CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Fox News: Studii finanțate de SUA pentru a crea „viruși mutanți” în Wuhan înainte de COVID-19

12 comentarii / 4703 vizualizări / 28 aprilie 2023

Compania EcoHealth Alliance a folosit bani din impozitele cetățenilor americani pentru a cerceta „virușii mutanți” în parteneriat cu laboratorul Wuhan din China, după cum rezultă din cererile de granturi federale, relatează Fox News.

Judicial Watch, un grup conservator de supraveghere, a obținut 552 de pagini de la National Institutes of Health prin Legea privind libertatea de informare despre granturi acordate EcoHealth Alliance, care includeau informații pentru cercetările efectuate de grup la Institutul de Virologie din Wuhan. O cerere de grant din 5 iunie 2013 de la EcoHealth către NIH explică planurile sale de a folosi coronavirusul liliecilor pentru a crea un virus mutant, potrivit unui document din comunicat.

NIH a oferit granturi de milioane din 2013 până în 2018 către EcoHealth Alliance.
„O analiză a acestor documente și a altora sugerează cu tărie că urmare a finanțării SUA în China și în alte locuri, cercetarea privind virusul mutant ar fi putut fi responsabilă pentru apariția pandemiei de COVID în Wuhan”, a spus președintele Judicial Watch, Tom Fitton, într-o declarație publică.

Un purtător de cuvânt al EcoHealth Alliance a declarat pentru Fox News:
„Cercetările legate de SARS efectuate de EcoHealth Alliance și Institutul de Virologie Wuhan s-au ocupat de coronavirusuri de lilieci care nu s-au dovedit niciodată că infectează oamenii, ca să nu mai vorbim că provoacă morbiditate și/sau mortalitate semnificativă la oameni. Cercetarea asupra coronavirusului liliecilor efectuată de EcoHealth Alliance și Institutul de Virologie din Wuhan nu ar fi putut declanșa pandemia COVID-19”.

La 27 mai 2014, NIH a acordat EcoHealth un grant separat de 3 milioane USD pe cinci ani pentru „Înțelegerea riscului de apariție a coronavirusului liliecilor”. Experimentele au folosit „șoareci umanizați”, adică șoareci injectați cu celule umane.

