CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9633 RON DOWN | 1 USD = 4.6099 RON DOWN | 1 GBP = 5.7790 RON UP

Geoană, mesaj după condamnarea cumnatului: ”Combaterea corupției e importantă”

24 comentarii / 3530 vizualizări / 26 mai 2023

„Buna guvernare, transparența și combaterea corupției sunt importante pentru ca România să-și atingă potențialul strategic, economic și uman” a declarat azi Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, într-un mesaj în deschiderea dezbaterii intitulate „Europa în ascensiune – un nou centru de greutate: O nouă perspectivă asupra Europei de sud-est, centrale și de est”, organizate de Institutul Aspen România.

„Trebuie să spun, de asemenea, un lucru important, de care nu ar trebui să ne ferim. Buna guvernanță contează. Transparența contează. Lupta împotriva corupției contează. Uneori, când vorbim despre aceste noi centre de greutate, avem tendința de a uita că, pentru a ajunge cu adevărat în liga mare, trebuie să ne asigurăm că avem și instituțiile politice, economice și de stat de drept, precum și mecanismele de control și echilibru, astfel încât adevăratul potențial, strategic, economic și uman să fie eliberat”, a punctat Geoană, în ziua în care cumnatul său, Ionuț Costea, a fost condamnat definitiv la 6 ani de închisoare pentru corupție. B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

24 Comentarii

 1. RO are impresia ca daca vinde Țara si cumpără armament inexistent pe miliarde de dolari, daca se gudură si stă cu capul plecat, e in ”liga mare”. Un discurs gol, fara consistenta, prin care nu spune nimic, avem de toate din ceea enumeră el, foarte multe instituții, chiar de forță unele, doar bani nu mai avem. Si in curând, nici Țară. ”Liga mare” ne jupoaie pana la sânge.

 2. Soacra lui Mircea Geoana a profitat de orfanii romani ,
  Familia lui Mircea Geoană a cumpărat ilegal un apartament ,
  Socrii lui Geoana au dat 15.000 $ pe o vila a RA-APPS

  -familion de banditzi!

 3. NATO, dragostea mea !
  Ce bine arata Iradiatul, zici ca-i viu !

  Prostanacul este rupt de realitate dar acest spagar l-a adus cu picioarele pe pamant.

 4. Bine zici,prostanacul este emanat ,ca sa zic asa,de Hiroshima anului 1945.Fata de amaratii aia morti transformati in umbre si cenusa Mircica are un avantaj, parul destept a parasit capul prost.Popularimea romana il merita din greu presedinte,i se potriveste.

 5. Cum să lupți contra corupției când vinovații occidentali și euroatlantici sunt făcuți scăpați din oficiu? Mita a fost dată de austriecii intangibili, pușcăria e doar pentru șpăgarii români.

 6. O informatie importanta pentru CRESTINI, in acest an al sfarsitului celui de-al treilea razboi mondial atipic pornit de khazarii inchinatori la Satana Yehova, care au inrobit OMUL de pe timpul lui Hamurabi de acum 5 mii de ani, si de reptilienii cazati pe nava extraterestra numita Luna, care se afla in apropierea Pamantului de aproape 15 mii de ani conform spuselor lui Herodot.

  Data exacta a nasterii Mantuitorului Iisus Cristos,

  Din Raportul scris de Pilat, guvernatorul Iudeei către Octavianus Augustus, împăratul Imperiului Roman, imediat după Răstignire, si din alte documente, reies urmatoarele informatii: Guvernatorul Pilat dateaza raportul: ,,Guvernatorul PONŢIU PILAT, Făcut în Ierusalim în a XXVIII-a zi a lunii Martie, Anul 4147 de la creaţie ‘’ Batalia de la Vaslui din ziua de 10 Ianuarie 1475 = anul Domnului 6983
  Scrisoarea lui Pilat dupa rasticnirea Lui Iisus : 28 Martie anul Domnului 4147

  Din 2023 a.c. vom scadea 1475, anul bataliei de la Vaslui, si rezulta 548 de ani pe care ii vom adauga la anul Domnului 6983 ( 1475 ) si vom constata ca ne aflam in anul Domnului 7531.
  Din anul Domnului 7531 vom scadea anul Domnului 4147, anul rasticnirii lui Iisus si vom afla ca au trecut
  3384 de ani si nu putin peste 2000 de ani, cum suntem mintiti.

