CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Gafă de imagine sau mesaj subtil? Iohannis, cu spatele la popor

22 comentarii / 4776 vizualizări / 6 august 2023

Soția președintelui Iohannis a postat azi o imagine foarte controversată pe contul său de Facebook, lăsînd impresia că asistăm fie la o gafă de imagine absolut grosolană fie, mai grav, la un mesaj intenționat și subtil.

 

Mai precis, după o absență de cca.5 săptămîni de pe propriul cont, ultima imagine datînd din 1 iunie, Carmen Iohannis a postat azi o unică fotografie de pe vîrful Moldoveanu, în care soțul său, președintele României – a cărui ultimă imagine pe Facebook datează de la jumătatea lunii trecute -, stă cu spatele. Greu de crezut că cei doi soți nu au făcut și o poză cu fața, împreună, care să fie postată pe Facebook.
Deci, ce mesaj transmite cupul prezidențial românilor prin ciudata fotografie? (B.T.I.)

P.S. Ca să nu existe dubii că cel cu spatele e președintele, iată o fotografie cu fața difuzată de un internaut pe contul său.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

22 Comentarii

 1. Iar ai aglergie la ADEVAR, Zoiaristule ?

  O sa primesti tratamentul adecvat in scurt timp: STREANGUROL si LOPATIN.

  Sa-ti fie smoala fierbinte, CRIMINALULE !

  • sau ai scapat de la balamuc?

 2. După munte urmează la mare

 3. Carmen Iohannis a vrut sa se laude cu performanta sportiva, fara legatura cu pozitia sa de ” prima doamna”. Poza este pentru elevi, colegi de cancelarie si alti imaturi si imature din anturaj. Conditie fizica buna, dar IMATURITATE EMOTIONALA, ca toti faisbucistii care se complac in obiceiul de autoetalare. As putea spune ca, in aceasta secventa, presedintele este DECENT, fiindca nu ne scoate ochii cu performantele sale de sexagenar.

 4. Cine a făcut gecile, cine a făcut pantalonii, cine a făcut bocancii și mai ales ciorapii?! Ce case de modă, ce firme!
  Vă rugăm mai multe detalii!

 5. Domnule B.T.I., MI-ATI STRICAT ZIUA !
  Cind o vad pe fiica securistului de la Serviciul 2 al Securitatii Sibiu, care si-a capatuit odrasla dupa un sas, vad negru in fata ochilor.
  Ia sa vedeti ca dupa alegeri ii vor gasi si astuia dosarul personal de membru al retelei informative, dar nu neaparat al Serviciului 2 ci, poate, al SIE pe stil vechi.

 6. Nu mi se pare ceva de analizat intr-un articol. Carmencita a facut o poză cu ea si pentru reteaua ei sociala. Consortul se vede ca vorbeste cu ”poporul”, este cu alti indivizi, nici nu stia ca ea face o fotografie. Care nu este ”ciudată” nici pe departe. Si pana la urmă, care este ”fața” si care este ”spatele”?

 7. Partea cea mai pupată de rromâni.

 8. O primă doamnă curajoasă și în formă alaturi de președinte.

  • Președinte se scrie cu P majuscul !

   • ca ti-a intrat pe gat

 9. ,,corijentule”

 10. Este in mijlocul turiștilor cu turiștii.

  • mai degraba

 11. poate bate apropos la ion tiriac…..

 12. Din ciclul: dosul Vârfului Moldoveanu în pantaloni scurți, asortați la mintea scurta cu jaca închisă cu proprietar cu tot. Fata vârfului e ofilite, rau de tot.
  PS. Ce păcat ca nu i se vad genunchii. Sunt convins ca vârful ar fi fost interesat de ei și, nu numai de ei.

 13. Bula asta, ii in vacanta, ca de obicei.. il iubim si l adoram ..(sic!)

 14. Ne arată fix unde îl doare de noi toți. Simplu.

 15. Efectul Alinuța, Alinuța Gheorghiu.
  Știe maestrul Cristoiu!

 16. Performanta sportiva ptr. Carmenuta?Nici vorba ,daca venea cu ceva peste genunchi,gen haine purtate in diferite ocazii cu si fara protocol o credeam.Dar asa „suspectez ca a” venit” cu elicopterul,glumesc,oricum Onanis in chiloti pe munte e o imagine de antologie.Omenirea se confrunta cu mari probleme,razboaie ,foamete,dezastre naturale,vezi zilele din urma cu inundatii si furtuni ce au facut ravagii chiar in Romania iar Onanis se catara pe munte in chiloti,ranjind cu 48 de dinti in cadru,se simte bine,Pacat ca se termina sinecura asta cu presidentia la care a supt la greu.Nu disperati,ne vom pricopsi probabil cu unul si mai”bun”.Hai Romania-unde? o sa vedem daca mai avem zile.

 17. Cretinoid inputoleptic imbracat in short si cu geaca flausata; inima inghetata, curul fierbinte.

 18. Niciun președinte nu a ajuns pe piscul cel mai înalt al României ,bravo.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998