CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Fostul șef al spionajului a depus actele pentru un nou partid

7 comentarii / 4338 vizualizări / 19 septembrie 2022

La Tribunalul București s-a depus cererea de înregistrare pentru un nou partid, Liga Acțiunii Naționale, fondatori fiind fostul cap al SIE, generalul cu patru stele Silviu Predoiu, și afaceriștii
Dumitru Constantin Iacov și Alexandru-Gabriel Fieroiu.

Partidul militează, conform actelor depuse la tribunal, pentru o Românie care să-și urmărească interesele, în care valoarea să fie recunoscută și în care legea să fie aceeași pentru toți. După trecerea în rezervă, generalul Predoiu a activat politic în Pro România, de unde s-a retras după ultimele alegeri, preferînd să meargă pe un drum propriu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Ăştia mi-au furat ideea şi toţi oamenii de la partidul pe care eu îl… Azi dimineată nu mai eram. Am găsit… Am pierdut… Ăăăăă… ziceam ceva? Ce? Cine? Am zis ceva? Când? De ce nu mă lăsaţi mă în pace… Aaaaaaaaaaaa… Mă aleargă papucii… Luaţii de pe mine…
  Nu sunt lăsat sa vorbesc… Am multe spus… Aaaa… O să mai auziţi voi de Salivică… Vă arăt eu vouă… Hooooţilooor… Nenorociiiiţilor… V-aţi pus cu cine nu treabuia… Aaa… Eu sunt binecuvântat, nu voi… Băăă… Vă muuuşc…

  • De ce le-ai spus Marele Adevăr?

 2. Denumirea și inițialele L.A.N. amintesc de L.A.N.C. – Liga Apărării Național – Creștine a profesorului universitar ieșean A.C. Cuza. În LANC a activat Corneliu Zelea Codreanu până la înființarea Legiunii Arhanghelului Mihail la 24 iunie 1927. Este ordin pe Unitate pentru revigorarea naționalismului românesc sau se înființează partide care să sustragă electoratul AUR?

 3. Laaaanceeeea Meaaaa. Daţi-mi L.A.N.C.E.A. înapoi unde mi-era înfiptă.

 4. „Eu am adunat toate formațiunile patriotice în A.U.R., în Alianța pentru Unirea Românilor.“. Ce-i mai rămâne generalului Silviu Predoiu, dacă toți patrioții sunt adunați în AUR? Sau poate vom asista la LAN-ul de AUR.

  • Daaaa, da, da, da, da. Şi A.U.R mi-a fost furat. Primul. Îmi furaţi partidele din dormitor după ce le clocesc. Ca profet al neamului şi prim mare preot al lui, eu trebuia să-l conduc. Dar mă sufocaţi toţi, hoţilor…. Nuuuuuuuuuu….. Halatul, halatul, cât e halatul? Nu mai îmi luaţi partidele! Libertateee, libertateee, libertateee . O să vă duc pe toţi pe ultimul drum. De la 3 la 4 noaptea stau şi fac blesteme. Vă belesc pe toţi. Paaaaaartidiliii meleee şi neaaaaamul meu cel rooomânesc. AUR, aur, aur, aur. Mi-aţi luat şi aerul.
   Auuu, iar mă lovesc papucii în cap.
   AUUUUUUUUUR, aur, aur, aur.

 5. „La Tribunalul București s-a depus cererea de înregistrare pentru un nou partid, Liga Acțiunii Naționale, fondatori fiind fostul cap al SIE, generalul cu patru stele Silviu Predoiu, și afaceriștii Dumitru Constantin Iacov și Alexandru-Gabriel Fieroiu.”, informează jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob în exclusivitate.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998