CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

General de top: ”80% din ce spun ucrainenii înseamnă minciună”

11 comentarii / 3173 vizualizări / 11 septembrie 2023

„Pentru mine, tot ce spun ucrainenii aparține propagandei de război care este normală pentru ei. Asta înseamnă că 80% din ce spun ei, dacă o încadrăm în propagandă de război, pentru mine înseamnă minciună”. (Fostul șef al Statului Major General al Armatei, generalul (r) Eugen Bădălan – Antena 3 CNN)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. Auch!! Tocmai la Antena 3 CNN sa facă asemenea afirmații? Postul acesta tv are jurnalisti ”de frunte” care au promovat propaganda mincinoasă a lui Zelenski. Daca venea Zelenski si spunea ca Antena 3 CNN este kaka, ei isi făceau mea culpa, atât de servanți sunt. Pe de altă parte, era nevoie sa ne spună Bădălan un adevăr care era evident de la inceputul acestui război? Chiar si cu cenzurarea canalelor de informatii ruse si tot nu am crezut minciunile propagandei ucrainiene.

  • adevarul iasa la suprafata ca uleiu pe apa. Este evident ca ucraina minte de ingheta apele. Generalul a fost omenos cind a spus ca ucrainenii mint 80%. Pacat ca asfel de generali nu au un cuvint mai convingator de spus. Este evident ca exista o lupta in a deforma realitatea. ucraina este cea mai periculoasa, din toate privintele, fata de Romania. Pe linga ca are teritorii cotropite, din al doile razboi mondial, mai are si alte pretentii, inclusiv legat de Romania.

  • ceva imi spune ca n-o sa mai apara vreodata la antena 3-cotet cnn

 2. El este generalul care a spus, in direct la A3CNN, ca „sa nu ne mire daca Romania intra intr-o coalitie de state pentru Ucr. in razboi cu Rusia”, pe modelul coalitiilor de vointa conduse de SUA.
  Tot el spune ca Romania nu poate sa protejeze Moldova d.p.d.v. militar. Dar putem sa fim carne de tun pentru interese straine.

  Doar Cristoiu si S.R.S. au avut o reactie la asta, statul roman tace in mod slugarnic, imputit si securist.

  • Statul roman tace ”slugarnic si imputit” , dar nu si ”securist”. Poate nu aiti cunoscut securisti, d-le BTI si atunci va inteleg !

 3. Occidentul pregateste Romania pentru un razboi direct, carne de tun, cu Rusia asa cum au facut cu un alt stat care incepe cu U.
  Vor sa lupte cu Rusia pana la ultimul roman.

  Catalin Tache, National : „CHIAR NE BAGI ÎN RĂZBOI? STS și ARMATA IAU SATELIT!”

  ”Iohannis, ordin nebun: Ne bagă în război”! Aceasta este ”cheia” în care trebuie decodată operațiunea de ”pârpolire” a opiniei publice românești declanșată în ultimele zile…”

  „planul nebun al sistemului ca viitorul președinte al României să fie tot Klaus Werner Iohannis, fie și pentru barem încă un an – doi, se află în grafic…”

  „Astfel că Iohannis nu doar că a primit chiar zilele trecute ordinul de a declara, cel mai târziu în luna ianuarie a anului viitor, starea de necesitate, dar îl și va îndeplini cu deja tradiționalul său exces de zel!

  „Numai că acest ”atac” nu va duce la intrarea în război a întregii Alianțe Nord – Atlantice! După cum nici viitorul ”val național emoțional” de după deja iminenta cădere a unei ”drone rusești” asupra unei așezări omenești – din păcate, structurile contrainformative știu prea bine că aceasta urmează, urmând a se stabili, cu un cinism criminal doar ”bilanțul negru al victimelor civile colaterale” – nu va duce la activarea celebrului Articol 5. Ci doar la declararea stării de necesitate în România! Și implicit prelungirea sine die a mandatului prezidențial al lui Klaus Werner Iohannis!”

 4. Trădarea se pedepsește cu 12 gloanțe, generale!

  • ratatule.