  Despre imparatul Octavianus Augustus sunt multe texte si intr-unul am gasit exact ce cautam : ,,… La începutul anului 29 î.Hr. D.Hr. , a fost numit la consulat pentru a cincea oară cu Sextus Apuleius ca coleg. Pe 1 ianuarie, Senatul confirmă toate deciziile sale anterioare luate, împiedicându – l de la a fi nevoie să – i apere unul câte unul la întoarcerea sa la Roma.
  Pe 11 ianuarie, ușile templului lui Janus sunt închise, punând capăt simbolic războiului civil și asociindu-l pe Octavian cu noua pace, deși acest lucru nu a fost încă stabilit pe teritoriile de frontieră unde rămâne necesară o puternică prezență militară. Senatorii și poporul roman înmulțesc, prin urmare, cele mai prestigioase onoruri pentru cel care se prezintă ca arhitect principal al revenirii păcii…’’

  Prin urmare, Iisus se refera la acest moment: ,,… „Prinţ al pământului, a răspuns Iisus, nu am venit ca să aduc în lume război, ci pace şi iubire şi bunăvoinţă.
  Eu m-am născut în aceeaşi zi în care Cezarul a dat pace lumii romane…’’

  Concluzia este: data exacta a nasterii Lui Iisus Cristos este 11 ianuarie anul Domnului 4118
  (4147 – 29 = 4118 ), adica acum 3413 ani (7531 ( 2023 ) – 4118 = 3413 ani ) !

  Scrisoarea a fost modificata ca sa sune conform minciunilor khazarilor inchinatori la Satana Yehova care l-au arestat si l-au dat pe mana romanilor sa-l rastigneasca: aici au scornit ca avea 33 de ani ( numar masonic ), si in alte scrieri ca s-a nascut pe 11 Septembrie ( numar masonic – vezi 9/11 Turnurile gemene ), si 11 + 13 zile lipsa din calendar = 24 Septembrie, inceputul ,,anului evreiesc ‘’ – khazar.
  Khazarii au modificat si numele imparatului – in loc de Augustus au pus Tiberius pentru a-i duce in eroare pe cei interesati de a afla data exacta a nasterii Mantuitorului Iisus Cristos, insa cifrele nu pot fi modificate peste tot si facatura se vede din avion :

  Octavianus Augustus s-a nascut in anul 63 i.Cr. si a murit in anul 14 d.Cr.
  Domnie :16 ianuarie anul 27 î.Hr. – 19 august anul 14 d.Hr.
  Tiberius s-a nascut in anul 42 i.Cr. si a murit in anul 37 d.Cr.
  Domnie: din anul 14 d.Cr. pana in anul 37 d.Cr.

  Asadar daca Tiberius a domnit din anul 14 dupa Cristos cum putea sa fie imparat in timpul lui Cristos, care a fost rastignit cu 14 ani inainte de moartea lui Octavian Augustus si inainte de inceperea domniei sale ? Adevarul iese la lumina si dupa 3413 ani !

  • Tocma ai mai produs noi „dovada” că manânci kkat din răsputeri:
   -Nu există un raport al lui Pilat despre Iisus, cum spui tu. Falsul document e un fake neoprotestatnt.
   -Pe Iisus nu ”l-au arestat khazarii inchinatori la Satana Yehova”, cum spui tu, ci iudeii farisei l-au dat pe mâna romanilor;
   – Nu exista „reptilienii cazati pe nava extraterestra numita Luna, care se afla in apropierea Pamantului de aproape 15 mii de ani conform spuselor lui Herodot”.
   De aceea si din tot ce produci, „Mihai”, esti un ”kkt“ din ”Satanaia”, o ”zoaie“, un dobitoc schizofrenic şi tot ce mai spui tu despre ceilalţi, iar în ”Societatea Dragonul Alb“ în care vă bagă Ben Fulford sunteţi doar nişte „zombi“, ”reptilieni” şi Plătitori ”Posedaţi” descreieraţi de la exces de supradoze de bazaconii schizofrenice QAnon.
   Tu eşti „Măscăriciul shoPârlit” şi „SatanIzatul” de „kkt”, cum le spui celorlalti ca sunt.
   Tot ceea ce produci peste tot si mai ales aici e o „zoaie” de „măscărici”, de „zombi“ descreierat, de ”reptilieni” şi de ”Posedaţi”.

