CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Fotbalistul Ronaldo – pus la zid de Alianta Familiilor din Romania

1 comentariu / 2412 vizualizări / 16 noiembrie 2017

În paralel cu lupta purtată împotriva legalizării căsătoriilor gay în țara noastră, Alianța Familiilor din România își găsește timp și pentru problematici internaționale, Cum ar fi conduita sexuală nepotrivită a fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo.

”Dacă creștinismul a făcut un aport fără precedent spre eliminarea hărțuirii sexuale, feminismul și revoluția sexuală a zilelor noastre re-instituționalizează și re-normalizează practicile sexuale păgâne, inclusiv exploatarea sexuală a celor vulnerabili. Înainte de a discuta subiectul acesta, însă, comentăm despre un agresor sexual mai puțin cunoscut – vedeta fotbalistică Cristiano Ronaldo” se arată într-un comunicat de presă al AFR.

Documentul amintește, cu amănunte, un caz din 2009, cînd Ronaldo a fost acuzat că a violat o tînără în Las Vegas și s-a ajuns la un proces celebru.

”Privită din acest unghi, avalanșa articolelor recente privind hărțuirea sexuală în Occident ne dă de înțeles că descindem într-o epoca păgână și întunecată pe care creștinismul a abolit-o dar pe care revoluția sexuală caută să o legitimeze și să o normalizeze din nou” concluzionează liderii AFR. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Lipsa de subiecte politice de am ajuns sa discutam de Ronaldo?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998