CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Fost sef din SRI: Situatia de la Suceava se regaseste in toata tara

7 comentarii / 5022 vizualizări / 25 martie 2020

”Situatia de la Suceava este tragica. Suceava este azi Romania! Oamenii aceia, doctorii, asistentele si tot personalul medical au fost tradati de statul roman prin incompetenta, prostia si ticalosia celor pusi pe functii! Sunt infectati pe capete. Si pe deasupra mai sunt si amenintati de stabii cocotati pe functii” scrie fostul colonel SRI Daniel Dragomir, pe Facebook.

”Nu va mai pacaliti singuri, Obregia, Gerota, Floreasca, Arsi, Galati, Focsani sunt zeci de spitale in tara aflate in aceeasi situatie! Primesc zeci de mesaje de la personalul medical: Situatii limita. Situatii tragice. Nu povestile machiate de la TV.
Statul ( si barosanii lui) nu i-a ajutat pe acesti oameni, nu i-a protejat, nu si-a facut datoria, i-a lasat balta si i-a tratat cu sictir, nu le-a pus la dispozitie “armele” necesare. I-a tratat cu dispret si le-a urat multa sanatate. Asta este tradare in toata regula si toti suntem responsabili ca am lasat acesti politruci care ne conduc sa isi bata joc de fratii si surorile, mamele si tatii nostri. De la Suceava sau de oriunde sunt ei.
Creste nemultumirea si disperarea oamenilor. Medicii striga pe grupurile interne si cu frica pentru locurile de munca ne mai contacteaza pe unii dintre noi care mai avem curaj sa vorbim, isi striga disperarea! Cine crede ca poate pune pumnul in gura romanilor cu militia se pacaleste singur.
S-au mai pacalit si altii in istoria Romaniei si nu s-a terminat deloc bine!” mai scrie Dragomir. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Grupul de criză care nu dotează medicii cu echipament de protecție minte jurnaliștii care la rândul lor manipulează.

  Nu este adevărat că mor de COVID19 doar bătrâni cu 26 de boli. Tocmai s-a dus o persoană care nu este nici bătrână, nici bolnavă, deși în presă apare prezentată în acest fel.

 2. Mai rele decat politicienii sunt trusturile de presa. Josnicul propagandist M.G.de la Antena 3 a pronuntat cuvantul ” dezertori” in legatura cu medicii demisionari de la Campina. S-a suspendat LEGISLATIA MUNCII care ii protejeaza pe angajati ? Am devenit un stat totalitar ? Numai la Cernobal au fost trimisi pompieri si soldati neprotejati sa stinga incendiul radioactiv. In goana vinovata dupa audienta, josnicii propagandisti ai presei audio-vizuale incaiera populatia impotriva medicilor. Un alt caz notoriu este DCNews, care asmute pacientii impotriva cabinetelor de stomatologie, desi acestea sunt inchise prin ordonanta militara si cu acordul Colegiului medicilor, pe motiv ca nu detin nebulizatoare si echipamente de protectie adecvate. Tuturor ziaristilor si oamenilor de televiziune un mesaj din suflet: NE ESTE GREATA DE VOI !

  • Ai dreptate! Mai gretos este propaganda prin care se incearca exonerarea Chinei de vina pe care o poarta pentru aceasta nenorocire! Asta e ! Vopsitul( pentru ca Gadea isi vopseste parul ca un papitoi) este un om de nimic!

 3. Cand s-a primit aprobare sa ne aliniem si noi crizei, bineinteles ca nu eram pregatiti…doar SRI-ul informase si testase abia din ianuarie…dar, pe noi, ne gaseste si iarna (care vine in fiecare an, de cateva mii, numarati) nepregatiti, asa suntem noi, o natiune uimitoare, care-si pune in frunte cei mai incompetenti fii ai sai…Dincolo de pacatele pe care le tragem, dincolo de abureala guvernamentala, care, inca nu s-a hotarat intre „avem di tati” si „PSD-ul e de vina ca nu ne-a spus ca stocul pentru Ebola se poate folosi impotriva gripei”, situatia in tara e dramatica…spitalele erau, deja, depasite de „sezoniera” si de cazurile cronice…apoi, cand au botezat sezoniera COVID si tot omul care pleca putin in lumea libertatii vesnice primea acest diagnostic, de nu mai moare niciunul de ras, ori de oftica (daca, nu cumva sarsul asta e un soi de oftica….), cadrele medicale s-au trezit in plina isterie…ori e covide inca de la sarbatorile de iarna (ca atunci a explodat gripa), odata cu fiii satului intorsi acasa si atunci e simplu de actionat, ca ne-am cam imunizat” toti, ori e ce zic si cum zic guvernantii si atunci, unde, naiba, e echipamentul de protectie?! Prea multe interese, prea casticga de fiecare data aceeasi „destepti”, prea mult securism si-n viata si-n moarte in tzarisoara, totul se zbate intre tragic si rizibil, Romania normala a celui din deal, pare sa nu semene cu nimic normal….

 4. Ex-colonelul are mare dreptate, iar responsabilitatea apartine clasei politice actuale. PSD si PNL/PDL au creat sistemul medical actual si, mai ales, mafia din system si din jurul acestuia

  • PSD-ul are meritul de a fi majorat salariile în sistemul medical, altfel astăzi, securist prost, te-ai fi tratat de COVID 19 tot cu labă.

 5. Pentru ce au avut sereistii bugetul marit an de an? Pentru a-si desfasura operatiunile privind siguranta cetatenilor si a statului. Dar le-a fost tare comod sa priveasca jaful in sistemul de sanatate inclusiv desfiintare de spitale care acum erau bune pt tratare doar covid19. Sereistii au privit cum sistemul de sanatate, singurul care aduna o taxa mare din salariul tuturor angajatilor romani este furat si lasat nefolositor ceteatenilor la vreme de pandemie. Trebuie redus bugetul serviciilor, trebuie desfiintate institute care trebuia sa se ocupe fe sanatatea ppulatiei dar in ele sunt indivizi angajati doar sa aiba carti de munca si salarii mari.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998