CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9707 RON DOWN | 1 USD = 4.6638 RON DOWN | 1 GBP = 5.7329 RON DOWN

Generalul Rog: SRI urmărește sub 2.000 de români. Nu avem resurse și tehnologie! E o tîmpenie că urmărim pe toată lumea

6 comentarii / 1896 vizualizări / 18 iulie 2023

Generalul SRI Anton Rog dezvăluie într-un interviu acordat platformei Stakeborg Academy numărul real al românilor care sunt filați de serviciul secret. Astfel, el susține că serviciul nu urmărește mai mult de 2.000 de români anual dintr-o populație de cca.20 de milioane, și dă asigurări că nici nu au tehnologia și resursele necesare pentru mai mult.

”Povestea asta cu SRI care te urmărește e o tîmpenie gravă, nu avem resurse, nu avem tehnologii pentru așa ceva și nu avem nicio lege în sensul ăsta. E o prostie fără margini povestea asta că te urmărește SRI. Nu te urmărește. Sunt sub 2.000 de mandate pe an, populația României e 20 de milioane, more or less, că mai sunt afară, adică maxim 2.000 de oameni la care ne uităm din punct de vedere al securității naționale. Dacă 2.000 raportat la 20 de milioane înseamnă că urmărim toată populația atunci da, așa e. Deci, nu e. Și e în scădere numărul de mandate, s-a mai cumințit lumea” a spus generalul de brigadă. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. De ce nu spui ce tehnologie Ilegala Neconstitutionala Abuziva si Agresiva folositi pe romani sa ii urmariti ca pe animale in timp real cu soft dedicat cu acces satelitar?! E Legal? NU! E terorism pe oameni! Dar va permiteti orice ca nu va verifica nimeni, aia din Comisia de control tremura in fata voastra si va cer favoruri. Experimentele socio psihologice pe oameni, adica nazism ilegal, cum le explici domnule general foarte democrat in comportament?!
  Dar Politia Romana aveti idee ce tehnologii criminale folosesc pe oameni?! Ilegal desigur!
  De ce monitorizati jurnalisti, activisti, cercetatori si chiar oameni afaceri si politici pe mandate care nu au acoperire legala? Intr-o zi o sa raspundeti pentru tot Specialilor! O sa se intoarca tot ce ati facut pe oameni, absolut tot!
  Uite domnule general ca sunt unii in tara asta care stiu la milimetru ce faceti pe romani si cu ce tehnologie, dar judecata divina va fi cu adevarat dreapta si va fi fara tehnologie! Sa nu uitati!

 2. I-ați cipat pe toți românii pe care i-ați “vaccinat“ anti-Covid, bigbraderșilor!

 3. „nu avem resurse, nu avem tehnologii pentru așa ceva și nu avem nicio lege în sensul ăsta”.
  Omul e sincer, nu ne urmăresc pe toți pentru că nu pot, nu pentru că nu vor. Și dacă spune că nu pot să ne urmărească pe toți trebuie crezut pentru că ei spun numai și numai adevărul. Nu e ca și cum ar avea infiltrați prin partide și prin presă care să contracareze informațiile care nu le convin.
  Democrație adevărată, ce mai.
  Oare mai are rost să se irosească bani cu organizatul de alegeri? Mai bine să anunțe ei noua echipă de cadre care să pozeze ca autorități. Că la control știm că sunt tot ei.

 4. Un mincinos nesimtit!2000 de mandate nu inseamna 2000 de persoane , ci de cateva ori mai mult!In plus, nu se termina monitorizarea intr-un an!Una peste alta, sunt zeci de mii de persoane urmarite pe „siguranta nationala”, de cateva ori mai mult decat in tari mult mai mari!Chiar avem 2000 de „amenintari” in fiecare an in Romania?!ma indoiesc…

 5. Sigur ca nu aveti resurse sa va faceti meseria pentru ca le deturnati in avantalul propriu asa cum ati inceput inca din 1982, tradind tara si pe Ceausescu.
  Amar ca fierea sa fie glontul patriei pentru voi !

 6. Sa mori tu?Nu aveti resurse cand bugetulSri aproape ca egaleaza pe cel al MI,numarul de SRI-sti depaseste omonimi din Germania,si ce mare scofala au facut? au gasit pe ala cu butelia ca terorist,poate nu stim noi despre actiunile dinӟmbra dar trebuie sa dea seama periodic de banii cheltuiti .Va amintitide un raport SRI aprobat de parlament?Sunt stat in stat,laudati de americani si foarte plini de ei chiar cred ca sunt buricul pamantului.Practic nu au a da seama nimanui.Se si speculeaza mult pe aceasta tema dar practic isi fac de cap.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998