CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Fotoshima – episodul 2. Va urma?

4 comentarii / 3407 vizualizări / 31 mai 2020

E clar că cineva nu îl mai are la inimă pe premierul Ludovic Orban: în nici două zile, vine a doua fotografie ”pe surse”, care dovedește respectul acestuia față de legile și regulile statului. De astă dată, Orban fumează nonșalant într-o ședință de guvern. Suflînd fumul în nasul colegilor de cabinet care, toți, poartă măști regulamentar.

Va urma?

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Hai bre, ca e prea pe fata lucratura. E ca-n episodul Base-Draga Stolo. Cum credeti ca poate castiga PNL alegerile locale si generale cu un politician second-hand ca Ludovic Orban, care va iesi intr-o luna din politica mare? De la draga Stolo vom ajunge la draga Ludovice, ia-ti un cal si da-i bice. In locul lui Base o sa-l auziti pe Rares Bogdan.

  2. Eu nu vad decat un remake la episodul „ministrul Polisano la comisia de specialitate, dupa contactul cu un covidos”…va amintiti?! Cand i s-a atras atentia ca a incalcat procedura, a spus ca el a facut-o, deci, o va schimba, apoi, „daca nu ne omoara covidul, ne ucid procedurile”.. nu l-a schimbat nimeni pentru nesimtirea (in fapt, recunoasterea sincera…) asta, a plecat singur, sa nu-si prinda urechile in achizitiile aberante, mai ales ca masurile luate in favoarea sectorului medical privat isi urmeaza cursul si fara el….Aici e cheia, nu ca „au servit masa” apud Videanu, ca asa pun ei tara la cale, la chefuri, e identitatea lor „politica” asumata (de-aia si pun chelneri in toate functiile mari, poate si ca majoritatea soferilor si-au dat doctoratul…)…relaxarea lor e cluul, e dovada mascaradei…Majoritatea romanilor cu ochii deschisi au putut vedea comportamentul nesimtit de relaxat (!) al „celor din linia intai”, „eroii” chemati sa tina lumea-n lesa restrictiilor cu cadenta militara – ei si neamurile lor n-au avut nicio retinere, au petrecut, s-au plimbat, s-au aprovizionat, si-au derulat afacerile…fara nicio teama, stiau…Probabil, abia de la episoadele urmatoare va intelege si romanul „de la bloc” mizeria careia i-a cazut victima…poate se va si supara…totusi, inca-i majoritara mentalitatea lui „sunt si ei oameni”…Candva, in „minunata lume noua” vor realiza ca de la „omenestile” astea inumane ni se trage, ca, oameni sunt si aia din puscarii, unii infinit mai putin vinovati decat cei la putere astazi…Credeti ca va deconta cineva, atata vreme cat nu numara nimeni „victimele colaterale”?!
    P.S. Niknamelul lui Orban era Sica Mandolina, anagrama cu Lucovid nu e, inca, inregistrata la OSIM…la ce va asteptati?!

  3. Da, va urma. „Minunata lume nouă”, menționată anterior, nu poate aștepta..

  4. Restitutio in integrum!

    Mai este mult până la alegeri. Deocamdată Lucovid este aruncat peste bord. FSN-ul Securității, PD-ul, va prelua oficial PNL.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998