  • Din acest calcul simplu mai reiese un adevar : din istoria poprului roman lipsesc 1260 de ani !
   In anul 101 d.Cr. conform istoriei masluite, Dacia a fost cucerita de romani.

   Adaugand 101 ani la anul Domnului 4147 – anul rastignirii Mantuitorului, rezulta ca Dacia a fost cucerita in anul Domnului 4248.
   Scazand dina nul Domnului 7531 (2023 ) cei 4248 de ani de la cucerirea Daciei rezulta ca aceasta cucerire s-a intamplat in urma cu 3283 de ani.

   Asadar, poporul roman urmas al atlantilor, este mai vechi de 3283 de ani.
   Din istoria mincinoasa predata in scolile Romaniei cu profesori care abia iau nota cinci cu shpaga la titularizare, lipsesc 1260 de ani : 3283 – 2023 = 1260 ani lipsa.

   CaCademia romana trebuia desfiintata dupa ’90, fiind o noua forma a inchizitiei modern ca si OSIM, ambele conduse de masonii satanisti, pe langa faptul ca a avut in randurile sale pe ,,savanta de renume mondial’’ Ilenutza Ceausescu CODOI, s-a dovedit doar un tzarc de senili inregimenati intr-o noua forma de control care sa opreasca orice eventuala descoprire ce ar fi putut leza interesele Cabalei .
   Aceasta organizatie inutila va trebui desfiintata pentru nu a facut nimic bun pentru poporul roman, ba din contra a ascuns orice dovada istorica si stiintifica despre originea poporului sa, in ciuda unor descoperiri facute de istorici straini respectabili care au adus in fata lumii dovezi clare despre continuitatea poporului roman pe aceste meleaguri.
   Chiar si istoricii unguri au contrazis teza falsa ca ungurii (un trib khazar ) ar fi fost pe aceste meleaguri inaintea poporului roman.

   Istoria adevarata a poporului roman va trebui rescrisa, si va fi rescrisa de istorici adevarati si patrioti curajosi si cu coloana vertebrala.

  • Ben Fulford, autorul delirantelor materiale si idei prezentate de ”Mihai“, este chiar el un iudeu khazar, ca „evreu polonez“ la origini, cum s-a descris singur:
   „He has described himself as being a Polish Jew“ (la https://en-academic.com/dic.nsf/enwiki/9010424 )
   De aici şi suspiciunea cu care a mai fost privit, relativ la faptul că chiar ar ataca „mafia khazară“, cum pretinde.
   Deconspiratorii serioşi şi echilibraţi din Occident au confluzionat că Ben Fulford face jocul sistemului, de fapt, chiar dacă ar face-o pentru bani uşor obţinuţi prin senzaţionalism ieftin pentru cei fără educaţie, pe care îl practică după pierderea joburilor sale din presa, ducând într-un ridicol jenant orice subiect, dar introducerea materialelor lui are rezultatul si rolul subminării seriozităţii blogurilor.
   Unii spun că Fulford ar fi un dezinformator al CIA, având în vedere ca actioneaza ca sa acopere de ridicol subiecte importante:
   „He is a Canadian that works as a CIA disinformation agent“.
   Ben Fulford elucubrează într-un limbaj strident şi colorat, dar nci una dintre producţiile sale nu s-au adeverit. Iată, ca exemplu, una din 2018, care s-a dovedit o mare cacealma delirantă la greu:
   „Ben Fulford (4 iunie 2018): Prăbușirea Israelului poate fi iminentă deoarece NATO își retrage protecția”.
   S-a vadit in timp ca tot ce era in acest text (de gasit in limba romana) erau numai facaturi, numai delir si minciuni.