„Cercetarea pe care am sprijinit-o în China, unde coronavirusurile sunt răspândite, a căutat să înțeleagă comportamentul coronavirusurilor care circulă la lilieci, care au potențialul de a provoca boli pe scară largă”, a declarat un oficial al NIH pentru Fox News. „Datorită cercetării finanțate de NIH privind coronavirusurile, SUA a reușit să dezvolte rapid vaccinuri împotriva SARS-CoV-2 și să salveze vieți.” mai relatează postul american. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. ,,Fostul șef Vodafone dezvăluie Agenda Covid/5G
  Am fost șeful celei mai mari unități de afaceri la Vodafone. Sediul lor în Newberry între 2013 și 2015. Am fost la curent cu o serie de noi tehnologii care urmau să fie implementate, denumind internetul lucrurilor și în al doilea rând, tehnologia 5G. Știam cu mult timp în urmă că 5G este periculos, dar nu înțelegeam corelația cu virusul Corona, ceea ce fac acum. Și vreau să vă pot explica asta. Deci, ceea ce se întâmplă, este o strategie deliberată de a lansa 5G, care este a cincea generație de internet. Hm, frecvențele de spectru radio care permit telefoanelor mobile, telefoanelor inteligente și tuturor dispozitivelor să funcționeze cu o capacitate de procesare mult mai rapidă, odată cu introducerea inteligenței artificiale și a internetului lucrurilor, unde toate dispozitivele vor fi conectate.
  Deci, fie că este vorba de mașina ta, fie că este vorba de telefonul tău, fie că este vorba de frigiderul tău, fie că este vorba de electricitatea din casa ta, totul va fi pe o rețea inteligentă, efectiv un tip de matrice, din păcate, îmi pare rău să folosesc acest termen. Deci, ceea ce se întâmplă este că această tehnologie trebuie să fie implementată la nivel global. Companiile mele pentru care lucram și, deoarece își conduc cea mai mare unitate de afaceri din lume, este Vodafone, Vodafone sau în parteneriat cu altele. Oricum le-ai numi, compania chineză de telecomunicații. Și au implementat sistematic 5G în mai multe locații. Care este relevanța, frecvența pe care o folosesc.
  Și am condus, de asemenea, o companie de telecomunicații în 2010 până în 2013, 14. Unii dintre voi veți ști că s-au specializat în spectrul radio că noi, aceasta este capacitatea de a prelua semnale externe. De la sateliți în clădiri. Hm, și astfel încât frecvența pe care ați experimentat-o la putere pe telefonul dvs. să fie aceeași în clădire, așa cum este în afara clădirii. Când au fost create rețelele mobile, inițial, ei credeau că oamenii vor fi tot timpul pe drum. De aceea au fost numite telefoane mobile. Dar, de fapt, ceea ce s-a întâmplat este că oamenii își folosesc telefoanele mobile în clădiri, iar semnalul nu a fost suficient de puternic dependent pentru penetrarea a 10 clădiri. Asta se numește spectru radio.
  Și acolo, frecvențe de megaherți și altele. Deci frecvența 5G este o frecvență foarte înaltă, foarte, foarte, foarte înaltă. Este chiar sub clasificarea unei arme. Uh, și îți voi spune. Frecvența pe care o folosesc, care este de 10 ori mai rapidă decât 4G. Din păcate, atunci când vine în legătură cu corpurile umane provoacă otrăvire celulară. Deci, corpul nostru încearcă să lupte împotriva radiațiilor care sunt sub formă de otrăvire celulară din cauza acestei frecvențe. Este efectiv radiație. Și ceea ce se întâmplă este în corpul nostru. Eliminăm toxicitatea sau toxinele cu niște proteine și niște AND, ARN de la noi înșine sub formă de substanță chimică, care se numește virus.
  Și majoritatea bolilor sunt excreții din celule pe care încercăm să le eliminăm. Scoatem din corpul nostru sau împingem din corpul nostru și se vor îndrepta către orificii pentru a fi excretat sau eliminat din corp. Cinci G, care este de 10 ori mai puternică decât 4G, reacționează negativ cu sinele uman, provocând otrăvirea celulelor din corpul nostru. Și mecanismul nostru natural de apărare elimină această toxicitate sub formă de virus.
  Deci, ceea ce vedeți nu este virusul Corona, în sine. Vedeți otrăvirea celulară manifestându-se cu fluide, substanțe chimice, viruși pe care organismul încearcă să le elimine, deoarece este dăunător pentru corpul fizic. Deci tot ce se întâmplă în lume și vă aud mințile gândindu-vă, cum poate fi posibil asta?
