CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Gaselnita anului: PRM se relanseaza cu Michael Jackson

0 comentarii / 1958 vizualizări / 13 mai 2010

In goana dupa electorat, satul de vicisitudinile existentei neparlamentare, seful peremist Vadim Tudor i-a primit cu bratele deschise, in partid, pe tinerii din Fan Club-ul Michael Jackson Romania, pe care i-a inregimentat in PRM si i-a directionat spre departamentul tinerelor sperante.

“Le dam o sala de sport pentru a se antrena”
Randurile peremistilor vor fi ingrosate, ne-a explicat liderul PRM Codrin Stefanescu, in exclusivitate pentru Inpolitics, si de membrii “Clubului XXL”, format din persone “grasute” sau supraponderale care si-au manifestat intentia de a face front comun cu Tribunul. “Au intrat in PRM tinerii din fan club-ul Michael Jackson Romania. Este un club mare cu filiale in aproape toate orasele importante. Ei fac parte, acum, din tineretul peremist. Le-am promis ca le vom pune la dispozitie si o sala de sport unde sa se antreneze si unde sa danseze. De asemenea, vom face impreuna marsuri. Si membri “Clubului XXL” si-au manifestat dorinta de a se inscrie in PRM. Este vorba despre o campanie de recrutare de noi peremisti”, ne-a explicat Codrin Stefanescu.

Televiziunea PRM: Metropolitan Bucharest Corporation TV
El sustine ca, in maxim doua luni, PRM va avea un post propriu de televiziune: MBC TV – Metropolitan Bucharest Corporation TV. “La inceput ne-am gandit ca titulatura postului sa fie “Popular TV”. Acum, cel mai probabil, se va intitula MBC TV – Metropolitan Bucharest Corporation TV. Totul este la cheie. Acum doar negociem cu firmele de televiziune prin cablu pentru a semna, in maxim doua luni, un contract. Va fi vorba despre un post politic comercial. Acest post va activa in paralel cu “Atomic TV”, al carui patron este Nic Serbu, care s-a inscris in PRM de doua saptamani. La “Atomic” vom avea o unica emisiune politica, de scandal. Acolo veti afla amanunte in exclusivitate despre viata intima a politicienilor, despre cum isi inseala sotiile si ce amante au. In emisiune vor fi invitati reputati jurnalisti de la diverse tabloide. Este posibil ca si Ana Maria Prodan sa aiba o emisiune”, a explicat Codrin Stefanescu. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998