CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Fosta șefă a TVR intră în partidul lui Voiculescu

10 comentarii / 4710 vizualizări / 10 februarie 2023

După mai bine de 30 de ani petrecuți în cele mai importante instituții media din România, Doina Gradea a intrat în politică. Astfel, fostul director al TVR s-a alăturat Partidului Umanist Social Liberal și, probabil, va avea una dintre funcțiile de conducere, scrie publicația Gândul.

”Este un pas important în viața mea, o nouă provocare ce vine logic după ani de muncă și o experiență pe măsură în serviciul public. România, clasa ei politică, au nevoie de specialiști, de profesioniști, care să ofere soluții clare și viziune, care nu pot veni decât de la oameni care au dovedit că au aceste aptitudini. Timpul politrucilor a trecut, am văzut destul de clar că se pricep doar la vorbe, promisiuni și mai ales scandal. PUSL este partidul care oferă soluții concrete pentru problemele țării și oameni competenți care să le rezolve”, a spus Doina Gradea, conform Gândul.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. Este un partid decent cu oameni onești. Voiculescu a iesit din politică.

 2. A fost implicata in sifonarea unor bani din Tvr cu ajutorul alora de la Vacanta mare, a altora care au fost adusi la Cerb pe multi bani fara sa faca mai nimic, doar ptr parandarat

 3. Din categoria: Tara arde, dar Baba se piaptana!
  “Am creat o intreaga industrie care se concentreaza economic pe crearea de crize pentru a justifica cheltuielile enorme pentru aparare. Impreuna cu complexul militaro-industrial, care a devenit un monstru cu mai multe capete, o HIDRA, alaturi de o masina de razboi americana, fara frane, ar fi momentul sa infometam bestia pentru a determina cetatenii americani sa isi paraseasca vagaunile confortabile si sa inceapa sa gandeasca creativ!”…
  Declaratia nu ii apartine vreunui rus, ci lui Christopher C. Miller, former United Stes Secretary of Defense (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Christopher_C._Miller) si a fost data celor de la CBS!
  Inca se mai intreaba unii – cica – de ce USoA au abandonat Afghanistanul, de ce Brexit, de ce Merkel l-a lasat pe Scholz… cu vreo 3 ani in avans. Oare de ce?!
  Uite fix d’asta!
  Ca trebuie razboi in Europa, ca UE si-a cam luat nasul la purtare, ca “the glove that fit the american hand” (https://seymourhersh.substack.com/p/how-america-took-out-the-nord-stream) – Seymour Hersh dixit and proved it! – trebuie sa striveasca tot si pe toti!
  Asa ca da, hai sa discutam de o “trista d ela TVR” care se inroleaza intr-un partid de alti tristi… timp in care, vorba lui Dan Dungaciu, ai nostri se comporta precum chelnerii!!!
  E clar ca n-ai cu cine… dar macar sa taca!

  • vorbişi să nu taci, şi eşti şi nepieptănată, sfilico.
   Huoooo… muma pădurii.
   Iar stai noaptea si faci vrăji, sifilica dracului?

   • Muie MA!

    • aluPiguS, jigodie murdara !

 4. Cu jeguri ca asta Romania s-a dus la fund. N-are pic de rusine, grasana! Cine o voteaza pe defecta asta ? Fraierii care se uita pe antenele sekuriciului ? Si asta e o securoaie de noapte ?

 5. Cocina lui Voiculescu este locul potivit! Felicitari!

 6. Felicitari stimata doamna. Sunteti omul potrivit la locul potrivit. Veti ridica acest partid din rah4tul in care se afla de 30 de ani. Sau va veti scufunda si dvs. Succes!

 7. Deci, ”fara politruci” !
  Dar ea, cea care a fost ani de zile in slujba STATULUI, NUMITA POLITIC, nu e POLITRUC ?
  Daca nu e, atunci este ofiter de informatii, de la SRI, cel mai probabil !
  OFITER DE INFORMATII !!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998