CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Geaca de lux a lui Putin ”ia distanta” de el: Noi tinem cu ucrainenii!

8 comentarii / 3389 vizualizări / 19 martie 2022

După ce Putin a apărut pe stadion cu o haină italienească de 12.000 de euro, făcînd valuri – dar și reclamă indirectă – în întreaga lume, iată că ”haina” ia distanță de el. Creatorul firmei Loro Piana, cea care a produs haina, ia atitudine publică împotriva lui Putin și spune că nu se simte vinovat că Putin îi poartă creațiile, dar că el va susține mereu poporul ucrainean,

Compania italiană Loro Piana se distanțează de Vladimir Putin, care a apărut pe scena stadionului din Moscova pentru a vorbi națiunii purtând o parka de 12.000 de euro din colecțiile sale anterioare. „Lvmh ( Moët Hennessy Louis Vuitton n.n.), grupul din care face parte Loro Piana, s-a distanțat imediat” – explică Pier Luigi Loro Piana, fondatorul celebrei firme de design vestimentar, chestionat de presa italiană.
”Este clar de ce parte am ales să fim”.
Compania piemonteză a întrerupt livrările către Rusia încă de la începutul invaziei și lucrează pentru a ajuta poporul ucrainean prin gesturi umanitare.

„Putin ar trebui să reflecteze la ceea ce face poporului ucrainean”, spune Loro Piana.
„Cred că sacoul purtat de Putin este o achiziție mai veche – spune antreprenorul – dar mai cred că acestea sunt probleme minore în comparație cu tragedia unui război. Ca firmă, suntem total solidari cu pozițiile grupului LVMH. Este clar în ce tabără am ales sa fim. Nu ma simt vinovat pentru acea geaca etalată pe scena, dar cred ca Putin ar trebui sa reflecteze asupra masacrului pe care il face asupra poporului ucrainean. „

Poziția companiei a fost întotdeauna în favoarea poporului ucrainean. Loro Piana, de fapt, sprijină, încă de la începutul atacului rusesc populația țării atacate, prin donații către asociații care aduc ajutoare. Compania a trimis, de asemenea, pături și produse din fire în Ucraina pentru refugiați și pentru cei care au pierdut totul în bombardamente. „Sprijinul pentru populație, în acest moment, este cel mai important lucru – conchide Loro Piana – Ucrainenii vor avea tot sprijinul nostru moral și concret”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. -ce protej-slip o folosi Sharapova,
  daca in general foloseste?
  (cine a invatzat poporul cu reclamele,
  a?)

 2. https://www.themoscowtimes.com/2021/06/17/the-putin-biden-summit-what-the-suits-said-a74239

  „Over the past several months the contrasting colors in Putin’s wardrobe have been muted and his image is less aggressive. While there is certainly no corresponding thaw in domestic policies, at the summit with Biden Putin’s suit was not meant to raise tension but lower it.

  The splendor of Biden’s shiny, glossy appearance was in striking contrast to Putin’s restraint. Biden’s shine signaled that he was dressed for a celebration, but Putin’s matte, low-contrast wardrobe choices telegraphed that this was just another working meeting.

  But maybe there’s a simpler explanation. In Russia, it is not cool for a man to pay too much attention to his appearance. The complex color of Biden’s suit, the pocket handkerchief and sense of style are perceived in Russia skeptically or even negatively. This is especially true of Putin’s base, who are conservative, not rich, and indifferent to fashion. If their leader looked like a cover boy for GQ (or like Joe Biden), they probably wouldn’t have accepted it. But this low-key Putin is “one of us” — even in a Loro Piana suit that they couldn’t afford. He is, after all, the president.”

  Să vă traduc puțin interpretarea pe care o dă o rusoaică costumelor, nu britanicii caraghioși și trădători.
  Poporul rus nu vrea ca Putin să se îmbrace ca unul ca ei, cu un palton de 500 de euro. Este conservator, nu vrea glugă cu pene în culori de curcubeu, dar nu este neapărat deranjat de preț care nu pare oricum exorbitant. Pentru că acesta este de fapt mesajul. Dacă la noi, în România, președintele își aruncă paltonul pe mașină, rușilor le place faptul că Președintele lor se îmbracă „a la Bond”, conservator dar impunător. Din păcate, chiar ni se spune în articol că haina este de la outlet, un model mai vechi…… măi să fie, sancțiunile afurisite.

  Dacă tot vorbim de hainele președinților, Cristoiu afirma că Putin poartă mereu haine noi, niciodată spălate. Precauții de securitate, zice ziaristul. O fi legendă, o fi adevărat?

  • „Vești” proaspete de la Moscova, editate de o jurnalistă care trebuie să-și țină capul băgat adânc în cur.

   Ne doare în paișpe de piticul porno Putin și de gardeoba lui de bandit de duzină.

   Cum să te îmbraci, a la Bond, pulă, când ești pitic, cretinule?!? :)))))))))))))))))))))))))))))))

   • daca prostia ar durea ai fi murit de mult boule dulapul nostru de unde se imbraca si din bani i servicilor idiot amarit ce esti[ALUPIGUS]

 3. Sigur, sigur și marmota învelea ciocolata. Dar alea 12000 va produce bine in buzunar, ipocritilor și tarfelor. De ce mama dracului ar costa o parca cu pene sau puf, puii mei, 12000 de euro? Fi ce dracu de puf e făcută? Din puf pubian, Doamne iartă mă? Sau din puf de Archaeopterix? Și mai și chițăie că ei țin cu Ucraina? Asa, și? Nu faceți și pariuri? Ce are sula cu subprefectura, slugilor de cub negru? De ce trebuie sa te scuzi că idiotul idioților că un președinte de țară, poarta o haina făcută de tine. Când ți au intrat banii in cont, vierme, nu puteau a rus? Hai siktir, taratoareo!

  • Săracule, plimbă punga! :)))))))))))))))))))))

 4. Piticu revoluționar le-a făcut cea mai buna reclama ălora de la LP!
  Cred ca jegosii de la Casa Frumoasa se zgârie pe ochii ca nu mai au Loro Piana pe stoc!.
  Oricum 99% dintre gujbetii care o sug de la TV și o inghit pe Facebook nici nu știau de brandul asta!

 5. Da când vine Kamala de se închide Bucureștiul ? Si ii se pun la dispoziție 30 de mașini elicopter ? Cam cât costă ? In plus dacă conducătorul Rusiei nu-și permite orice Geaca simplă si bun gust totuși este o geacă nu a venit im blană de tigru siberian …..are o geacă cu puf de gâște ….. o gândire de videochatista poate să facă un astfel de gândire …. in loc să citiți istoria Crimeei si să vedeți ca si Ștefan cel Mare a avut legătură cu Crimeea Mareșalul Antonescu a fost acolo …. și vedeți importantă ei din punct de vedere Istoric …va uitați la Can Can geaca albastră din fâș si pene

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998