 5. Tradarea poponarului Zelensky si a jidanilor se pedepseste cu 12 gloante, platit paduchis ce esti ?

  ,,KM a încercat, și nu a reușit, să seducă Africa.
  Săptămâna trecută, secretarul general al ONU, António Guterres, președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și trimisul special al Statelor Unite pentru climă, John Kerry, au încercat să organizeze un „summit african pentru climă” în Kenya. Problema este că mai puțin de o treime dintre liderii africani nu s-au deranjat să apară. https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/09/The-President-of-Bharat.jpg
  Africanii au îndurat sute de ani de genocid și furt de resurse și acum luptă pentru o independență reală. De aceea, transnaționalele KM sunt expulzate din Africa.
  Acum se pare că America de Sud este următoarea.
  Columbia tocmai a ordonat unei uriașe mine Glencore să-și închidă operațiunile.
  https://www.swissinfo.ch/eng/business/colombia-puts-the-brakes-on-giant-glencore-mine-as-water-dries-up/48798566
  Ceea ce au arătat aceste întâlniri este că statele marionete G7 controlate de KM sunt acum izolate la nivel internațional. Ei controlează acum doar 9% din populația lumii și 29% din PIB.
  Nu numai atât, ei sunt profund îndatorați și își pierd capacitatea de a fura resurse din restul lumii.
  Ca un exemplu, BRICS 11 au acum rezerve de petrol în valoare de 736 de miliarde de dolari, sau mai mult de trei ori cele 205 de miliarde de G7. Pierderea capacității de a fura petrol va fi fatală financiar pentru KM. https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/09/brics-11.png
  Compania iraniană de radiodifuziune a afișat o notă de 100 BRICS, care a fost afișată la întâlnirea la care Iranul s-a alăturat BRICS. https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/09/hundreed-brics-dollar.jpg
  După acest anunț, surse iraniene spun că toți dolarii americani au fost scoși din serviciile turistice de schimb valutar. Cu alte cuvinte, atacul autoprovocat de la 11 septembrie care a avut loc astăzi în urmă cu 22 de ani, ca scuză pentru acapararea globală de petrol, a eșuat spectaculos.
  Celălalt lucru care a eșuat spectaculos este războiul din Ucraina.
  Un anunț rusesc care oferă soldaților ucraineni o ultimă șansă de a se preda arată cum merge acest război. https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/09/Russia-ad-for-Ukrainian-soldiers-to-surrender-.mp4?_=1
  La cel mai recent G20, statele marionete KM au fost nevoite să renunțe la orice declarație de condamnare a Rusiei pentru acest război.
  Rezultatul final este că națiunile G20 au convenit că „era de astăzi nu trebuie să fie de război”.
  Țările lumii vor să vorbească despre „dezvoltarea durabilă… rezolvarea problemelor în domeniul securității alimentare și energetice, îmbunătățirea pregătirii pentru situații de urgență, adoptarea economiei digitale și multe altele”, adaugă el. https://tass.com/politics/1671333
  Sursele Mossad spun că „papușarii KM au terminat cu avatarul Zelensky; este aruncat sub autobuz.” Zelensky este acum forțat să organizeze alegeri prezidențiale și parlamentare care aproape sigur îi vor îndepărta regimul de la putere. https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/09/Drugs.-Power.-Chaos-production-stopped.mp4?_=2
  Marea întrebare acum este dacă principala entitate teroristă din lume, CORPORAȚIA STATELE UNITE A AMERICII, va da în sfârșit faliment după sfârșitul anului fiscal pe 30 septembrie.
  În cel mai recent semn că sistemul financiar american este in implozie, s-a înregistrat o scădere de 45% a achizițiilor de locuințe din SUA, o scădere mai mare decât în timpul șocului Lehman din 2008.
  Șocuri similare afectează companiile de carduri de credit, întreprinderile mici, împrumuturile auto etc. întrucât întreaga economie este în cădere liberă. https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/09/real-estate.png Dacă CORP-ul american implodeeaza, vom ști cu toții până la jumătatea lunii octombrie. Odată cu prăbu-șirea sa va veni sfârșitul Băncii Mondiale, al FMI, al BRI, al OMS, al Consiliului de Securitate al ONU etc…’’

 6. Mihai ,esti obositor,te bagi in seama peste tot,pe langa subiect.Te rog fii rezonabil si dimensioneaza interventiile pe problema.

 7. Nu stiu cum a calculat generalul dar, 80% e dat cu indulgenta…eu as zice ca e peste 95%

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998