CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9690 RON DOWN | 1 USD = 4.5823 RON DOWN | 1 GBP = 5.8022 RON DOWN

Gates si nucleara progresista: Inca 20 de miliarde pentru hrana manipulata genetic, combaterea bolilor si egalitate de gen

4 comentarii / 2918 vizualizări / 13 iulie 2022

Magnatul Bill Gates a anunțat azi că va dona 20 de miliarde de dolari fundației sale, astfel încât să își poată crește cheltuielile anuale. Demersul face ca fundația să devină, foarte probabil, cea mai mare din lume, scrie The Washington Times și vizează combaterea și mai puternică a bolilor, răspîndirea alimentelor modificate genetic, instaurarea egalității de gen etc. Motivul spargerii pungii de către Gates e că invazia lui Putin în Ucraina ”a blocat două decenii de progres”.

Donația, combinată cu cadoul de 3,1 miliarde de dolari al lui Warren Buffett, luna trecută, aduce dotarea Fundației Bill și Melinda Gates la aproximativ 70 de miliarde de dolari, făcând-o una dintre cele mai mari, dacă nu chiar cea mai mare din lume.
Fundația Gates intenționează să-și crească bugetul anual cu 50% față de nivelurile de dinaintea pandemiei, la aproximativ 9 miliarde de dolari până în 2026. Fundația speră că creșterea cheltuielilor va îmbunătăți educația, va reduce sărăcia și va îndrepta progresul global către stoparea bolilor și realizarea egalității de gen.

La webinarul „Hunger Pains: The Growing Global Food Crisis” de luni, CEO-ul Fundației Gates, Mark Suzman, a declarat că două decenii de progrese au fost oprite de crizele globale actuale generate de invazia rusă. Cu toate acestea, creșterea productivității agricole în întreaga lume rămâne în cea mai mare parte în vigoare.

„Avem instrumentele. Avem știința. Avem cunoștințele”, a spus Suzman. „Ceea ce ne mai trebuie este voința politică și resursele.”
”Fundația Gates investește masiv în implementarea progreselor agricole în țările potrivite, oferind semințe de porumb rezistente la secetă sau orez rezistent la inundații zonelor care le pot folosi cel mai mult”, a mai spus Suzman, conform TWT. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Billa Gates este un criminal care va plati in fata bunului Dumnezeu pentru toate nenorocirile care le face pt genpcisul impotriva umanitati in Ghena iadului cu el

  2. A esuat in cresterea celor doua fiice, degeaba are bani si putere. Stereotipul omului bogat si ocupat, uita de odrasle si se trezeste cu derbedei.

  3. D-le BTI, de ce ne amariti zilele cu articole despre criminali degenerati ?
    Cistigam ceva ca sa refacem culturile pirjolite de soare si miinile criminale ?

  4. Un descreierat! Cine îl oprește pe ăsta?
    Hai Putin, hai Xi!
    Dați în nenorocitul ăsta fără Dumnezeu!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998