  Dar voi explica pe moment. Toate acestea se repetă, tot ceea ce se întâmplă în lume este și o reacție la corpurile umane. Electrificarea universului prin sateliți 5G, turnuri 5G, celule 5G care sunt populate în marile orașe din întreaga lume. Deci, acestea sunt ceea ce provoacă această pandemie. Îmi pare rău să spun al doilea punct. Mușamalizarea în istorie pentru impactul asupra ființelor umane, bazată pe progresele tehnologice. Nu este coronavirus. Este un virus care este produs de corpul uman din cauza otrăvirii celulelor. Și, prin urmare, simtomele pe care le avem sunt într-adevăr o măsură sau o indicație a noastră, de a excreta, ING, toxice. Acesta este ceea ce ucide oamenii…Unul dintre primele orașe autostradă (de date) în care Vodafone și unele dintre companiile de tehnologie REL au lansat o pătură omniprezentă 5G, ghiciți unde a fost: Wu Han China, unde se presupune că acest coronavirus ar fi trebuit să înceapă într-o piață de pește care este o prostie completă. A început ca urmare a evaluărilor. Frecvențe radio active sau radio la un nivel ridicat creând radiații toxice pentru celule. Și de aceea oamenii mureau în stradă. Așa că au încercat să o ascundă. Ei folosesc coronavirusul pentru a încerca să ascundă faptul că oamenii mor din cauza frecvenței 5G.
  Așa că permiteți-mi să explic și alte orașe mari care au lansat acest lucru. Este nevoie de șase luni pentru ca acest lucru să vă afecteze corpul fizic. Deci anul trecut, evident că nu a fost primul oraș. Apoi Spania a lansat 5G, Italia a lansat 5G…Italia a avut mai multe decese decât orice alte țări, deoarece este dens populată cu 5G, iar generația mai în vârstă nu are sistemul imunitar pentru a lupta împotriva acestuia.
  Deci Italia l-a lansat. Spania l-a lansat. Majoritatea orașelor mari l-au lansat în întreaga lume și în țări. Londra este una dintre cele mai mari, CCTV. Și, evident, sunt pe cale să monteze și mai multe 5G. Care este relevanța tuturor acestor lucruri? Relevanța este că virusul Corona nu este ceea ce ucide.
  Este în mod clar dovedit categoric, fără echivoc și științific că frecvențele radio la care suntem expuși sunt cele care ucid oamenii. De ce o permit? Din cauza mai multor agende, dar în primul rând pentru că 5G este singura rețea cu viteza de a gestiona viitorul…Și sunt fericiți ca prin sacrificiu, să fie milioane de vieți în întreaga lume, doar pentru a dovedi ideea în continuare. Navele de croazieră au fost instalate cu 5G. Așa că oamenii care au fost în carantină pe vasele de croazieră, au fost iradiați. Nave de croazieră care aveau 5G și de aceea oamenii se îmbolnăveau. Spitalele au 5G, orașele mari au 5G, aeroporturile au 5G. Deci, acestea sunt locuri în care, oamenii se vor îmbolnăvi automat. Dacă sunt expuși la niveluri excesive de radiații prin posturile de radio, otrăvire.
  Am avut trei pandemii în ultima sută de ani.
  Prima pandemie a fost în 1918, care a fost numită pandemia de gripă spaniolă. Acesta a fost momentul în care au implementat undele radio la nivel global și a crescut electrificarea universului nostru…Milioane de oameni au murit șase luni mai târziu în urma unei pandemii. Dupa al doilea război mondial altă pandemie, care a fost implementarea echipamentelor radar. La nivel global, sateliții s-au dezvoltat și au ieșit o mulțime de sateliți diferiți. S-au urcat în… ceea ce ei numesc Centura Van Allen, practic acolo unde se blochează și trimit, sateliți. Deci, când a fost implementat din nou, au existat o serie de decese din cauza pandemiei. Ultima pandemie majoră a fost în 1968, care a fost numită gripa Hong Kong.
  Peste o sută de mii de sateliți care transmit. Radarul, semnalează câmpul radar în câmpul cosmic, practic. Acum au lansat 5G și acest lucru afectează viețile oamenilor, ucide oameni din întreaga lume și ei acoperă în numele, virusului Corona.
  Rusia nu a avut decese în zona virusului Corona. Pentru că nu au implementat încă 5G pentru uz public.
  L-au implementat doar pentru uz exclusiv militar…Vedeți la știri acum că oamenii fără a sublinia probleme de sănătate sau sistemul imunitar compromise, se îmbolnăvesc și mor de Corona. Acest lucru nu are sens ca adultul tânăr să moară subit. Faptele sunt adevărul că radiația nu face compromisuri, nu are prejudecăți, tineri sau bătrâni, veți ceda puterii radiațiilor. Deci acesta este adevărul a ceea ce se întâmplă cu adevărat. Aceasta face parte din strategia lor din cauza importanței 5G…’’

