CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Geoană: ”In cîteva luni, Antonescu a pierdut o treime din voturile pesediștilor”

0 comentarii / 1791 vizualizări / 27 octombrie 2013

Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat azi, că liderul PNL Crin Antonescu riscă să rămână fără sprijinul votanţilor PSD, precizând că ar fi pierdut deja o treime, iar candidatura acestuia va trebui testată în sondaje, conform protocolului USL.

Geoană a apreciat că liderul PNL „a pierdut din simpatiile votanţilor PSD” din momentul în care a fost preşedinte interimar şi performanţa acestuia a putut fi văzută de toţi, iar apoi faptul că în calitate de preşedintele Comisiei de revizuire a Constituţiei nu a reuşit să „însufleţească” proiectul şi „să-l ducă mai aproape de concretizare”. „Ceea ce pe mine mă frământă este ca în acest moment riscul ca domnul Antonescu să nu aibă suficient de multe voturi în cadrul USL ca să poată să fie principalul nostru candidat riscă să se întâmple. Şi dacă intră în această logică, în care practic pe fiecare iniţiativă a PSD şi a Guvernului PSD-PNL, fiecare, din ultimele luni: pe Codul rutier poziţie, pe chestiuni de fiscalitate poziţie diferită, pe Roşia Montană poziţie diferită, pe şist poziţie diferită, pe reforma justiţiei poziţie diferită, până şi pe Kosovo…poziţie diferită. Eu nu pot să constat de fapt o linie a frontului electoral pentru 2014”, a afirmat Geoană.

„Primăvara viitoare ne va aduce clarificări suplimentare. Dacă domnul Antonescu continuă să creadă că-şi face loc pe dreapta dând în PSD, îşi face loc pe dreapta probabil, dar pierde publicul PSD. Deci a pierdut o treime din publicul PSD în câteva luni de zile”, a mai declarat, conform Mediafax, Geoană.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998