CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Galceava deontologilor – Dogioiu despre Bot: o minte periculos exaltata

3 comentarii / 4950 vizualizări / 5 decembrie 2017

A intrat dihonia în rîndul deontologilor preferați ai tefeliștilor: ziarista Ioana Ene Dogioiu scrie azi un material extrem de interesant, pe ziare.com, în care atacă tăios cea mai recentă grupare de protestatari, așa numitul grup #nextlevel, care îl are ca vîrf de lance pe Mălin Bot.

”Nu exista „#nextlevel” decat in minti periculos exaltate. Alunecarea in violenta nu va face decat sa justifice violenta, la fel ca in 1990. Protestul „rezist” a impresionat si a fost eficient in iarna trecuta pentru ca a fost pasnic. A fost si trebuie sa ramana un protest al luminii, nu al pumnului.
In plus, eu nu sunt deloc de acord cu hartuirea nimanui, indiferent ca se numeste Tiurbe, Voiculescu si Nastase, sub acoperirea unei inregistrari cu telefonul. O asemenea atitudine isterica nu face decat sa genereze contrareactii si sa le justifice” scrie Dogioiu în articol.

Untitled

Promotorul nr.1 al proiectului #nextlevel, lansat zilele trecute, este fostul jurnalist Mălin Bot, adeptul ideii că protestatarii din stradă trebuie să inițieze o nouă acțiune, aceea de pătrundere în parlament la dezbaterea legilor justiției. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Baietii astia sunt, evident, dusi cu capul!E o tactica veche a „organelor” de a se folosi de astfel de indivizi pentru a crea agitatie, dezordine si pentru a pune presiune pe anumite personaje ori grupari politice…

  2. Nu este nici o vorba aiurea: Malin Bot si Sandy Matei sunt psihopati sadea, cu acte si evidenta la Psihiatrie. Pe amandoi i-am vazut de aproape si va confirm ca sunt grav derapati psihic.

  3. Ar fi de bine..dar sunt doar diferente de tactica…scopul lor ( #rezist) este de a reaprinde neofascismul&neolegionarismul intr-o societate bulversata fara repere morale …Locul astatora e fie la spitalul de nebuni fie la puscarie!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998