CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Geoana ataca liberalii: Sa mearga singuri in alegeri

0 comentarii / 1482 vizualizări / 24 noiembrie 2013

Senatorul PSD Mircea Geoană afirmă că liberalii ar trebui să meargă singuri în alegeri, ci nu alături de social-democraţi, pentru a-şi da seama de valoarea lor reală şi că „aceia care nu înţeleg să îşi respecte aliaţii de bună-credinţă nu merită respectul PSD”, iar acest lucru trebuie spus mai clar.

Ştiţi ce le spun eu liberalilor? Ieşiţi în ring şi măsuraţi-vă forţele cu cetătenii României şi o să vedeţi ce voturi primiţi şi ce voturi primim noi. Iar aceste minuscule formaţiuni din jurul lui Traian Băsescu nu o să adune nici măcar cât sala asta, 700 de voturi. Eu sunt un om calm şi răbdator care are capacitatea să înţeleagă, dar atunci când Antonescu, aliatul nostru şi candidatul nostru la USL, cel puţin astăzi, spune că partidul nostru, aliatul său principal, care i-a acordat paritate în Guvern deşi suntem dublu în talie faţă de dânşii, vine şi spune că suntem un partid sovietic…. Noi, partid sovietic?”, a spus Mircea Geoană, conform Mediafax, într-un discurs rostit la o reuniune economiă din Buzău.

El a catalogat drept inadmisibile criticile aduse PSD de către Crin Antonescu, spunând că „aceia care nu înţeleg să îşi respecte aliaţii de bună-credinţă nu merită respectul PSD”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998