CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9773 RON UP | 1 USD = 4.6189 RON UP | 1 GBP = 5.8269 RON UP

Fostul șef al spionilor: România lui Iohannis e țara fără păreri, fără interese naționale

9 comentarii / 3906 vizualizări / 8 decembrie 2022

De ce am ratat aderarea la spațiul Schengen?
”Se întâmplă asta pentru că România lui Iohannis este “acea” țară din pluton, cea fără păreri, fără interese naționale, care nu exprimă niciodată propriile opinii ci doar se aliniază. Asta se întâmplă când țara este condusă sau reprezentată de personaje jalnice, ajunse nemeritat, prin derogări, compromisuri și aranjamente de culise în cele mai înalte funcții” scrie pe Facebook generalul SIE(r) Silviu Predoiu.

”Asta se întâmplă când diplomația nu mai este diplomație ci o încrengătură de interese și o rezervă de sinecuri. Asta se întâmplă când datorită capacității limitate de înțelegere, analiză și acțiune anticipativă a celor ce ne conduc, România se trezește în ultima clipă surprinsă de poziția Austriei, asemenea unui primar de sector luat prin surprindere de o ninsoare în ianuarie.
Noi meritam să fim în Spațiul Schengen dar ei, politicienii care ne conduc astăzi nu! Din păcate însă, în lumea de astăzi, pentru străinătate, România are în primul rând chipul lor, al lui Iohannis, Ciucă, Ciolacu, Bode, Aurescu et comp. Este o lecție aspră, nemeritată dar poate utilă dacă măcar acum vom pricepe că România are nevoie de conducători care să înțeleagă cu adevărat lumea în care trăim, care să pună interesele națiunii înaintea intereselor lor, care să fie, prin conduită și pregătire, cel puțin egalii omologilor lor străini, care să arate lumii că a fi ROMÂN este la fel de egal cu a fi EUROPEAN pe cât de europeni sunt și olandezii, austriecii, suedezii, croații” mai scrie fostul șef al SIE. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Gunoiul asta în loc sa posteze pe fb platitudini mai bine ar da lista romanilor care au bani în conturi off shore!
  sau lista romanilor care sunt în spatele off-shore-urilor care căpușează energia din România
  sau lista și sumele încasate de spionii sie odată cu privatizarea omv și bar!
  sa facă asta sau sa tacă dracului și sa isi vadă de șpăgile luate!
  uneori nu înțeleg de ce postați platitudinile unuia care ne scuipa cu bolta în cap!

  • bcr nu bar! scuze

 2. Macar omul acesta mai are coloana vertebrala si tot mai spune ce trebuie spus. Toti ceilalti se ascund ca sobolanii. Si daca sunt corecti acolo unde lucreaza. Procurori, judecatori, politisti, angajati in servicii secrete. De fapt sunt partasi pentru ca ai tolereaza pe neprofesionisti, pe hotii si banditii, de langa ei. Parca suntem intr-un film prost sau de groaza. Oamenii mor cu zile la spital pt. ca medicii si asistentele nu sunt pregatiti, sau sunt indiferenti.,etc. Cele mai mari probleme ale Romaniei sunt lipsa de raspundere , neprofesionalismul si lipsa justitiei. Cred cu tarie , ca daca nu ar exista guvern , politicieni, justitie, politie, ne-am descurca mai bine. Poate asa cu comitete de strada sau consilii ale batranilor, tara asta ar merge mai bine. Cel putin nu ne-ar pune piedici cand vrem sa facem ceva bun.

 3. Un gunoi uman acest predoi. De ce nu a spus nimic in perioada cand a condus Sie ?….

  • Mănânci kăkat cu polonicul, gunoiule, Un şef de serviciu secret spune unde trebuie, nu în piaţa publică.

 4. maxtor are pareri!
  (pareri VE-HE-MEN-TE
  gretzoase
  porcoase sau idioate:
  SIMPLE PARERI!)

 5. xpresii
  exemple
  surse
  vehement, vehementăadjectiv

  1. (Despre oameni și manifestările lor) Care manifestă vehemență; plin de vehemență.

 6. Lucrurile astea le stim; mai exista solutii, cand votul sclavilor romani nu mai are valoare, pentru ca numirile vin in plic? Si chiar daca ar avea valoare, cine sunt adevarati lideri, patrioti in tara asta? Puteti da doua nume? Nu. Pentru ca totul s-a degradat, pana si fiinta umana.

 7. In nicio tara xa afara un sef de serviciu nu se inscrie in partid pe liste la juma de an de la plecare iar dupa ce vede ca e zero se apuca sa isi faca partid de scara de bloc.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998