CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9543 RON DOWN | 1 USD = 4.6181 RON DOWN | 1 GBP = 5.7545 RON DOWN

Fumigena basista: cum ar fi fost alungate Firea si Raduleasca din ograda FSN

7 comentarii / 3252 vizualizări / 24 septembrie 2020

Traian Băsescu a dezvăluit ieri, într-un interviu acordat Adevărul Live, că actualul primar general, Gabriela Firea, ar fi ”crescut” în sediul FSN de odinioară, la pachet cu vedeta TV de azi, Mihaela Rădulescu, pînă cînd au fost date afară de Radu Berceanu, într-un moment de nervi. Numai că ideea indusă de candidatul PMP, cum că Firea ar fi fost o atîrnătoare prin FSN, e spulberată categoric de Berceanu însuși, care aruncă și o bombă: Firea era, oricum, mai ”veche” în sediul din Modrogan decît Băsescu însuși.

”Gabriela Firea a fost prin curte la Modrogan până ce a dat-o afară Berceanu din curte. În istoria de început a anilor ’90, era o fătucă venită de la Bacău, respectabilă, muncitoare, dar nu ştiu de ce s-a supărat Beceanu într-o zi şi le-a dat afară. Şi pe ea şi pe Mihaela Rădulescu. Erau nişte oameni modeşti, decenţi, amândouă. Şi Mihaela şi Gabriela. Nimic de reproşat din punctul ăsta de vedere. Dar cum era Berceanu smucit, i-a venit într-o zi.. Deci ele au crescut acolo. Şi Gabriela Firea şi Mihaela Rădulescu, acolo au deschis ochii în Bucureşti” a spus Băsescu, care a adăugat că acelea au fost momentele de cînd ”Probabil a rămas într-o relaţie bună cu Petre Roman. Nu şi cu mine”.

Spusele lui Băsescu sunt false, însă, cap-coadă, cel care dezminte fiind chiar ”smucitul”.

Contactat de Inpolitics, Radu Berceanu pune lucrurile la punct: ”E o fumigenă de campanie a dlui.Băsescu, dînsul e în campanie electorală, spre deosebire de mine care nu sunt, nici vorbă să se fi petrecut așa lucrurile și, oricum, el nu ar fi avut de unde să știe, pentru că a venit în FSN abia prin 1991. Eu bănuiesc că el a auzit povești de la alții, pentru că dumnealui nu era pe acolo.
Gabriela Firea a venit prin preajma FSN în 1990, adusă de Octavian Știreanu, directorul ziarului ”Azi”, al partidului, împreună cu alți cîțiva ziariști. Era acreditată pe partid și era firesc să vină pe la sediul central din Modrogan. Mihaela Rădulescu a venit doar de 2-3 ori, în primele luni de după revoluție, în calitate de apropiată a lui Dan Iosif.
Nu am dat afară niciodată, de nicăieri, pe vreuna dintre ele, e complet fals, nu a existat vreun conflict, nici măcar nu m-am întîlnit direct cu Mihaela Rădulescu și nici nu am văzut-o vreodată împreună cu Gabriela Firea, nici nu cred că se cunoșteau.
Cît despre dl.Băsescu, el a intrat în FSN în prima parte a anului 1991, puțin înainte să fie numit ministru al Transporturilor, în aprilie. Îmi amintesc că m-a sunat Petre Roman, eram secretar cu probleme organizatorice și apoi vicepreședinte, și mi-a spus ”Radule, vezi că vine azi să se facă membru la noi unul care e subsecretar de stat la Transporturi”. L-am întrebat cum îl cheamă și mi-a spus că nu își amintește, ”o să îți spună el”. . Băsescu a venit, într-adevăr, a copletat fișele alea, i-am făcut înscrierea, dar nu i-am semnat eu carnetul, l-am lăsat pe Petre Roman să i-l semneze, cîteva zile mai tîrziu. Dumnealui s-a lăudat ulterior de multe ori că nu a fost membru FSN, lăsînd impresia că a venit în partid abia după despărțirea de echipa Iliescu, din 1992, dar nu a fost așa. Cînd a venit dl.Băsescu, taberele în FSN erau deja împărțite.
Chiar și așa, însă, Băsescu a venit în Modrogan după ce nici Gabriela Firea, dacă îmi amintesc bine, nu mai venea pe acolo. Așa că nu ar fi putut ști, oricum, lucruri de acest gen decît din auzite, de la alții. Dar ele nu s-au întîmplat” mai spune Berceanu. (Bogdan Tiberiu IACOB)

foto: Agenția de presă mondenă

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. astia sunt…!!!!

  2. Atita poate Bucurestiul. Numai poame, petrovi, vaduve negre si alte prietene ale lui Dan Iosif… Cel mai decazut oras din Europa, noul Fanar, o groapa…

  3. Bețivul securist Petrov și-ar minți și medicul.

  4. Intrebare … pentru cine s-o pricepe : matrozul betiv FOST PRESEDINTE AL ROMANIEI , ACTUAL EUROPARLAMENTAR SI….CANDIDAT AL PMP LA PGMB { ?????????? } ,era treaz cand a facut ” dezvaluirile ” respective ??? Si-nca o intrebare , tot asa , pentru cine s-o pricepe : mai exista in lumea europeana , in lumea civilizata europeana , vreun caz cunoscut in care un fost PRESEDINTE AL UNEI TARI SERIOASE sa se bage in lupta pentru a devenii …primar chiar si primar al Capitalei ??? Va multumesc pentru anticipat pentru exemplele pe care , le banuiesc a fi de ordinul sutelor !

  5. @ Problema săptămânii pare a fi totuși cum se „deparazitează” Gheorghe Becali de Petre Roman și Mitică Dragomir, care par a „suge” de la FCSB pentru spaniolii de la Dinamo, ?

  6. Dar pe cine intereseaza viata si opera a doua panarame?

    • Se pare că există viață chiar și după ce SRI a fraudat alegerile. Iese prostovanul ăla constant și măcăne căcaturi care nu interesează pe nimeni. Apar titluri pe site-uri, dai scroll și te doare la 10 m în față.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998