  • Doar atat ? Cu niste energizante se putea mult mai mult. Incercati marcile Xanax, Rudotel, Distonocalm si Valeriana forte.

 2. Salut Platitii retardati care mananca kk nemestecat la ordinul Guvernului Criminal, sclav al Mafiei Khazare !

  Ar fi fost dubios ca pe acest site sa nu fie khazari poponari nchinatori la Yehova si iubitori de Talmud care sa nu incerce inutil sa ascunda ADEVARUL.

  Pentru ca va cunosc ZOILOR, de la prima propozitie scurta pe care cu greu o puteti debita cu unicul vostru neuron obosit, nu ma sinchisesc de excrementele voastre ,,intelectuale” pe care le imprastiati.

  Javrele latra caravana trece !

  • Mănânci numai căcat cât e ziua de lungă şi de aceea crezi că asta mănâncă şi ceilalţi. Eşti o lătură bolnavă, de aici îţ vine şi turpitudinea postărilor.
   Nu esti „caravana”, esti vierme balos iesit la pascut.

 3. ,,Putin distruge 60% dintre vaccinurile Covid din Rusia și va continua să ducă război împotriva „otrăvirii”, a Statului Adânc, până când fiecare doză de pe pământul rus va fi distrusă, a declarat Andrei Zakharov, agentul FSB. Putin a legat vaccinurile Sputnik și CoviVac de o creștere dramatică a cazurilor de HIV în Federația Rusă. El l-a însărcinat pe ministrul său apărării, Serghei Șoigu, să supravegheze o operațiune masivă de epurare a spitalelor, farmaciilor și clinicilor de medicamente, precum și să închidă unitățile de producție de vaccinuri. Potrivit lui Zaharov, forțele speciale ruse și agenții de securitate de stat au desfășurat un blitzkrieg asupra spitalelor de la Moscova la Ayan pe Marea Ohotsk, de la Omsk la granița cu Kazahstanul până la Saskylakh în nordul friguros. Conform ordinului lui Putin, forțele ruse au vizat mai întâi spitalele mari din orașe dens populate, deoarece acele locații dețineau cele mai mari stocuri, confiscând vaccinuri și arestând sau executând personal care se opunea ordinelor legale ale lui Putin. „Am prins spitale care încearcă să ascundă vaccinurile. Această trădare nu poate fi permisă. Le găsim și le distrugem – vaccinurile și iubitorii de vaccinuri.” Toate vaccinurile confiscate sunt duse cu un convoi militar la stația de cercetare Mezhgorye de sub Muntele Yamantau din Munții Urali. Acolo, vaccinurile sunt plasate într-o structură izolată, închisă, în care materia este expusă la căldură intensă până la 6314 grade F. „Ne-a părut ciudat că desi apa se transformă în vapori la 100 de grade Celsius, aceste vaccinuri au avut nevoie de 800 de grade Celsius pentru a se evapora. Oamenii noștri de știință au concluzionat că acest lucru se datorează prezenței metalelor în vaccinuri. Instalația noastră face vaporii inerți”, a spus Zaharov.
  „Președintele Putin are un angajament față de umanitate”, a spus el. Când Spetznas a ajuns la un spital din Perm, au întâmpinat o rezistență neașteptată; patruzeci de susținători ai vaccinurilor înarmați cu arme auto-mate păzeau casa scărilor către un subsol plin de vaccinuri răcite. Cinci Spetzna au murit, dar misiunea a avut succes în cele din urmă. Armata rusă a suferit, de asemenea, victime în timp ce atacau unitățile medicale din Barnaul, Volgograd, Saratov și Tolyatti. Zaharov a spus că simpatizanții Deep State din Duma de Stat au mobilizat insurgenții pentru a proteja stocurile de vaccinuri, dintre care unele erau echipate cu arme americane, cum ar fi puști M-16 și arme automate de echipă M-249. „Acesti mizerabili vor ca SIDA să se răspândească în Rusia prin vaccinuri. El a spus că 50 de oameni de știință legați de vaccinurile cu HIV au fost „executati”. ,,Nu vom permite acest lucru.‘’’’

  • Şi de aceea umpli locul cu copy-paste de fakeuri, fără legătură reală cu nimic actual şi nici cu tema în discuţie, decât tangenţial? Nu exişti decât ca papagal. Eşti inutil şi prost. Si psihopat.

