CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Fugarul Rizea arunca in aer scandalul UNIFARM: OK de la Cotroceni pentru ”decaparea” lui Orban

6 comentarii / 22007 vizualizări / 24 iunie 2020

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, în prezent refugiat în republica Moldova după o condamanre în România, livrează azi un nou material cu acuzații incendiare, și nu despre orice, ci chiar despre scandalul momentului, ancheta declanșată ieri de DNA la UNIFARM pentru șpăgi la achizițiile din pandemie. Cu tot statutul lui Rizea, afirmațiile sale sunt de o gravitate atît de mare încît nu pot fi ignorate, tocmai pentru că, repetăm, ele vizează cel mai recent și mai mare scandal.

Ce scrie Rizea:

”Sa fi inceput deja reglarile de conturi in interiorul SRI?
Cu siguranta DA!
Si asta incepand chiar din data de 1 mai 2020 cand am lansat primul volum,,Spovedania Lui Rizea” care a pus pe jar lumea, ”greilor” din servicii, carora le am deconspirat apetenta si lacomia pentru banii publici, in special din domeniul medical!
Se pare ca Procurorul Sef DNA Crin Bologa a primit OK-ul de la Cotroceni sa-l, ”decapeze ” pe premierul Ludovic Orban!
De ce spun asta? Pai, ”LUCOVID” tocmai incasase si el o spaga frumoasa de la fosta sa amanta Simona Ciulavu si HOP SISTEMUL a si reactionat ! Asta in conditiile in care spagile primite via Cristi Barbu (secretar general adjunct la guvern) ”s-au facut” ca nu le vad pana acum ….
Cine este Simona Ciulavu, denuntatoarea lui Adrian Ionel si veche colaboratoare a lui Ludovic Orban, fie la Primaria Capitalei, pe vremea cand, ”trubadurul PNL” era viceprimarul lui Basescu, fie la ministerul Transporturilor, cand acesta isi incasa spagile direct de la consilierul sau rezident in prezent la Miami, Misu Popescu (fratele viceprimarului Cristi Popescu de la sectorul 2)?
Aici trebuie sa va spun ca cel care i-a recomandat-o lui ”LUCOVID”, pe vremuri, a fost vechiul sau prieten in ale, ”combinatiilor”, celebrul Nelu Iordache care, asa cum v-am prezentat in primul volum ”Spovedania Lui Rizea”, a revenit pe cai mari langa vechiul sau tovaras, cu care intre timp s-a impacat, mai ales dupa ce faptele din dosarul Transalpina s-au prescris!
Poate unii isi mai amintesc de scandalul mediatic din 4 ianuarie 2018, cu filmarea si fotografiile in care apareau la masa de revelion, de la hotelul Teleferic din Poiana Brasov, Nelu Iordache cu familia sa, alaturi de familia doamnei Stella Roner Grubacic, ambasadorul Olandei la Bucuresti!
Azi va pot spune ca la acea masa de revelion, cat si pe durata celor 5 zile de relaș petrecute la hotelul Teleferic, au mai fost prezenti alaturi de doamna ambasador Stella Roner Grubacici si cuplul Simona Ciulavu – Petre Pitcovici (celebrul politist implicat in 2 dosare de trafic de droguri si 1 dosar de trafic de influenta)!
Chiar daca Ministerul de Externe al Olandei a dat un comunicat oficial in care a MINTIT, spunand ca, citez ”asezarea la masa de revelion a fost aleatorie”, va asigur ca NU A FOST ASA , familia doamnei ambasador Stella Roner Grubacici petrecandu-si tot sejurul de la hotelul Teleferic, alaturi de Nelu Iordache, Simona Ciulavu si Petre Pitcovici!
O sa ma intrebati de unde stiu, nu-i asa?
Astazi va pot dezvalui in premiera, ca EU am fost cel care i-a dat filmarea si fotografiile respective lui Radu Budeanu, care le a publicat imediat in CanCan, de unde au fost preluate de Sebastian Ghita pe Romania TV si ulterior de toata presa!
Da, exact in acele 5 zile am fost si eu impreuna cu familia cazat in acelasi hotel Teleferic si unde chiar Nelu Iordache mi-a facut cunostinta cu doamna ambasador Stella Roner Grubacic si sotul acesteia, Bratislav Grubacic, de origine sarba care mi-a lasat si numarul sau de mobil, fiind foarte dornic sa facem chiar afaceri!
Imi aduc aminte ca din acel moment, chiar ne am imprietenit savurandu-ne cafeaua impreuna, in fiecare dimineata la barul de la parterul hotelului, si unde in fiecare dupa amiaza ”incingeam” cateva partide de sah cu Petre Pitcovici si Nelu Iordache!
Chiar e nevoie mereu de un fugar ca Rizea, ca DNA sa ”inteleaga „ca principalii beneficiari ai combinatiilor din domeniul medical sunt unii dintre SMECHERII care conduc din umbra Romania?
Cum e domnule general SRI Adrian Ciocirlan? ”Gogule, probleme ma?”” își încheie fugarul dezvăluirile. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Dar cite milioane cash a facut Lucovid Orban la Ministerul Transporturilor ? Stiu deja foarte multi, tovarasi securisti si militieni(procurori)…

