CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON UP | 1 USD = 4.5313 RON UP | 1 GBP = 5.7463 RON UP

Generalul Dumbrava ”douazeci de poli”

7 comentarii / 7341 vizualizări / 7 februarie 2020

Pentru că a fost dat afară din SRI, unde deținea șefia secretariatului general, și a rămas și fără titlul de doctor pe motiv de plagiat, generalul Dumitru Dumbravă face și el un ban cum poate.

Spre exemplu, după ce fostul sa instituție, recte SRI, a spionat ani de-a rîndul avocații, procurorii și judecătorii – ca să ne limităm doar la oamenii din curtea zeiței Themis – Dumbravă a decis, mai nou, să-i învețe fix cum să se protejeze de imixtiunile nepoftiților în activitatea lor.
Contra modestei sume de 400 de lei, adică douăzeci de poli, generalul îi invită pe doritori să urmărească, săptămîna viitoare, cursurile sale de ”Protecția informațiilor sensibile în activitatea avocaților”, cu subcapitolele ”Vulnerabilități cu privire la informații confidențiale” și ”Mijloace de protecție a informațiilor sensibile” la sediul din București al Societății de Științe Juridice.

Cu avantaje de netăgăduit, după cum ni se arată în anunțul de mai sus. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. Cu standardele astea la servicii îi cred și eu că e groasă, nu s-ar califica nici agenți de pază pe motiv de lipsa integrității.

  2. „E tocmai bun ca sa-l recupereze pesedeul.”
    Liviu Coclitu’

  3. Odata securist tot timpul securist …Poate ca acum are un nou job la firma…recrutarile de noi colaboratori…

  4. Mitica, Mitica Gen. Dumbrava asta este funul lui domnului Mihalache si de aceea impletea si despletea sforile.

  5. Toti sunt din familii de securisti. Vor sa para fraieri dar nu sunt. Crede-ma ca stiu !

  6. Mitica Dumbrava este din Moldova si este un securist strangator ca de aceea omul este de familie buna si are 2 milioane in cont.

  7. Blejnar a scapat de cartoful care frigea.Sebi Ghita la fel.Dan Mihalache la Londra. SRI isi pune acoperitii ca Viseu , Diamandescu si cel nou Mihalache Eduard la Guvern care asteapta maretie si cariera de vis in urmatorii ani ca si fiul Generalului Onisor si noua schema a viitorilor baieti destepti care vor fi scosi de la naftalina si vor inlocui pe cei care deja si-au umplut conturile

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998