CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9696 RON UP | 1 USD = 4.6874 RON UP | 1 GBP = 5.7148 RON UP

Fostul șef al spionilor intră în scandalul presei de partid: ”Foaaaarte interesant!

17 comentarii / 3517 vizualizări / 15 septembrie 2022

Fostul cap al spionajului românesc, generalul cu patru stele Silviu Predoiu, are o intervenție interesantă în scandalul amorsat de siteul Recorder.ro privind banii plătiți de partide către anumite redacții românești, dezvăluire urmată de replici dure împotriva siteului amintit din partea unor organe de presă.

”Am descoperit că ieri Recorder.ro, adevărata țintă a atacurilor, a publicat o investigație foaaaarte interesantă despre presa plătită de partide. Aceea chiar merită citită, nu are nevoie de titluri înșelătoare sau fotografii șocante” scrie generalul SIE(r) Silviu Predoiu pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

17 Comentarii

 1. Jurnaliștii Recorder au explicat situația în Prețul tăcerii și prețul adevărului. Cum am ajuns să fim linșați de presa plătită de partide: „La câteva ore după publicarea investigației Recorder, pe site-ul Newsweek a apărut un articol cu titlul „Mogulii din umbră. Un ambasador comunist, garantat de Predoiu de la SIE – omul din spatele Recorder”. Site-ul Newsweek, condus de Sabin Orcan, este menționat în investigația Recorder cu suma de 3.000€/lună încasată de la PSD.”. https://recorder.ro/pretul-tacerii-si-pretul-adevarului-cum-am-ajuns-sa-fim-linsati-de-presa-platita-de-partide/

  • Ce spume mai aveai, bobooocule? Eşti foarteeee daştept! Te reorientezi de la o zi la alta. Şi apăi cum le ştii dumneata pe toate, bobocule, mai rar cineva!

   • Condamn public orice ingerință a unor angajați ai serviciilor secrete din România (cele din afară nu pot fi oprite decât de serviciile de contrainformații românești) în politica românească. Ar fi necesar ca o lege specială să interzică explicit acest fapt, inclusiv participarea unor foști angajați în activitatea politică românească. Predoiu ar trebui să-și mănânce pensia nesimțită și să nu se amestece în politica românească.

   • Aşa se semna acum câţiva ani, inegalabilul, infailibilul şi inefabilul Sile Cămilitaru, ipochimenul! Iaca:
    https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=%E2%80%9EVasilic%C4%83+Militaru%2C+preotul+Neamului+Rom%C3%A2nesc%E2%80%9C

    • Prevederile Legii nr.489/2006 privind libertatea religioasă cetățenii români au dreptul să se asocieze sub orice formă juridică sau non-juridică pentru manifestarea unei credințe religioase. Nimic ilegal, comunistule.

    • Ăştia au aici o „mitropolie” (falsă, ii zic si „biserica”) în care au strâns toţi răspopiţii pentru păcatele lor, care au fost daţi afară de către Biserica Ortodoxă Română, pe care ei o atacă de aceea, că de ce i-au dat afară sau de ce nu i-au primit să-i facă preoţi cu parohie (cazul lui Vasilică Militaru). Unii sunt numai cu vicii, alcool, bani şi curvie, dar vor să zică că la Biserica Ortodoxă Română sunt acestea şi atacă de zor Biserica şi călugării.
     „Biserica” lor din Ucraina, care îi conduce, e împotriva Bisericii ruse (căci şi aceasta la dat afară pe Varsanufie Solopov pentru viciile şi păcatele lui) şi ţin cu Ucraina împotriva Rusiei actuale, pe care o urăsc, ceea ce s-a văzut şi din postările din ultimii ani ale lui Vasilică Militaru.

     • Istoria din ultimii 20 de ani a Bisericilor ortodoxe din Ucraina demonstrează cu prisosinţă implicarea politicului şi a serviciilor secrete asupra conducătorilor acestora. Au început din 2004, de la ”Revoluţia Portocalie”, apoi după ”Revoluţia Maidan” (2014) au şi înlăturat patriarhi suspecţi de a ţine cu Rusia.
      Varsanufie Solopov a fost special folosit împrotriva Bisercii Ortodoxe din Ucraina ce ţinea de Patriarhia Moscovei, dar tentaculele organizaţiei lui sunt bine înfipte şi în România, în Moldova. Li se zice şi “Biserica Secretă“ sau ”Biserica KGB“ (SBU se chema tot KGB până în anii 90, ca şi KGB-ul de la Moscova) şi vor să conducă „Neamul Românesc“ în locul Bisericii Ortodoxe Române sau al organizaţiilor patriotice româneşti.

     • Distragi atenția despre George Simion care perde tabăra naționalistă de sub control.
      Preot, spion SBU, KGB, SRI. Ce mai urmează?. Nici copiii de grădiniță nu te mai cred.
      Când amesteci SRI cu KGB cu SBU și cu Biserica nu-ți iese decât o ciulama tradițională ca și FAMILIA TRADIȚIONALĂ susținută de cuplul naționalist: Claudiu Târziu – divorțat și recăsătorit – și George Simion – holtei reșapat în nuntaș de ocazie.

     • Vasilică Militaru nu prostește românii ca să și-ii facă adepți și nici nu cere pomeni sub formă de donații ca să-și organizeze nunți untoldice.

     • Doar boala lui obsesivă şi patologiile asociate ce le mai are îl fac să vorbească continuu împotriva naţionaliştilor, a Bisericii Ortodoxe Române, a AUR, a lui George Simion şi a lui Claudiu Târziu, acuzându-i până şi că ar fi bruneţi (şi nu blonzi ca ucrainenii lui).

 2. Sisilica Militaurul este dus rau cu capul. Daca ar fi inteligent, nu ar mai raspunde celor care il provoaca.

  • 1.Logorea = vorbire excesivă, rapidă, incoerentă sau semi-coerentă, în stări de excitație psihică maniacală.
   2. Logoreea este o caracteristică distinctivă a unei tulburări psihiatrice, mania sau accesul maniacal. Atenţia bolnavului se risipeşte sub acţiunea solicitărilor exterioare, făcând imposibilă gândirea şi sinteza corecte.
   ”Obsedaţi”, popular spus.
   Dar sunt şi instrumentele perfecte pentru servicii, ce au specialişti care, chiar fără ca ei să realizeze, ştiu să le planteze şi manipuleze gândurile şi acţiunile.

  • @ Maika Lazar Românii își aleg un prost al satului de care să râdă. Nu-i nici o problemă să fiu prostul satului.

   • Te crezi „inteleptul satului” in sinea ta (ai mai spus-o), dar sunt romanii ticalosi, mai ales nationalistii de acum, pe care ii detesti cu prioritate pentru ca nu te pun carmaci, cum stii tu ca meriti.

 3. […] Click AICI & AICI […]

 4. Am uitat toti de „dezvaluirile” mincinoase despre B.O.R.? Cum au recunoscut singuri ca au mintit si dezinformat?
  Doar ca sa atace Biserica?
  A descoperit U.M. Recorder ca exista presa de partid. Wow. De pe vremea monarhiei exista presa de partid.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998