CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9675 RON DOWN | 1 USD = 4.6709 RON DOWN | 1 GBP = 5.7134 RON DOWN

General SIE, mister lamurit: de ce nu trimite SUA ambasador la Bucuresti

6 comentarii / 5198 vizualizări / 3 februarie 2022

Fostul șef operativ al SIE, generalul(r) Silviu Predoiu, a oferit azi o explicație aparte absenței unui ambasador plin al SUA la București, deși România e alintată drept partener strategic al Americii.
Întrebat de Liviu Mihaiu la Radio Guerrilla de ce nu ne trimit amabasador americanii, Predoiu a explicat:

”Puteți să spuneți că sunt răutăcios: de ce să trimită SUA ambasador dacă președintele îl primește pe însărcinatul cu afaceri? Dacă se căciulesc în fața însărcinatului cu afaceri toți miniștri? Pentru ce să trimiți ambasador dacă poți să rezolvi cu însărcinatul? Dacă ești mulțumit cu chestia asta, e foarte bine” a spus fostul cap al SIE. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Are dreptate. Si un ambasador daca ar veni, s-ar purta tot ca un vechil pe arenda lui. Predecesorii nu au facut altceva decat sa ne transmita ordine si sa se amestece in treburile interne ale RO. Asa ca ori un ambasador, ori un insarcinat, e totuna. Suntem slugi la oricare dintre ei.

  2. Ar putea sa nu mai fie nici insarcinatul; se poate rezolva si cu plicul; sclavii romani executa si ordinele primite in plic si i se ploconesc.

  3. Mai este o intrebare sensibila. De mai multe ori d-nul Predoiu s a aratat consternat/ intrigat de acuzatia ca serviciile au facut jocurile elctorale, in a ne servii candidatii la presedentie. In special kwj vs d-na de la psd. Cu prima ocazie trebuie sa l intrebam, cine l a impus pe „dulap „presedinte in RO, daca nu serviciile de securitate ? (!)

  4. Dar sua are ambasador la Bucuresti .
    Gitenstein nu e ambasador ???

    • Este ambasadorul SUA la Uniunea Europeana. Si sta la Bruxelles.Si se intalneste cu amicul bun, Băsescu. Care este europarlamentar. Facut tot de servicii.

  5. CAND IL VAD PE PREDOIU SILVIU CU AURA DE NEVINOVAT I-AS RASTURNA O CISTERNA CU DEJECTII IN CAP SI PE TOATA CASA LUI. JEG SI OTREAPA A DISTRUS ROMANIA CA SLUGA IMBECILA SI BETIVA A LUI BASESCU SI CU CIRACII LUI…ACUM SE DA VICTIMA NESTIUTOARE. DA-TE IN MORTII MA-TI CA ATI PREDAT ROMANIA LA MOSSAD, BND SI CIA…PENTRU UN BAN SI O FOFOLOANCA…ETICHETA LUI ESTE UNA RUSEASCA” O PIZDA CARE PLANGE”. BETIVI, CURVARI SI NETREBNICI…SA VA BATA DUMNEZEU SI PE MAMELE VOASTRE CARE V-AU FACUT NU DOAR PE IDIOTII UTILI CARE SUNTETI…PLEACA DRACU ACASA SI NU MAI VENI LS TV CA TOATA LUMEA TE STIE CA ESTI UN BOU PROST. .SICTIR!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998