CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Frații de peste Prut nu au chef de unire cu România

10 comentarii / 2445 vizualizări / 23 mai 2023

Dacă duminica viitoare ar avea loc un referendum cu privire la aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană, atunci 53% din cetățeni ar vota „pentru” – arată un sondaj IMAS, difuzat astăzi de publicația moldovenenască Tribuna. 55% dintre moldoveni se opun unirii cu România.

30% ar vota „contra”. 5% nu ar vota, iar 11% sunt cei indeciși.
De asemenea, în cadrul unui referendum cu privire la aderarea la Uniunea Economică Eurasiatică, 40% ar vota „pentru”.
„Pentru” Unirea Republicii Moldova cu România sunt 32%, iar „contra” – 55%.
Totodată, cu privire la aderarea la NATO, 24% sunt „pentru”, iar 60% „contra”.
Sondajul a fost realizat de IMAS, în perioada 2-19 mai curent, pe un eșantion de 1112 respondenți. Marja de eroare e de 3%.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. Lasă-i că poate au chef să se unească cu Rusia.
  Pesemne le este dor de un val, două de deportări în Siberia.

  • Nu e ordin de la Soros!

  • S-a născut odată cu Ucraina, e certificatul de naştere al Ucrainei sovietice, făcea deportări în Siberia dictate de gruzinul Stalin şi nu e Rusia, care există din anul 862 după Hristos.

 2. Ca daca ii zce Soros lui Maia, se face!

 3. Dacă ar veni în Republica Moldova, președintele rus Vladimir Putin ar fi arestat. Precizarea a fost făcută pentru Euronews de lidera de la Chișinău, Maia Sandu, făcând referire la acordul Curții Penale. Vrea sa-i puna catusele chiar ea.

 4. Se vor uni de nevoie cu Romania.

  Sau se vor uni, prin viol banderist, cu Ucraina. De un an de zile Zelenski si gasca lui neonazista tot freaca republicomoldovenii cu „ocuparea si eliberarea Moldovei de sub jugul rusesc”.
  Slava !

  Eu nu cunosc un roman care sa fie de acord cu politica Romaniei de a intretine un stat parazit de sclavi rusofili, aroganti si tradatori, cu rasa lor de sarakii spurcate formata din curve si golani. Ma refer la Ucraina.

 5. ,,Fratii’’ de peste Prut au fost si au ramas niste TRADATORI !
  Dupa ce Neregele Incestuos Mihai impreuna cu PNL Criminal si PNT Trdator ( I.Maniu care a primit bani de la Horty ca sa nu se faca Unirea Principatelor ), au facut Lovitura de stat de la 23 August 1944, armata romana s-a retras in dezordine de pe frontul de Est.
  O mare parte a armatei a ajuns in lagarele khazarului Stalin.
  O mica parte a armatei care se retragea in ordine si trecea prin Basarabia, a fost intampinata cu urina si fecale aruncate spre militarii romani de catre tradatorii basarabeni care scandau: ,,Stalin si poporul rus libertate ne-au adus !’’
  Acum Basarabia este formata din khazari in proportie de 90 % si 10 % din tradatori basarabeni, urmasii tradatorilor care au umilit armata romana.
  Tradatorii din Romania, slugile criminale ale khazarilor in frunte cu Clona khazara ZoiAnus Negustor de copii, jefuiesc Romania trimitand spre Ucraina via Basarabia orice: alimente, petrol, gaze, curent electric, etc.
  Pentru Genocidul cu vaccinul ucigas si pentru Inalta Tradare alaturi de Jaf National, aceste ZOI Criminale care vor sa fie alese in continuare, vor atarna in streang in scurt timp.
  Romania trebuie sa revina la armata obligatorie si sa opreasca jaful national spre Basarabia Khazara, inclusiv sa opreasca alfabetizarea tradatroilor basarabeni in scolile si facultatile romanesti. Sa invete carte in Tinutul Uitat de Timp Basarabia sau in Satania khazara si nazista a poponarului Zelensky.

  • KakaZara e mintea ta (nu Basarabia), iar rolul iti este sa manjesti cu laturi lucrurile adevarate, pe care le amesteci cu mizeria ta bolnava.

 6. Procentul Neunirii era mai mare. Ce sa devina in RO, județe? Săracii! Ei cred ca in UE vor fi regi. Maia o sa ii alipească la Ukraine. Dar vrea cu Transnistria cu tot.

 7. […] Potrivit unui sondaj IMAS, 55% dintre cetățenii din Republica Moldova se opun unirii cu România, în timp ce 53% ar vota pentru aderarea la Uniunea Europeană. In Politics.ro, 23 maiDIASPORA […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998