   • 1. B.F este evreu nu fals evreu = khazar inchinator la Satana Yehova, iubitor de Talmud.
    In Israel evreii se bat cu falsii evrei – khazarii ca sa scape de asuporirea lor, dar presa din Romanica nu sufla o vorba.
    2. B.F este un ziarist cu surse in CIA, MI6, Mossad, FSB, etc, si 95 % din ce a scris el de-a lungul timpului s-a adeverit si s-a regasit in alte articole aparute ulterior, care l-au confirmat ca fiind un bun ziarist cu 20 de ani de experienta la Forbs.
    In Romanica si nu numai, nu exista un egal al lui B.F..
    In acesti peste 3 ani de falsa pandemie facuta de khazarii tai nazisti, am urmarit multe surse dar in ultimul an am ramas la B.F. si inca doua ceva mai credibile decat altele cu pretentii, dar nu de nivelul lui B.F.. Asa ca mancati kk nemestecat cat vreti pentru ca mi se falfaie de voi Platitilor Posedati fiindca sunt sigur ca in scurt timp va ia Dracu’ la el, si oricat se mai screm khazarii si reptilienii sfarsitul acestor SCURSURI este foarte aproape si inevitabil.
    Iata care este diferenta dintre evrei care au Teora, si falsii evrei – khazarii nazisti inchinatori la Satana care au Talmudul, si nu este vreun articol al lui B.F.:
    ,,…Jack Otto abordeaza urmatoarele idei si intrebari: „Exista vreo legatura intre kazari si evrei ?! Unde au ajuns kazarii dupa ce au parasit Nordul Turciei ? Cum au decis kazarii sa devina adopte religia iudaica ? Care sunt obiectivele acestora ? Cine a fost Mayer Amschel Bauerberg = Rotschild ? Unde au plecat copiii lui Rotschild ? De unde a provenit ideea crearii Ligii Natiunilor Unite ? Cine a fost Adam Weishaupt ?
    Ce este rezerva fractionata bancara ?”
    „Unul dintre cei mai radicali promotori ai ipotezei despre originile khazare ale evreimii este A. N. Poliak, profesor de istorie medievală a evreilor la Universitatea din Tel Aviv. În cartea sa, Khazaria, publicată în ebraică, în 1944, (…) Poliak scrie că realităţile impun «un nou mod de abordare atât a problemei relaţiilor dintre evreimea khazară şi celelalte colectivităţi evreieşti, cât şi a întrebării cât de departe putem merge în considerarea acestei evreimi (khazare) drept nucleu al marii comunităţi evreieşti din Europa orientală… Descendenţii acesteia – cei care au rămas pe loc, cei care au emigrat în Statele Unite şi în alte ţări, precum şi cei care s-au dus în Israel – formează astăzi marea majoritate a evreimii mondiale». Dacă aşa stau lucrurile, ar însemna că strămoşii lor veneau nu de pe malurile Iordanului, ci de pe ale Volgăi, nu din Canaan, ci din Caucaz (…); deci, din punct de vedere genetic, ei se înrudesc mai de aproape cu triburile hunilor, uigurilor şi maghiarilor decât cu seminţiile lui Abraham, Isaac şi Iacob [s. n., V.I.Z.]. Dacă se va dovedi că acesta este adevărul, atunci termenul de «antisemitism» ar deveni fără noimă, s-ar goli de conţinut, s-ar baza pe o concepţie împărtăşită atât de călăi, cât şi de victimele lor. Povestea Imperiului khazar, aşa cum se dezvăluie încetul cu încetul din trecut, începe să apară ca cea mai cruntă farsă pe care a pus-o vreodată la cale istoria“…
    … Astăzi, ştiinţa ADN-ului arată că aproape toţi iudeii din lume provin din Khazaria. Ei nu sunt, pe linie genetică, din neamul lui Avraam şi al profeţilor, ci al regelui Bulan şi al popoarelor păgâne din Caucaz. Strămoşii iudeilor de azi nu sunt izraeliţi, ci sunt khazari. Popoarele din Khazaria, în secolul al VIII-lea, s-au convertit de la păgânism la iudaism. În secolul al X-lea, aceşti khazari transformaţi în „iudei“ au emigrat în Europa de Est, în special în Polonia şi Lituania….
    … Remarcabil este faptul că, în rândul contestatarilor „Holocaustului unic“ pe care-l clamează cu neruşinare incontinentă escroci ca Elie Wiesel, Simon Wiesenthal, Léon Poliakov, Efraim Zuroff [8], Marco K. Katz [9], Radu Ioanid [10] şi alţii mai mărunţi de la noi, ca Teşu Solomovici, Aurel Vainer, Emil Constantinescu, Andrei Marga şi „escrocul politic“ [11] Răzvan Theodorescu, se înregimentează şi revizionişti iudei sau chiar jidani, dar cinstiţi, competenţi şi renumiţi în profesia lor, ca Norman Finkelstein – cu deja faimoasa lui carte INDUSTRIA HOLOCAUSTULUI [12] –, ca Noam Chomsky, Israel Shahak sau Bobby Fischer, celebru ca şahist, dar mai puţin cunoscut în România ca negaţionist vehement şi perseverent al holocaustului: „A negat holocaustul şi şi-a anunţat intenţia de a demasca crimele evreilor şi a susţinut că Statele Unite sunt o «farsă controlată de evrei ticăloşi, circumcişi, murdari şi coroiaţi»“ – afirmaţie din cauza căreia a fost alungat din S.U.A. şi fugărit peste tot, până la moarte [13]!
    Fireşte, toţi aceşti „negaţionişti“ iudei (sau, poate, doar jidani) au fost denigraţi şi chiar persecutaţi (Norman Finkelstein, Israel Shahak sau Bobby Fischer, Benjamin Freedman), ca să nu mai spunem de alţii, ne-„evrei“ – cum e cazul cu autorul acestei memorabile cărţi, Arthur Robert Butz, sau băgaţi la închisoare, ca David Irving, Ernst Zündel, Jürgen Graf, Germar Rudolf, sau cei care au fost bătuţi, ca Roger Garaudy, Paul Rassinier, George Dănescu, Robert Faurisson [14] ş.a.
    P.S. Cautand pe net harti ale imperiului Khazar am dat peste o gramada de harti in care Romania, Valahia sau Tara Romaneasca, Moldova sau Dacia nu exista (in locul lor existand ori Ungaria, ori Bulgaria ori pur si simplu Khazaria). Este foarte interesant acest aspect si-l consideram ca facand parte din aceasi conspiratie globala de eliminare a istoriei romanilor pentru a fi incet incet inlocuiti de alte natii.’’
    SURSA: http://www.altermedia.info

