CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Fostul lider socialist Boc: ”Sa scapam Romania de pacostea socialista”

0 comentarii / 1347 vizualizări / 13 martie 2011

Premierul Emil Boc, fost președinte al partidului socialist PD, a declarat, azi, la Bacău, că partidul pe care îl conduce are, în următorii doi ani, prioritatea de a „scăpa România de pacostea socialistă’. „PDL are două obligaţii majore. În primul rând, împreună cu Guvernul, să asigure creşterea economică a României în 2011 şi 2012 şi, în al doilea rând, are obligaţia să apere România de pacostea socialistă, să apere România de alianţa socialist-populistă formată din PNL şi PSD”, a afirmat Boc.

Liderul democrat-liberal susţine că, în cazul în care Uniunea Social Liberală ar prelua puterea în România, „ar face praf toată creşterea economică, ar confisca toate progresele pe care ţara le-a făcut şi ar arunca din nou România în populism şi subdezvoltare”.
„Avem obligaţia să le spunem oamenilor că cei care formează astăzi alianţa socialistă sunt aceia care în 2008 au pus ţara pe butuci, au fost aceia care, în toată această perioadă, n-au susţinut nicio reformă a statului care să-l modernizeze, care să aducă România spre dezvoltare şi prosperitate. Sunt foarte tari la demagogie, la populisme şi la faze rostite frumos la televiziunile lor, dar nu au niciun fel de soluţii”, a mai declarat Boc, citat de Agerpres.
Reamintim că PD, membru al Internaționalei Socialiste, a decis în 2005 trecerea pe dreapta după ce ce Partidul European al Socialiștilor a respins intrarea sa în grup și i-a sugerat o mai bună apropiere de PSD, lucru de neconceput pentru Traian Băsescu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998