CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Frunda: Majoritatea maghiarilor nu vor merge la vot în turul II

1 comentariu / 2126 vizualizări / 7 noiembrie 2014

Consilierul premierului Victor Ponta pe probleme juridice şi minorităţi, Gyorgy Frunda (UDMR), afirmă că majoritatea maghiarilor nu vor merge la vot în turul II al alegerilor prezidenţiale, iar voturile care vor fi totuşi exprimate de aceştia se vor împărţi între Victor Ponta şi Klaus Iohannis.

György Frunda a declarat, azi, Mediafax, că ar fi fost „mult mai optim” ca UDMR să aibă „o poziţie fermă: votează-l pe X sau Y”, însă, pe de altă parte, alianţa UNPR cu PRM pentru a-l susţine pe Victor Ponta „a schimbat datele problemei”.
Întrebat cum crede că vor vota maghiarii în turul II al alegerilor prezidenţiale, în actuala situaţie, Frunda a apreciat că majoritatea maghiarilor nu vor merge la vot, iar voturile care vor fi totuşi exprimate de aceştia se vor împărţi între Victor Ponta şi Klaus Iohannis.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Au fost 3 siuatii in 2014 cand UDMR, desi este in coalitia de guvernare, s-a pozitionat politic impotriva PSD. Este o evidenta lipsa de solidaritate. In viitor, avand in vedere acest comporament al UDMR, si PSD poate proceda la fel.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998