    • idiotule terminat

    • Esti un papagal terminat, mai ales cand zici, KKat pe tine:
     „Platitilor Posedati sunt sigur ca in scurt timp va ia Dracu’ la el”.
     Esti un jeg bolnav prins in hora total de catre diavol.

    • Mult mai celebrul şi de reală audienţă deconspirator Leo Zagami – tot un iudeu şi el, ca şi Benjamin Fulford – spune şi el, în cartea sa „Confessions of an Illuminati, VOLUME II: The Time of Revelation and Tribulation Leading Up to 2020“, despre artificiile pocnitoare de presă ale lui Benjamin Fulford (se denunţă şi între ei, iată):
     – „Revenind la cunoscutul agent de dezinformare în slujba francmasoneriei chineze, Benjamin Fulford, după inițiere el s-a transformat în gatering-ul masoneriei chineze. El a lucrat la răspândirea dezinform srii prin operațiuni psihologice prin Internet, pentru a acoperi operațiuni reale legate de active financiare de origine dubioasă și alte activități ilegale care includ rackeţi, jocuri de noroc, droguri, contrabandă de arme și multe altele. Benjamin Fulford anunță săptămânal cele mai puțin probabile combinații de miasme apocaliptice, inclusiv sfârșitul Rezervei Federale, arestările iminente ale bancherilor și luptele împotriva a ceea ce el numește „Cabala” naziștilor care conduc Noua Ordine Mondială într-o bătălie virtuală fără sfârșit.
     Treziți-vă, prieteni, nu tot ceea ce strălucește este aur pe web, ceea ce este sigur, iar spectacolul nebunesc pus la cale de Fulford și partenerii săi în mass-media, care a inclus la un moment dat o serie de interviuri cu renumitul cercetător american David Wilcock, a fost doar o expozeu jalnic de pură dezinformare. Îmi amintesc și acum când bietul Wilcock s-a lăsat dus de gunoiul făcut de Fulford și chiar a început să plângă în direct la radio, ca o fetiță. Acest lucru s-a întâmplat când amândoi au vorbit despre obligațiuni confiscate în Chiasso și despre presupuse amenințări la adresa vieții lor. Aceasta a fost o farsă completă manipulată de CIA, de NSA (National Security Agency) și de figuri influente precum generalul Keith B. Alexander, unul dintre ghizii supremi ai NSA de mulți ani, pe atunci comandantul departamentului US Cyber Command (USCYBERCOM). Este centrul de Securitate/Intelligence care controlează Internetul în toate fațetele sale și este cel mai puternic centru de control din lume.“
     Cartea poate fi văzută aici (chiar la pasajul în cauză):
     https://books.google.ro/books?id=1SbwCwAAQBAJ&pg=PA352&lpg=PA352&dq=%22benjamin+fulford%22+CIA+disinformation&source=bl&ots=-5ec9zmXx4&sig=ACfU3U2uPpWtNiiGPZ0a002o43iXGLTrTg&hl=ro&sa=X&ved=2ahUKEwiK58TRm5X_AhXmSfEDHZKtA-gQ6AF6BAgdEAM#v=onepage&q=%22benjamin%20fulford%22%20CIA%20disinformation&f=false

