CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9743 RON UP | 1 USD = 4.7112 RON UP | 1 GBP = 5.7209 RON UP

Gafa contra gafa: pesedistii depun plingere penala colectiva contra lui Basescu

1 comentariu / 2014 vizualizări / 14 aprilie 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, azi, la Parlament, că, în urma declaraţiilor şefului statului la adresa senatoarei Gabriela Firea, va fi depusă, mîine, o plângere penală împotriva preşedintelui Traian Băsescu, pe care o doreşte semnată de cât mai mulţi parlamentari, inclusiv din opoziţie.

„Până mâine (marţi – n.r.) avem o plângere penală împotriva preşedintelui Traian Băsescu”, a spus Victor Ponta, precizând că această plângere va fi semnată de toţi parlamentarii puterii şi, dacă vor dori, şi de parlamentarii din celelalte partide parlamentare. Ponta a mai spus că „este prima dată din 1989 încoace, de când România încearcă să fie democratică, când familia unui senator este ameninţată direct, de către preşedinte”. „Este un element fără precedent, care nu mai are nicio acoperire în disputa politică”, a mai spus, conform Mediafax, premierul.

Singura problemă a PSD este aceea că, potrivit codului de procedură penală, plîngerea penală poate fi depusă doar de către victimă, de soțul sau copiii majori ai acesteia. Cum parlamentarii PSD semnatari ai plîngerii nu au această calitate, riscă să devină, ei înșiși, obiectul unei plîngeri penale din partea președintelui pentru denunț calomnios. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. ce handicapati… zi psd si trage apa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998