CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Fotoshima!

8 comentarii / 5019 vizualizări / 29 mai 2020

O fotografie misterioasă aruncată în această seară în spațiul public prin intermediul Facebook aruncă în aer executivul Orban, dezvăluind un dezmăț guvernamental din care nu lipsesc decît dansatoarele la bară ca să primească notă maximă.
În plină pandemie, cu românii arestați la domiciliu pînă zilele trecute și amendați cu zeci de milioane pentru lipsa măștii ori a adeverinței de deplasare, cu țara guvernată prin stări de urgență, alertă, ordonanțe militare etc, ai noștri miniștri chefuiesc în biroul premierului cu whisky, vin, șampanie, bere, trabucuri și țigarete.

Dincolo de legile încălcate (alcool la locul de muncă, fumat în spații închise, absența măștilor) rămîne aspectul moral, pentru că ne regăsim, practic, în vechea butadă comunistă cu poporul care bea șampanie prin aleșii săi.
Chiar și așa, îndrăznim să spunem, dacă în anii 50 ar fi fost difuzată vreo poză cu Ana, Luca, Teo, Dej bînd whisky, șampanie și fumînd trabuc la o ședință de partid, ieșea deranj mare cu bătaie pînă la Moscova.
Dacă poza e fotoshopată – greu de crezut – atunci trebuie urgent identificat autorul, pentru că imaginea face mai multe daune guvernamentale decît 1000 de siteuri de tipul celor închise de ANCOM pe motiv de fakenews.
Dacă e reală, cineva va da socoteală amarnic. Fie și numai electoral.
Marea întrebare e cine putea face o asemenea fotografie, într-un cadru altminteri extrem de bine controlat, iar marele suspect nu poate fi decît SPP, singurul serviciu secret care gravitează în asemenea anturaj, prin definiție. E doar o supoziție, deocamdată.
A doua mare întrebare e: de ce? Pentru că asemenea imagine echivealează politic cu explozia de la Hiroshima. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

  1. O mare M*UE data poporului. Mare bai

  2. Si? S-a.schimbat ceva? Psd-istii tac ca niste rahati in cucuruz! Liberalii se fac ca ploua! Iar liderul nostru cu educatie nazistă, se da la fund! Deci, este doar un alt eveniment din lungul siruri de a evenimente ignorate de turma de oi, care se dovedește a fi poporul nostru!

  3. sigur ca o asemenea imagine este defavorabila PNL si, in acelasi timp, contravine si unor norme legale in vigoare, insa nimeni nu se infurie prea tare pentru ca aproape toti romanii se regasesc in aceasta ipostaza surprinsa in fotografie si, oricum, chiar daca s-ar infuria, miza ar fi una mult, mult prea mica…

    ce este cu mult mai grav insa, este faptul ca acest popor tolereaza mizele mari, cruciale, care i-a modelat gresit soarta (afectandu-i dramatic nivelul si conditiile de trai) si i-a amanetat definitiv viitorul urmatoarelor 2-3 generatii:
    – „predarea” la cheie catre firmele occidentale a tuturor distributiilor nationale (gaz, electricitate, etc.),
    – amanetarea in favoarea entitatilor vestice a tuturor resurselor naturale nationale relevante,
    – restrangerea brutala, nelegala si netemeinica a drepturilor fundamentale ale omului,
    – asa-zisa, si pretinsa „liberalizare” a preturilor la gazul natural de la 01 iulie, in conditiile in care Romania detine a doua cea mai mare rezerva de gaze naturale din Europa,
    si, din pacate, lista ar putea continua…

    punand intr-o balanta virtuala miza fotografiei „nucleare” (???) cu miza decimarii metodice, cu buna stiinta si in deplina cunostinta de cauza, a acestei tari de catre chiar cei alesi de popor, pare cumva un tip de sado-masochism schizoid adanc inradacinat in ADN-ul acestui popor, nu-i asa?!?

    • În poză se vede o aduntură de prostovani cu dosare la SRI.

      Au și ei dreptul să se hlizească puțin, ca la stână, cum altfel?!?

  4. * care „i-au” modelat soarta si „i-au” amanetat viitorul.
    scuze!

  5. Încă o dovadă că:
    1. singura lege valabilă în RO este „Dubla Masură”;
    2. legile sînt respectate doar de către proşti;
    3. în Securistan, justiţia este oarbă şi surdă.

    Lepra galbenă = Ciuma roşie

  6. Poza a fost facuta de Rares Bogdan, care i-a tras peneleul de sub picioare lui Orban Ludovic. Bye, bye Ludovice!

  7. De ce? Pentru că se vrea schimbarea Guvernului. Actualul Prim Ministru, care este departe de a merita funcția, va fi schimbat cu un „lup în blană de oaie” …

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998