 2. Stapanii Romaniei vor sa ne faca sa credem ca viata noastra depinde de judecata a doi imbecili intamplatori…Cei din foto…

 3. „Nu o cunosc personal pe doamna Ciulavu, nu-mi spune nimic numele. N-am avut nicio interactiune personala. Ca ministru, relationam direct doar cu cei care conduceau AM-urile, AM POST. Deci nu am avut legatura directa cu ea. Nu-mi aduc aminte nici din primarie, nu stiu unde a lucrat acolo. Va dati seama, ca viceprimar sau ministru, poti sa te intersectezi la un moment dat, dar n-a facut parte dintre persoanele cu care sa fi lucrat direct” – L.Orban pentru Ziare.com in aprilie 2020.
  “Doamna Ciulavu a fost colegă, bună prietenă și apropiată colaboratoare la Primăria Capitalei a domnului ministru Ludovic Orban. Domnul Ministru Ludovic Orban, datorită acestei apropieri strânse și prietenii de nezdruncinat, a luat-o la Ministerul Transporturilor, anul trecut, în luna mai. Ca să poată s-o ia, pentru că știa că are o serie de lucruri, i-a acceptat venirea fără cazier sau cu cazier nu știu cum, parțial color, pe proprie răspundere”, declara Radu Berceanu în 2009 pentru agenția Mediafax.

 4. […] Poate unii isi mai amintesc de scandalul mediatic din 4 ianuarie 2018, cu filmarea si fotografiile in care apareau la masa de revelion, de la hotelul Teleferic din Poiana Brasov, Nelu Iordache cu familia sa, alaturi de familia doamnei Stella Roner Grubacic, ambasadorul Olandei la Bucuresti! Azi va pot spune ca la acea masa de revelion, cat si pe durata celor 5 zile de relaș petrecute la hotelul Teleferic, au mai fost prezenti alaturi de doamna ambasador Stella Roner Grubacici si cuplul Simona Ciulavu – Petre Pitcovici (celebrul politist implicat in 2 dosare de trafic de droguri si 1 dosar de trafic de influenta)! Chiar daca Ministerul de Externe al Olandei a dat un comunicat oficial in care a MINTIT, spunand ca, citez ”asezarea la masa de revelion a fost aleatorie”, va asigur ca NU A FOST ASA , familia doamnei ambasador Stella Roner Grubacici petrecandu-si tot sejurul de la hotelul Teleferic, alaturi de Nelu Iordache, Simona Ciulavu si Petre Pitcovici! O sa ma intrebati de unde stiu, nu-i asa? Astazi va pot dezvalui in premiera, ca EU am fost cel care i-a dat filmarea si fotografiile respective lui Radu Budeanu, care le a publicat imediat in CanCan, de unde au fost preluate de Sebastian Ghita pe Romania TV si ulterior de toata presa! Da, exact in acele 5 zile am fost si eu impreuna cu familia cazat in acelasi hotel Teleferic si unde chiar Nelu Iordache mi-a facut cunostinta cu doamna ambasador Stella Roner Grubacic si sotul acesteia, Bratislav Grubacic, de origine sarba care mi-a lasat si numarul sau de mobil, fiind foarte dornic sa facem chiar afaceri! Imi aduc aminte ca din acel moment, chiar ne am imprietenit savurandu-ne cafeaua impreuna, in fiecare dimineata la barul de la parterul hotelului, si unde in fiecare dupa amiaza ”incingeam” cateva partide de sah cu Petre Pitcovici si Nelu Iordache! Chiar e nevoie mereu de un fugar ca Rizea, ca DNA sa ”inteleaga „ca principalii beneficiari ai combinatiilor din domeniul medical sunt unii dintre SMECHERII care conduc din umbra Romania? Cum e domnule general SRI Adrian Ciocirlan? ”Gogule, probleme ma?”” își încheie fugarul dezvăluirile., scrie Inpolitics.ro. […]

 5. Am citit si altele din Operele Alese, vol.II ale deja clasicului Cristi Rizea.
  Cum sa le numim: Securistiada?, ca sa rimeze cu Tiganiada sau Mineriada.
  Vai de noi, suntem o insula puturoasa a trecutului. Iar faptul ca bastinasii cu ceva minte o parasesc in valuri o confirma.

 6. […] Cum e domnule general SRI Adrian Ciocirlan? ”Gogule, probleme ma?”, își încheie fugarul dezvăluirile, scrie Inpolitics.ro. […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998