    • Şi zici că se şi luptă între ei din cauza asta? Schizofrenicule! Toţi iudaicii urmează deopotrivă şi Tora şi Talmudul şi nu „se luptă” între ei, în Israel, cum zici, decât în mintea bolnavă a unor psihopaţi ca tine.
     Ai un ghiveci schizo în cap, din tot ceea ce afirmi.

  • Acest calcul l-am facut eu, Mihai, cel pe care voi Platitii Posedati il muscati de cur, nu ziaristul evreu B.F. care va da mari dureri de cap voua khazarilor – falsilor evrei, inchinatori la Satana Yehova si iubitori de Talmud.
   Se vede ca sunteti cazarari veniti de mult in Romania conform planului, pentru ca mi-ati dat ca exemplu un articol al lui B.F. din 2018, ori eu abia in 2022 am dat de blogul lui si de la el am ajuns la blogul lui M.Sumedrea pe care voi Criminalii l-ati inchis.
   Probabil ca ati contribuit la inchiderea multor siteuri si bloguri, dar si voi veti ajunge mai intai inchisi si apoi spanzurati.
   Joi este 1 iunie, si in scurt timp SUA Company intra in faliment, lucru care inseamna caderea dominoului.
   Care aveti dolari schimbati-i sau cumparati-va ceva de ei pentru ca vor fi hartie igienica.
   Asa ca nu mai aveti timp sa inchideti si alte siteuri si bloguri, retardatilor.
   Va incepe VANATOAREA DE KHAZARI si de REPTILIENI !
   Palariile Albe sunt cu ochii pe Mafia Khazara si pe Reptilele Rockefeller si Rothschild, etc.
   Noul Testament nu minte si nu prolifereaza CRIMA, VIOLUL, FURTUL si alte nenorociri cum face Talmudul vostru. Calculul pe care l-am facut ii deranjeaza si pe crestinii idioti care se simt inconfortabil cand afla adevarul care nu este la fel de odihnitor pentru unicul lor neuron asa cum este minciuna perversa a khazarilor. Multi s-au obisnuit sa consume minciuni si nu se simt bine cand dau de cate un adevar, care este greu de digerat fata de minciuna pasata si inmuita in otrava.
   Sa vezi cum or sa faca rand la Balaceanca spalatii pe creier, in acele zile in care se va intrerupe internetul, tembeliziunile, radiourile criminale, etc, si nu vor putea urmari decat adevarul 24 de ore din 24. Atunci multi vor sucomba pentru ca nu vor suporta sa afle cat de idioti sunt, si printre altele ca vor muri in maxim 5 ani pentru ca si-au vandut sufletul Satanei care le-a oferit ,,vindecarea” cu vaccinul ucigash.
   Se vede ca sunteti Platiti Posedati pentru ca numai voi aruncati cu noroi in postarile celor care spun adevarul. Oamenii normali le citesc, isi fac o parere si din pacate tac, sau cativa isi spun parearea cu
   bun-simt, ceea ce voi nu aveti din nastere si prin educatia care v-o ofera Talmudul.

   -Abodah Zara 26b: „Chiar si cei mai buni dintre non-evrei trebuie sa fie omorati.” -Baba Kamma II 3a:„Evreii pot folosi minciuni („subterfugii”) pentru a insela un non-evreu.” -Baba Mezia 24a: „Evreii pot fura de la non-evrei. -Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 348: „Toata proprietatea tarilor straine apartine natiunii evreiesti, care in mod consecutiv este intitulata sa o preia fara nicio remuscare.” -Midrasch Talpioth 225: „Non-evreii au fost creati pentru a servi evreilor ca sclavi.”
   -Baba Mezia 114a-114b: „Non-evreii nu sunt oameni. Doar evreii sunt oameni.”
   -Choschen Ham 183, 7: „Daca doi evrei au inselat un non-evreu, trebuie sa imparta profitul.”
   -Sanhedrin 57a: „Cand un evreu omoara un non-evreu, nu se va aplica pedeapsa cu moartea. Ce fura un evreu de la un non-evreu poate pastra.”
   -Gad. Shas. 2:2: „Un evreu poate viola o fata non-evreica, dar nu se poate casatori cu ea.” Crestinii sunt fierti in balegar.” -P’sachim, fol. 113, col. 2: „Cinci lucruri Canaan si-a invatat fii: Iubiti-va intre voi, iubiti talharia, iubiti excesul, urati-va sefii si niciodata sa nu spuneti adevarul.”
   -Shabbath 116a: „Evreii trebuie sa distruga cartile Crestinilor, spre exemplu Noul Testament.”

