CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Fostul sef al SIE a divortat de Ponta: ”Oameni mici cu ambitii si interese uriase”

3 comentarii / 2509 vizualizări / 7 aprilie 2021

”Astazi, la 15 luni de la înregistrarea cererii de adeziune, am hotărât, nu cu ușurință, să mă retrag din partid și, dacă nu din alte motive, atunci doar și numai pentru simetrie îmi pare potrivit să o comunic și public. Nu știu care va fi reacția Dvs de această dată, dar vom afla împreună.
Motivele concrete pentru decizia mea din această dimineață le-am prezentat în demisia depusă, iar ele au o relevanță redusă pentru cei mai mulți dintre Dvs. Fiecare zi dintre cele petrecute în partid a fost însă o experiență în sine iar toate la un loc m-au ajutat să înțeleg mai bine cum arată din interior „lumea celor ce vor să conducă lumea” anunță fostul șef al SIE, generalul Silviu Predoiu, pe Facebook.

”Am întâlnit în partid, la centru și în teritoriu, oameni minunați, sinceri, onești, altruiști, aduși acolo de dorința sinceră de a face ceva pentru ceilalți, pentru comunitate(…) Am întâlnit și persoane pe care nu aș fi dorit să le cunosc, oameni mici însă cu ambiții uriașe, animați doar de interese, fără niciun fel de convingeri sau principii(…)

În fapt, cred că motivele pentru care plec din acest partid sunt exact cele care-i determină pe cei mai mulți dintre cunoscuții mei să spună că nu vor să aibă nimic de-a face cu politica” mai spune Predoiu despre demisia din Pro România. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

 1. Daca Pro Romania ar fi intrat in Parlament, n-ai fi vazut nicio demisie la Silviu Predoiu.
  Ar fi intalnit numai si numai „oameni mari insa cu ambitii foarte mici” pe care se recunostea el in stare sa le mareasca.

  Un esec lamentabil pentru un general SIE. Si cam multe vorbe pentru unul care nu a vazut ceea ce la Ponta ceeaa ce stie o tara intreaga, anume ca „Chinezul” a fost citit corect de populatie, un mincinos smecher si arogant, fara nicio priza la publicul PSD, ca sa nu mai discutam de ceilalti..

  • „Chinezul” nu era retardat ca Iohannis, un inconvenient evident pentru SRI.

   Românii au preferat să ia muie ceea ce au și luat.

 2. Dihai generalul pleaca supi rău că nu a prin deputăție. Marea dezamăgire sau mai bine zis marea piatră de moară lăsată sistemului este devoalarea afilierii politice anterior oficializării ei. Unii îmbătrânesc urât. Foarte urât!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998