CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Fostul șef al CNAS: Tun de 250 de milioane de euro dat de guvernul Citu

11 comentarii / 8114 vizualizări / 17 iunie 2021

”Șobolanii uriași. 250 de milioane de euro! Atât este valoarea tunului dat ieri de guvernul de târâtoare aflat la cârma României. Bani care au plecat din sistemul public de sănătate (și care trebuiau să finanțeze servicii gratuite pentru toți) către sistemul privat de sănătate care desigur va produce servicii doar pentru cei care-și permit, deoarece, în mod logic, privații își vor pune in plus coplată fără număr!” scrie pe Facebook chirurgul Lucian Duță, fostul șef al CNAS.

”Cu alte cuvinte, se iau banii de la gura săracilor și se dau unor șobolani uriași care se intitulează pompos dezvoltatori de servicii medicale private. Ce privat ești tu, mă, dacă fără să furi bani publici nu valorezi nici cât o ceapă degerată!? Unde s-a mai văzut sistem privat de sănate dezvoltat pe spinarea banilor publici?
Cam așa se fac politici publice în România de către un guvern de trădători și care-și bat joc de noi. Între timp, șobolanii uriași râd satisfăcuți, cu burțile lor mari și cu aerele lor de mari oameni de afaceri!
Să ne pregătim încet să murim in liniște. Tăcerea noastră ne va costa mult, acum și in viitor. Victoria rozătoarelor ni se datorează!” mai scrie medicul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. Scuze, poate fi adevărat ce spune Duță, dar ce credibilitate mai are acest om când este el însuși inplicat în smenuri cu cardul de sănătate….

  • Corect, dacă cineva ne spune că apa este udă, ne apucăm să-i studiem cv-ul.

   Ai ieșit la pensie recent din Securitate?

 2. Cine i.a votat …
  Fac ce a făcut si Box cand a desființat spitale de stat in beneficiul privatilor..
  Idioții care aplaudă ori sustin asa ceva, nu se gandesc ca in sistemul privat acelasi serviciu medical costa de 2 … 3 ori mai mult decât la stat.

 3. Cine i.a votat …
  Fac ce a făcut si Boc cand a desființat spitale de stat in beneficiul privatilor..
  Idioții care aplaudă ori sustin asa ceva, nu se gandesc ca in sistemul privat acelasi serviciu medical costa de 2 … 3 ori mai mult decât la stat.

 4. Mamaligarii or fi sanatosi tun. Nu reactioneaza la nimic. Sa le fie de bine!

 5. „Eminentul” chirurg Duta. Pai nu?
  Sa nu se supere mecena

  • Iată și trollul prostovan al Securității. :)))))))))))))))))

 6. & Câte vaccinuri ar trebui să întrebuințeze o persoană pentru ca vasele de sânge să nu se aglomereze cu pernuțe de grăsime care conțin anticorpi, așa cum descria medicul Străinu-Cercel formarea de anticorpi după vaccinare, ?

 7. citesc comentariile si ma minunezi cati …prosti si inculti avem in romania ….asa va trebuie …sa muriti cu zile de acum inainte …

  • Tocmai când te minunezai și tu, ai reușit să-ți demonstrezi prostia și incultura.

 8. Da,asa cum spune cineva,romanii dorm,instituțiile statului privatizate dorm in bocanci!
  Nimeni nu ne mai poate salva,poate Bunul Dimnezeu!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998