CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON UP

Fost sef al CNAS, intrebare tulburatoare: ”Pandemia prelungita, determinata chiar de catre vaccinati?”

7 comentarii / 8148 vizualizări / 3 decembrie 2021

”Dacă asculți răgetele asinilor propagandei isterice (plătite din banii noștri desigur) probabil că vei auzi deseori aceste cuvinte: ”să lăsăm specialiștii să vorbească”. Rămâi ușor descumpănit încercând să auzi vocile “specialiștilor“. Și e de bun simț să fii atent la vocea medicilor. Dar ce să vezi? Sunt două feluri de medici: unii care cântă manelele propagandei, iar alții refuză să facă acest lucru punând pe masă întrebări legitime și cerând răspunsuri dovedite științific” scrie, pe Facebook, fostul președinte al CNAS, medicul Lucian Duță.

”Nu neapărat pentru ei, ci mai ales datorită impulsului dat de dorința perfect legitimă de a nu face rău pacienților. Aceștia din urmă sunt “specialiștii nespecialiști, ”ostracizați, demonizați de hoitarii plătiți regește de un sistem incompetent, laș și corupt. Pe bună dreptate cei mai mulți aleg să tacă. Nu poți face față agresiunii sălbatice pornită dintr-o mașinărie infernală menită să inducă ura și mai ales frica.
La începutul lunii februarie a existat o scrisoare deschisă adresată de un grup de oameni de știință către EMA – organismul care a acreditat vaccinul în regim de urgență. Redau aici două pasaje și fiecare va analiza prin propriile filtre ce au spus acești eminenți profesori (restul scrisorii în primul comentariu):
“Există neliniști serioase…potrivit cărora aprobarea vaccinurilor anti-COVID-19 de către EMA a fost prematură și imprudentă și că administrarea vaccinurilor a constituit și constituie „experimente pe oameni”, care s-au făcut și continuă să se facă prin violarea Codului de la Nürnberg. ”
Infectarea la nivel global cu SARS-CoV-2 a creat o pandemie asociată cu numeroase decese. Cu toate acestea însă, până la momentul luării în considerare a aprobării vaccinurilor, sistemele de sănătate din majoritatea țărilor nu se mai aflau sub amenințarea iminentă de a nu putea furniza îngrijire medicală, deoarece populația, într-o proporție tot mai mare, fusese deja infectată și cea mai gravă fază a pandemiei fusese depășită. Prin urmare, solicităm dovezi concludente că a existat o urgență reală la momentul când EMA a acordat companiilor de vaccinuri autorizație condiționată de introducere pe piață pentru toate cele trei vaccinuri – dovezi în măsură să justifice aprobarea de urgență acordată de către EMA.”

Deasemenea, reiau ce a spus profesorul Luc Montagnier (laureat premiu Nobel și eminent virolog:
“Vaccinările în masă sunt o eroare ştiinţifică, precum şi o eroare medicală. Este o greşeală inacceptabilă. Cărţile de istorie vor arăta acest lucru, deoarece vaccinarea este cea care creează variantele virusului. Virologul proeminent a explicat că există anticorpi creaţi de vaccin, forţând virusul să găsească o altă soluţie sau să moară. Aşa se creează variantele. Tulpinile sunt produsul şi rezultatul vaccinării”.

Sigur că acest om a fost demonizat, ironizat și pus la stâlpul infamiei pentru că a avut curaj. Dar istoria se pare că-i dă dreptate și azi nu putem să ne mai facem că nu observăm adevăruri evidente.

