CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Frunzăverde: Dacă moţiunea de cenzură trece, vom asista la evoluţii spectaculoase

0 comentarii / 1331 vizualizări / 6 aprilie 2012

Sorin Frunzăverde, fost prim-vicepreşedinte al PDL, este de părere că în cazul în care moţiunea de cenzură anunţată de Uniunea Social Liberală va trece de Parlament, vor exista imediat evoluţii spectaculoase pe scena politică din România.

„Dacă moţiunea pe care USL intenţionează să o depună imediat după Paşte va trece, cred că vom asista imediat la evoluţii spectaculoase pe scena politică din România, în special pe scena puterii politice”, a afirmat Frunzăverde, joi seară, într-o emisiune la Antena 3.
În opinia sa, dacă moţiunea de cenzură va fi adoptată de Parlament, „ar trebui numit un guvern de largă majoritate naţională, care să gestioneze problemele ţării până la alegeri şi problema alegerilor”. „Cred că această moţiune trebuie să treacă”, a subliniat Frunzăverde.
Pe de altă parte, el susţine că USL va câştiga alegerile locale din iunie, „iar această victorie va determina un trend ascendent pentru Uniune care va dobândi o victorie zdrobitoare la parlamentarele din noiembrie – peste 50%”.
Întrebat dacă este posibil să se ajungă la suspendarea şefului statului, fostul lider democrat-liberal consideră că este „greu de spus în acest moment”. „Până la urmă nu este o bucurie pentru niciun stat din lumea asta să îşi suspende preşedintele. Cred că trebuie să instituim acest stil de coabitare normală, democratică, ceea ce lipseşte în acest moment”, a afirmat Frunzăverde.
El spune că principalul său regret este că nu a reuşit să adune mai multe voci care cu adevărat să se facă auzite în PDL. „Cum să nu ai regrete după ce 22 de ani ai construit în interiorul unei grupări, după ce ai reuşit să iei această grupare de la centru-stânga să o duci la centru-dreapta, la dreapta în PPE. Inevitabil am regrete şi principalul meu regret este că nu am reuşit să adun lângă mine mai multe voci care cu adevărat să se facă auzite în PDL”, a mai spus Sorin Frunzăverde, conform Agerpres.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998