 4. ,,Militarii Palariilor Albe distrug rezervele de sange contaminat cu vaccin
  După ce Congresul a votat 350-80 în favoarea abrogarii mandatului neconstituțional al vaccinului Covid-19 al lui Lloyd Austin pentru toți membrii forțelor armate, diviziunea White Hat a armatei americane a făcut un pas mai departe, distrugând donațiile de sânge luate de la militarii vaccinați.
  Ei spun că dovezile empirice demonstrează dincolo de orice îndoială că, deși donatorii ar putea să nu prezinte efecte secundare legate de vaccin, primitorii de plasmă contaminată au avut reacții adverse, inclusiv moarte subită, de la sânge contaminat. Caz concret: Sgt. William Wright, un bărbat sănătos, în vârstă de 36 de ani, staționat la Fort Bliss, Texas, a fost rănit în timpul unui exercițiu de antrenament până a avut nevoie de o transfuzie. Wright nu a fost vaccinat; dusese o luptă grea pentru a obține o scutire religioasă. Era inconștient în acel moment și, prin urmare, nu a putut întreba dacă plasma care i-a intrat în vene a fost sifonată de la o persoană vaccinată. Fără să știe Wright, donatorul fusese dublu vaxat și stimulat. Părea să-și revină – semnele vitalele erau normale și mânca alimente solide – dar a rămas sub observație la Centrul Medical al Armatei William Beaumont-Fort Bliss și a avut suficientă putere pentru a întreba dacă i s-a dat sânge vaccinat. Când i s-a spus că a făcut-o, a protestat. Două zile mai târziu, Wright, încă la spital, a murit brusc – atac de cord major. O examinare post-mortem a găsit un cheag de sânge de 11 inchi într-o arteră a plămânilor lui.
  Mișcarea medicilor White Hat susține că regimul criminal Biden a îngropat sute de rapoarte similare care calomniază prețiosul său vaccin.
  „Când un pacient nevaccinat primește plasmă vaccinată, ei bine, statisticile nu mint. Ceea ce am fost martori este un număr astronomic de mare de trupe care prezintă totul, de la efecte secundare ușoare și temporare până la efecte secundare severe și de durată și, în unele cazuri, moarte. Cunosc personal 12 bărbați care au avut nevoie de o transfuzie și s-au opus cu vehement la vaccinarea cu plasmă. Li s-a spus că sunt proprietatea guvernului și nu au dreptul să o refuze”, a declarat un medic de la Womack Army Medical Center, Fort Bragg, pentru Real Raw News.
  Joi, conducerea superioară a Centrului Medical al Armatei Womack a ajuns la un consens pentru a incinera și a distruge stocul său de sânge contaminat cu vaccin – aproximativ 500 de litri de plasmă refrigerată și sânge integral care nu fusese încă turnat într-o centrifugă. Vestea actului eroic s-a răspândit rapid în rândul comunității White Hat și, în câteva ore, alte baze militare au început să distruga sângele contaminat. Fort Meade, locul unde se află Comandamentul Cyber din SUA, și-a distrus aprovizionarea, la fel ca și aerodromul Hunter Army și Fort Benning, ambele în Georgia. În total, 23 de unitati militare au distrus sângele toxic.
  „A fost un efect de ondulare, un val”, a spus sursa noastră de la Womack Army Medical Center. „Ne-a trebuit doar să-l pornim, iar acum se spală peste baze comune în toată țara.”
  RRN a întrebat dacă distrugerea de sânge ar afecta membrii serviciului a căror viață depinde de o transfuzie.
  „Avem un as în gaură”, a spus sursa noastră. „Din fericire, marinii au rezistat mandatului de la început și au donat în mod regulat. Estimare aproximativă, 150.000 de marini nevaccinați care pot dona de 6 ori pe an. De asemenea, unitățile de Operațiuni Speciale au refuzat vaccinarea. Adică 43.000 de bărbați și femei, dați sau primiți. Nu vom avea lipsă de sânge nevaccinat. Și vom obține mai multe, pe măsură ce noii înrolați, care nu vor trebui să fie vaxați, pot contribui cu ale lor.”

 5. DE CE TE CHINUI SA SCRII ARTICOLE ASA LUNGISI OBOSITOARE .

  • Baga mult fake (informatii false) pe langa adevaruri, apoi sorosistii fac „analize” in care „demonstreaza” cu „putinista” inpolitics.ro este o publicatie a conspirationistilor bolnavi. Acelasi postac a mai procedat astfel si in alte parti, apoi au aparut „analizele”.

 6. Trist este ca romanii nu au nicio opinie si va lasa numai pe voi khazarii popopnari sa mancatii kk.

  Constat ca romanii isi merita soarta de sclavi.
  Cred ca ma las de a posta informatii care pentru vaccinati sunt prea sf, iar pentru nevaccinati inca nu reprezinta nimic fiindca ei traiesc in Romania anului 1923, toamna.

  Pentru cei care nu pot citi mai mult decat o propozitie scurta precum: ,,Ana are mere”, sa nu se mai extenueze pentru ca uniciul lor neuron nu poate procesa informatiile si sub influneta drogurilor furnizate de Guvernul Criminal mancatorilor de kk, este posibil sa faceti AVC. Nu fortati neuronul pentru ca altul nu aveti de unde lua pana veti fi spanzurati.
  Ori e fake ori fac copy paste, lucru care inseamna ca informatiile sunt copiate de undeva, si sunt scrise de oameni informati ? Voi faceti-va treaba pentru ca si Curtea Martiala isi va face treaba.

  • boala fara leac. Vorbesti cu inchipuirile tale bolnave.

  • trist e ca intelligentu mihai e artificial
   conceput intr-o balta
   avortat intr-o halta.
   (Parazitii spuneau pe dos:
   merge si asa,
   cica!)

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998