Treptat, dar sigur, “nespecialiștii” devin “specialiști“.
1. Este clar că întreaga campanie de vaccinare se transformă într-un eșec de proporții iar consecințele nu le vom cunoaște niciodată.
2. Oamenii s-au conformat și s-au vaccinat. Suntem la a cincea variantă a virusului în decurs de un an și tot suntem îndemnați să ne facem doze de vaccin suplimentare la câteva luni. Bea că-i rece!Dar nimeni nu se întreabă dacă nu cumva ce a spus profesorul Montagnier este adevărat. Și dacă nu cumva este tocmai invers decât ce spune Ministerul Adevarului. Adică avem de-a face cu o pandemie prelungită, determinată chiar de către vaccinați. Iar această stare de fapt este stimulată tocmai pentru a satisface lăcomia criminală a unor mari jucatori Big Pharma.
3. Așa zisul vaccin este maxim o terapie profilactică împotriva unor forme mai grave ale bolii. Dacă vor exista consecințe în viitor ni se va spune că sigur nu e de la vaccin!
4. Atitudinea rațională în fața bolii este de a o trata corespunzător. Românilor li se refuză acest drept. Suntem buni doar să cumpărăm 120 de milioane de vaccinuri pe care s-ar putea să le aruncăm la gunoi. Și să trebuiască să cumpărăm altele (acum poate luăm 200 de milioane) pentru că noua variantă de virus bate la ușă, nu-i așa? ” mai scrie medicul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. JUSTITIA NOASTRA ESTE O ZDREANTA SI O CANGRENA A SOCIETATII…SA NE AMINTIM CA IN FRUNTE CU ILIE BOTOS S-A INSTAURAT POLITIA POLITICA A LUI TRAIAN BASESCU, COLDEA, KOVESI…IMEDIAT DUPA AFACEREA RAPIRII DIN IRAK, SUB RODICA STANOIU ACEEASI INSI AU JEFUIT BUGETUL TARII CU ASA ZISA REABILITARE A PALATULUI JUSTITIEI, IN FRUNTE CU MONICA MACOVEI AU PURCES LA RETROCEDARI DE A AJUNS ROMANIA MUTATA IN GIBRALTAR SI ABU DHABI, SUB CATALIN PREDOIU MERCURIALUL LA BALANTA ACHITARI- CONDAMNARE SUB GENERALII SI MAGISTRATII PLAGIATORI..LA 500.000 EURO…AM AVUT UN PROCUROR GENERAL PLAGIATOR, BOGDAN LICU, UN GENERAL DE JUSTITIE IZMANAR, GABRIEL OPREA, UN GENERAL DE JUSTITIE PLAGIATOR CODRUT OLARU, O SEFA LA DIICOT INFRACTOARE, ALINA BICA, ALTA CU SOT INFRACTOR, GEORGIANA HOSU, DANIEL MARIUS MORAR-UN PROCUROR CARE A LINS URMELE LUI TRAIAN BASESCU SI SI-A VANAT INTAI AMICII, APOI A EXECUTAT COMENZI POLITICE…ACEASTA ESTE LUMEA CELOR CARE NU.CUVANTA, SCURSURILE TRADATOARE SI JEPCARII TARII, TARATURILE CARE SI-AU PETRECUT TIMPUL DE LUCRU LA TELEVIZOARE…
  EI JEFUIND, IMBOGATINDU-SE SI ASUPRIND POPORUL…LEPRA GALBENA A SECURITATII…CIUMA BUBONICA A CELOR MAI INFRACTORI DINTRE INFRACTORI…IMBRACATI IN HAINA STATULUI AU RUINAT ROMANIA! SI IAR ATI ADUS VIERMELE DE CATALIN MARIAN PREDOIU…MEREU ARE CEVA DE COMPLETAT…DE COLIVA SA VA AJUNGA TOT CE FURATI! PRAFUL SI RUINA SA SE ALEAGA DE VOI SI DE AVERILE SI URMASII VOSTRI!! AMIN!

 2. @ Multă industrie farmaceutică, competiție mare, pentru care se solicită și de lucru, ?

 3. Parca preventia era si probabil mai este o solutie. Ce preventie se face in cazul in speta? mascuta si spalatul pe maini? Dar medicamente pentru faza incipienta a bolii nu ar trebui sa fie la indemana oricui? Cu campania asta agresiva si aproape obligatorie a vaxinarii, te intrebi ( ca altadata- ce a fost mai intai oul sau gaina): cine a fost mai intai: virusul, sau vaxinul? Altfel spus virusul a aparut pentru a justifica vaxinul, sau vaxinul pentru a justifica virusul? Si toate la un loc pentru „binele” companiilor farmaceutice?

 4. Se știe că orice propunere de vaccin sau medicament nou care se lansează include două loturi unul cu vaccinul și altul cu o substanță placebo.
  Mă gândesc că de aia scrie pe Certificatul de vaccinare seria și lotul din este injectat vaccinul ca să se știe care e vaccinat pe bune și care nu.
  Multe persoane se întreabă dacă chiar au fost vaccinate, deoarece nu au avut după vaccinare absolut nici o reacție.

 5. Normal ca este valul vaccinatilor, deoarece ei sunt transmitatori la fel ca unul fara vaccin. Vaccinatii nu au avut restrictii, au circulat peste tot si acum asistam la o noua infricosare, pusa pe seama noastra. Vor sa ascunda esecul vaccinului .

 6. In disperare de cauza, unele tari vestice trec la carantinarea si testarea si a vaccinatilor. Portugalia, Austria, Norvegia, Germania. Intrarea la evenimente, cluburi se face cu certificat SI cu TEST NEGATIV. Da, asta inseamna o masura medicala corecta care tine seama de evidentele epidemiologice. Vaccinatii intretin si importa variante virale.

 7. @ Ce bă, v-ați vaccinat ca să vă declarați „proprietari prin vaccinare” pe spațiul public și pe banii publici, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998