURĂ lovitură nucleară limitată la Deveselu?
2. Dacă în urma acestei lovituri ar muri câteva zeci de mii de români, ce facem?
3. În cazul că s-ar întâmpla situația de la pct 1, NATO ar ataca nuclear Rusia?
4. NATO a informat guvernul României despre un scenariu posibil aferent punctului 1? Dar despre soluțiile la întrebările 2 și 3?
5. De ce nu se mai găsesc pastile cu iodură de potasiu în farmacii? (soluția iluzorie de salvare în caz de atac nuclear)?
6. Oficialii României au răspuns la întrebările de mai sus?” mai scrie Duță. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. LE PUNETI MINTEA LA GREA INCERCARE…CIOLACU E CU NEPOTICA…CATU CU LINIUTA, IOHANNIS SI DANCU SE FREACA INTRE EI CA SI CAND AR STI CE FAC, GHENERALII ISI UMPLU BUNCARELE DE SUB VILOAIE…UN GRUP DE PROCURORI RAMELE SISTEMULUI TICALOSIT FAC PLANURI DESPRE CUM O SA IA TINERII CU ARCANU LA RAZBOI…TREBUIE TOTUSI SI CATEVA MITRALIERE PENTRU POPULATIE….

 2. 1. România va fi și ea poligon de încercare pentru armele ambelor tabere – Rusia și NATO, ăștia din urmă fiind gata să lupte până la ultimul român, ucrainian și moldovean. 2. Nu e nevoie de rachete nucleare, alea hipersonice și termobarice fiind suficiente, chiar și pentru Deveselu. 3. Populația nu trebuie să știe ce se întâmplă în țară și în lume cu adevărat, fiindcă i-ar putea da idei gen revoltă/răscoală împotriva guvernanților și a NATO+UE. 4. În curând va veni o criză alimentară și de produse de primă necesitate, ca medicamente, produse de igienă, carburanți, etc. Băncile vor fi închise și nu vor mai elibera numerar populației. Ei, atunci va începe circoteca! Guwernerul, la ordinul amerlocilor și serviciilor secrete, care de fapt dețin puterea în România, va scoate miliția și armata să tragă în popor, de frică să nu piardă puterea. Mai departe, vă las pe voi să că dați cu presupusul.

 3. -poate russia omorî 0 musca cu tunul?!
  -da,
  daca ii bazaie o musca de kkt!

 4. reamintim ca in Turcia si probabil prin Germania
  S.U.A inca mai are BOMBE nucleare,de aviatzie,fara motor
  -mig.ul de ieri a demonstrat ca avioanele mai cad…..no problem!

 5. Chiar atit de timpiti ii crezi pe rusi Dutza-putza ?
  La Deveselu ajunge o racheta conventionala pentru a distruge „scutul”.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998