CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Geoană, apel către „pesediștii adevărați”: Luați-vă partidul înapoi !

4 comentarii / 3533 vizualizări / 28 noiembrie 2014

Senatorul Mircea Geoană a făcut, azi, un apel către „pesediștii adevărați” să înțeleagă că drumul pe care actuala conducere PSD îl propune formațiunii este „un drum înfundat” și le-a adresat acestora chemarea „luați-vă partidul înapoi”.

„Acesta nu este PSD adevărat, nu este stânga adevărată. Așa că vă spun: pesediști adevărați, luați-vă partidul înapoi ! În statutul partidului, alineatul 2 articolul 35 spune explicit că președintele PSD se alege cu votul tuturor membrilor. 400.000 de pesediști veți avea dreptul să cereți să vă alegeți noua conducere. Apelul meu merge către pesediștii adevărați din nivelul doi și trei al partidului, oameni care nu au de a face nici cu frica de a fi excluși și nici cu lăcomia de a face parte din triada frăției banului”, a spus Geoană, conform Agerpres, într-o conferință de presă, azi, la Parlament.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Prost mai este Geoana asta. El crede ca PSD-ul inseamna el, Vanghelie si Mihaela-dragostea mea.

  2. Prostanacul tot Prostanac a ramas. In 2008 cerea guvernarea de la israelieni, in 2014 de la americani. Nu a obtinut nimic decat un sut in curul de bolsevic tradator.

  3. Hai sictir bai prostanacule.

  4. And I was just wornideng about that too!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998