CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

General SRI: Chinezii au vrut să fure datele tuturor românilor. I-am oprit!

16 comentarii / 2378 vizualizări / 18 iulie 2023

Datele unei instituții importante a statului despre absolut toți cetățenii români erau să fie extrase de chinezi în cadrul unei operațiuni de spionaj, dar situația a fost salvată de intervenția SRI, afirmă generalul de brigadă Anton Rog, șeful centrului Cyberint, într-un interviu acordat platformei Stakeborg Academy.

”A fost un atac pe care l-am găsit în timp real la o instituție relevantă a României, în care sunt datele noastre, ale tuturor, nu o să vă spun care, dar nu sunt prea multe în care sunt toate datele noastre, și i-am văzut pe chinezi în timp real cum își făceau niște pachete cu multe milioane de date și se pregăteau să le ia. I-am oprit. Poate au fost și altădată și nu i-am găsit, dar atunci i-am oprit. A fost fascinant să ne batem cu ei în timp real și să-i oprim. Și am reușit să înțelegem și pe unde au venit și cum au făcut” a dezvăluit generalul SRI. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

16 Comentarii

 1. le-am dat Gratis jidanilor si amerlocilor !!!!

  • Caci acestia sunt Big Brothers sau „Fratii mai Mari”, superiorii nostri, cum le zice fake suveranistul Andrei Marga iudeilor, in cartile sale.

 2. cei mai tari pe mismasuri cyber is israelienii si americanii. chinezii cred cas mult dupa si in plus nici nu au interes pacilea. De aceea cred ca „ai nostri” erau cercati ca sa se mobilizeze impotriva „dusmanului chinez”. atacurile am inteles ca poti sa le maschezi foarte bine ca ar veni din nu stiu ce zona te intereseaza pe tine.

 3. marele satan si micul satan cum i numesc persii/iranienii.

 4. Vitejii din Cyber comitetul ăla care ieri ne spuneau cum supraveghează alegerile pentru a câștiga cine trebuie și influențează comportamente prin inginerii sociale. Mi-a plăcut asta cu “ un general SRI”. Ironic!

 5. Poza oferita de general cu chinezi este realizata cand ii bloca in timp real ?

 6. Și ce ar fi făcut chinezii cu datele noastre??

  • Se pare ca aduceau AUR-ul la guvernare. Asa titrau unii jurnalisti. Ca acum daca au plecat Iliescu, Ponta, Dancila si Dragnea – iubitori de chinezi, musai trebuie sa apara altii. Era sa-l uit pe iubitorul de chinezarii, Adrian al lui Nastase. Pe timpul lui Ceasca, occidentalii erau imperialistii periculosi cu SUA la pachet. Pe timpul lui Iohannnis, China si Rusia reprezintă imperialistii periculosi. Romania a schimbat doar tabara.

  • Le-ar fi dat la americani!

 7. Cand se auto sesiseaza Parchetul militar (ha..ha) in legatura cu carnatul asta de Rog

 8. ‘Nevoia de justificare.

 9. Alt cacat cu ochi care se lauda cu duhoarea tradarii pe care o raspindeste in tara.

 10. Tocmai comentam in art.anterior ce fapte de arme au facut cu bugetul crescut in fiecare an,afara de teroristul cu butelia si ce sa vezi au alungat pe chinezi din arealul romanesc ,chinezi care ne furau identitatea probail sa se stearga la fund cu ea.China era ïngrijorata”de politica lui Onanis et.compania ca nu vrem sa facem afaceri cu dumneaei,vezi in acest sens invetitiile chineze in Polonia si Ungaria..Mai acum ceva vreme erau rusii,,suntem vigilenti ce sa vezi.Concluzie-insul debiteaza niste prostii.

 11. Cred că au fost opriți in ultima secundă …. și dacă furau datele ce pățeam ? Vorbeam chineza ? Ieșim din NATO ? Scotea maneau din ADN ? Ce ne făceau ? Ne furau politicienii ? Ne spălau pe creier și il apreciem pe liderul chinez ?

  • esti un bou sinistru

 12. General SRI: nemernicanii au vrut sa urineze pe romani. noi, securistii jegosi sri, i-am incurajat si am urinat si noi; desigur, pe romani

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998