CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Fostul șef al spionilor: Ciolacu îmi amintește de nepotul meu preșcolar

4 comentarii / 5145 vizualizări / 18 ianuarie 2023

”Mărturisesc că, dintre toți politicienii ”de top”, cel mai simpatic îmi pare dl Ciolacu. Și cel mai mult și mai mult îmi plac panseurile domniei sale. Pentru că are dl Ciolacu un talent de a spune adevărul, fără să dorească neapărat acest lucru, cum numai nepotul meu, preșcolar în grupa mare, mai reușește” scrie pe Facebook generalul SIE(r) Silviu Predoiu, fostul șef al spionilor români.

”„Cred cu certitudine că România are nevoie de un preşedinte de stânga (….) De data aceasta PSD nu va veni neapărat cu un om politic. Va veni în schimb cu un intelectual.”
Îmi place cum formulează dl. Ciolacu soluția, punând în antiteză omul politic din PSD-ul de azi cu intelectualul. Nu mi-e clar ce înțelege șeful PSD prin intelectuali, din moment ce nu-i găsește în PSD-ul atât de bine populat de rectori, profesori universitari, deținători de doctorate și autori de cărți, dar văzîndu-i pe colegii domniei sale (din guvern, parlament sau de la diversele agenții și instituții cu conducere politică) la treabă, cred că are mare dreptate, nicio tangență între omul politic și intelectual.
Oricum, ar fi interesant să știm și noi care sunt criteriile avute în vedere de dl. Ciolacu pentru recunoașterea unui intelectual, nu de alta dar să nu uităm că am aflat, de la același domn Ciolacu, că numirile pe ici pe colo, prin funcții importante, se fac nu pe bază de competențe ci din rândul celor care ”nu au mai avut loc pe liste”.
Și, apropos, dacă tot a avut această revelație, nu găsește dl. Ciolacu un intelectual și pentru prim-ministru, că și acesta este la fel de important ca președintele? Sau aici ne salvează și se sacrifică dumnealui?” mai scrie, sarcastic, Predoiu. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Mda, ce sa zic, si mie imi amintesc unii fosforescenti de lingatorii de clantze pe la partide.

  2. Mie imi aminteste de mancatorii de ca cat la sedintele partidului unic.

    • Mie îmi sugerezi un sifilis terţiar netratat la timp, chiar dacă miroşi a piş şi hoit, cu tuberculi, sifilide şi gomele pe tot corpul, dar mai ales la creieri…

  3. & Vă închipuiți și câți indivizi importanți, valoroși sunt, dacă datoria este aia care este și cum le crește valoarea, celor ce vă reprezintă, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998