CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Geoana agita spiritele pe Facebook: ”Incepe si la noi o miscare sociala”

0 comentarii / 1432 vizualizări / 15 ianuarie 2012

”Ce s-a intamplat ieri este varianta romaneasca a miscarii Occupy. La americani tezele de protest erau predominant economice, legate de inechitate si de sistemul financiar. La noi sunt teme sociale. Este un semn insa ca si la noi incepe o miscare sociala” scrie fostul lider pesedist Mircea Geoană, pe Facebook.

”România are nevoie de o nouă lege, care să asigure eficiența, accesibilitatea și finanțarea sustenabilă a sistemului

Miza mobilizării publice din ultimele zile trebuie să fie cu mult mai mare decât înfrângerea tactică a Președintelui Băsescu, consființită prin apelul acestuia către Primul-Ministru de a retrage din dezbaterea publică proiectul Legii sănătății.

Retragerea legii din dezbaterea publică nu rezolvă nimic dacă nu este însoțită de anunțarea unei dezbateri naționale în legătură cu principiile și viziunea care să stea la baza unui nou sistem de sănătate. După ce românilor le va fi clar ce îi așteaptă și care sunt cele mai bune opțiuni pentru un sistem de sănătate care să funcționeze în interesul lor, atunci sunt sigur că legea sănătății va fi adoptată și nu va întâmpina în niciun fel o opoziție atât de brutală pe cât am văzut în ultimele zile” mai scrie Geoană.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998