CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON DOWN

General SIE, despre mărirea salariilor demnitarilor: Nesimțire, cinism, ipocrizie

4 comentarii / 1754 vizualizări / 27 septembrie 2022

Fostul șef al spionajului românesc, generalul (r) Silviu Predoiu, taxează sever decizia parlamentarilor de a vota majorări de salarii pentru demnitari, etichetînd gestul pe Facebook, drept ”nesimțire”.

”Căci cum altfel decât ca nesimțire, cinism și ipocrizie putem defini gestul senatorilor puterii de a vota mărirea indemnizațiilor demnitarilor și, chiar mai mult decât fapta în sine, justificările oferite publicului? Un ministru, Boloș parcă, își compară salariul cu cel al omologilor occidentali, ca și cum celelalte categorii de angajați ar fi deja plătite la standarde europene și miniștrii rămăseseră ultimii nedreptățiți, iar Virgil Guran, senator, ne spune că e “mai bine bogați și cinstiți”, probabil bogați ei iar cinstiți ceilalți, cei care i-au ales, și care acum sunt ocupați cu scosul aparatelor electrice din prize, ca să facă economie la energia electrică”.

Predoiu nu uită nici alt mare scandal al momentului:

”În ce termeni mai blânzi putem defini scandalul din jurul licitației cu dedicație de la Ministerul de Interne pentru achiziția a 600 de mașini de poliție, cu specificații redactate astfel încât un singur model să răspundă cerințelor, marcă și model comercializat în România de o singură firmă? Iar în context, preocuparea majoră a Președintelui Iohannis, evident bine informat pe subiect, nu vizează modul în care sunt cheltuiți banii ci ca nu cumva “numele și poziția sa” să fie legate de această afacere. Că cel care conduce firma în cauză, Michael Schmidt, este sau nu prietenul președintelui, rămâne de dovedit, dar că guvernul ce promovează contractul acesta ticălos gândit este “guvernul lui” știm toți, căci ne-a spus-o repetat chiar el” conchide fostul șef al SIE. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Atâta timp cât nu se iese în strada sa scuipe de la putere aceste lepre politruce în frunte cu turistul-navetist cu platfus celebral, nu se rezolva nimic pe net.

  2. Demnitarii ca demnitarii, dar bugetul SRI? Sau cel de la Cotroceni, care a fost majorta si prin rectificare? Locatarul de la Cotroceni cati bani o fi primit drept comision de la Automobile Bavaria?

  3. Domnul Predoiu le spune bine. Așa cum le spunea și Băsescu. Dar oare nu sunt domnia sa și soția foști apropiați ai lui Băsescu. Băștiști le-ar putea spune unii mai răi.

    Nu mai pot cu securiștii salvatori din țara asta.

  4. trebuiau marite:
    50 de bani la pachet
    pentru aia care fumeaza inca „carpati fara filtru”.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998