CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9219 RON UP | 1 USD = 4.6021 RON UP | 1 GBP = 5.6180 RON UP

Franța e în stradă contra pensionării la 65 de ani, în România se discută de 70

8 comentarii / 1560 vizualizări / 18 martie 2023

”PSD se opune creşterii obligatorii a vârstei de pensionare. Aceasta trebuie corelată cu speranţa de viaţă, care în România e sub media UE. „Opţiunea” de a munci până la 70 de ani, după împlinirea vârstei de pensionare, cum spune PNL, există şi în prezent” anunță deputata PSD Mirela Furtună, într-o declarație parlamentară.

”Prevederea din PNRR privind creşterea „opţională” a vârstei de pensionare până la 70 de ani a fost trecută în PNRR de guvernul PNL-USR şi este o inepţie neconstituţională. Dacă intenţia celor care au scris acest jalon în PNRR a fost de a-i forţa pe cei care au ajuns la vârsta de pensionare să renunţe la pensie pentru a putea munci, atunci este o chestiune profund neconstituţională.
Aşa zisa ”opţiune” de a lucra până la 70 de ani nu este decât o păcăleală, o forţare a românilor să lucreze fără a beneficia de pensie până la 70 de ani. O astfel de reglementare, profund neconstituţională, nu poate fi acceptată” mai spune deputata. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Pensia sa fie la 70 de ani pentru sclavi. Pentru speciali la 37-44 de ani. Pentru balerini la 40/45.
  Pentru muncitorii din mine la 55. Ei oricum nu prind 50 de ani.
  Sclavii primesc ceea ce merita. „Ha. Ha. Ha. Ghinion ! ” – K.W.I.

  Romanii sunt un popor de slugi imputite care prefera sa fie abuzati si calcati in picioare, iar cand cineva ridica fruntea, imediat slugile il trag inapoi, ca sa nu se simta ele mai prejos.

  De aceea au plecat 7 milioane de romani si o sa mai plece, ei nu au vrut sa fie sclavi intr-o colonie penintenciara militarizata.

  • cretinul dracului de cacat.

  • @Multumim USR+PNL+UDMR=multa U.E. pentru Romania

   -poate nu stiai:
   vitele vor ” liniste ”
   CU ORICE PRET!

 2. Slava porcului de ghinea si consilierilor care l-au pus sa scrie asa ceva. Dar si dobitocilor din PNL care nu au verificat nimic (poate nici nu stiu sa citeasca).

 3. Ce a zis aiurea ,omul ala de mai sus,sluga imputita?Adevarul supara ,asa e?

  • Si rumegi rahat. Orice bou ca tine care o tine langa sub o mie de identitati cum ca romani sunt „sclavi”, e doar un BOU imputit. Asa ca nu te mira cand ti se spune BOULE NENOROCIT SI IMPUTIT

  • cand sta in genunchi si o ia de la toti imputitii. Asa te-a conceput si pe tine, stand sluga sexuala la toti depravatii, de ai iesit tu BOU

 4. pentru ca tinerii AU PLECAT
  si si-au lasat batranii sa se auto-intretina:
  -asa functioneaza systemul pe penzii !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998