CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9543 RON DOWN | 1 USD = 4.6181 RON DOWN | 1 GBP = 5.7545 RON DOWN

Generalul sincer: ”Am pus întotdeauna pe primul loc binele structurii din care am făcut parte”

6 comentarii / 4027 vizualizări / 15 decembrie 2020

Mostră de sinceritate vecină cu cinismul din partea generalului(r) Nicolae Ciucă, premier interimar, în discursul rostit cu prilejul primirii Legiunii de Merit a SUA, azi.

”În activitatea mea, am pus întotdeauna pe primul loc binele structurii și instituției din care am făcut parte. Am acționat permanent pentru promovarea și susținerea acestora și am convingerea că aceasta este singura cale pentru atingerea obiectivelor proprii și instituționale fiind, totodată, garanția unei percepții reale inclusiv în mediul multinațional” a spus Ciucă.
De reamintit că jurămîntul militar depus de Ciucă și de toți militarii vorbește de credința față de patrie, de apărarea ei cu prețul vieții și de credința față de legile țării. Nimic despre ”structuri” și ”instituții”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. E de apreciat sinceritatea generalului Ciuca. Când susții complexul militaro-industrial american, ajungi și general, și ministru, și chiar prim-ministru. Poate chiar si presedinte, daca-i scapi pe partenerii strategici de F-16-urile de-acum 30 de ani. Între timp, polonezii cumpara ultima generație de F-35, au rezolvat și problema vizelor, si fac și pe nebunii în UE. Si chiar și asa, atrag de doua ori mai multe fonduri europene decât Romania. Diferența e ca la ,,poloneji” e vorba si de patrie, iar la noi e vorba exclusiv de ,,structuri”.

  • E vorba exclusiv de „structuri”, recte Securitate, dar se poate vorbi tot exclusiv și de ciobănetul recrutat dintre poop pickers.

 2. Generalul asta, decorat pentru “ fapte de vitejie” a facut 12 clase, ca multi dintre noi, sau scoala judeteana pentru activisti PCR, ca dupa exprimare pare ca a fost premiant la a doua?

 3. & Un general care și-a văzut de lungul nasului, , ?

 4. Chestia asta cu prioritizarea binelui „partidului”, „structurii”, „institutiei” sau chiar „organizatiei”, general vorbind, este un criteriu de identificare a idiotilor, ipocritilor, impostorilor si nulitatilor profesionale. Nu stii sa faci nimic, dar ai idee de „binele organizatiei”, adica sa ia mai mult decat da si daca se poata sa-i reguleze pe ceilalti. A fura legal pentru organizatiei si a te lauda cu asta, in speranta ca membri organizatiei ti se vor supune si te vor accepta de lider.
  Imi vine in minte un alt mare impostor care isi argumenta orice discurs cu „binele partidului”, Vasile Blaga.

  In rest, nu am nimic cu dl general. Daca nu era el, era un altul, poate mai putin simpatic. Vorba poetului, „si pentru ca trebuia sa poarte un nume, i s-a spus simplu …”, Ciuca. Ciuca al nostru. Acuma sa fim corecti, daca e al nostru, nu putea sa fie cu mult mai destept ca noi. Ca ar fi cu americanii? Pai un sfert din populatie e deja a Europei Occidentale si a Americii de Nord, Ciuca de ce ar fi decat al nostru?

 5. a spus-o cu gurita domniei sale educatia militara el nu poate sa gandeasca si sa actioneze ca un civil, prim ministru…avem nevoie de armata sa apere granitele,sa activeze in cadrul nato….de civili trebuie sa se ocupe civilii si pentru cine a uitat,armata, in 1989 a fost folosita inpotriva civililor au inpuscat manifestantii,da armata+militia

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998