   Dar Dumnezeu nu doarme: https://www.activenews.ro/ucraina/Riposta-fulgeratoare-a-lui-Dumnezeu-in-Ucraina-VIDEO-181312

   • este CHIAR ceea ce spune:
    – Plătit Posedat muşcat de cur,
    – închinător la Satana Yehova
    – cazarar kakazar
    – mai întâi închis şi apoi spânzurat.
    – face rând la Bălăceancă spalat pe creier.
    = UN SCHIZOFRENIC CU DEMENŢĂ ASOCIATĂ

 7. Dovada că manânci kkat din răsputeri:
  -Nu există un raport al lui Pilat despre Iisus, cum spui tu. Falsul document e un fake neoprotestatnt.
  -Pe Iisus nu ”l-au arestat khazarii inchinatori la Satana Yehova”, cum spui tu, ci iudeii farisei l-au dat pe mâna romanilor;
  De aceea si din tot ce produce, „Mihai”, e un ”kkt“ din ”Satanaia”, o ”zoaie“ şi tot ce mai spui tu despre ceilalţi, iar în ”Societatea Dragonul Alb“ în care vă bagă Ben Fulford sunteţi doar nişte „zombi“, ”reptilieni” şi Plătitori ”Posedaţi” descreieraţi de la exces de supradoze de bazaconii schizofrenice QAnon.

  tu eşti „Măscăriciul shoPârlit” şi „SatanIzatul” de „kkt”.
  Tot ce produci peste tot si mai ales aici e o „zoaie” de „măscărici”, de „zombi“ descreierat, ”reptilieni” şi de ”Posedaţi”.

 8. Voi chiar aveti timp sa citiți elucubrațiile prostănacului?

 9. Voi khazarii nazisti inchinatori la Satana Yehova sunteti capabili de orice nu numai de crime.
  Voi ati spune ca nici Pilat nu a existat si nici imparatii Ocatvianus Augustus sau Tiberius, dar documentele ascunse in biblioteca reptilienilor de la Vatican contin date exacte despre perioada imperiului roman.
  Acum, biblioteca nu mai este la Vatican pentru ca a fost mutata intr-o locatie sigura, fiindca urmeaza distrugerea a 34 de cladiri satanice printre care si cea a Vaticanului.
  Parerea voastra nu conteaza pentru ca toata lumea stie ca sunteti niste gunoaie de care omenirea va scapa in foarte scurt timp.
  Toate minciunile khazarilor si ale reptilienilor vor fi inlaturate si adevarul va iesi la lumina.
  Negarile voastre nu contin date concrete care sa le sustina, asa ca romanii inteligenti si neteleghidati cu tembelizorul vor constata ca informatiile istorice sunt relevante, si nu elucubratiile voastre.

  • Vorbesti psihopat, dus si terminat cu „Voi”, certandu-i pe ceilalti cu fabulatii, simptom specific schizofrenicilor.
   Tu nu ai „deloc date concrete” (ceea ce spui airea despre altii, vorbind cu nimeni si crezand ca tu „contezi”), ci ai doar o boala halucinanta si tocmai de aceea doar tu esti ceea ce spui despre altii ca sunt:
   – „capabil de orice, nu numai de crime”
   – „inchinator la Satana Yehova”
   -„elucubratii” si nu informatii
   – „kakazar nazist”
   – ”kkt“ din ”Satanaia”,
   – „Măscărici shoPârlit”
   – „Satanizat” de „kkt”
   – „zoaie”, „zombi“ descreierat, ”reptilian” şi ”posedat”.
   .–-
   Uitat-te in oglinda sa vezi chipul diavolului care scoate toate acestea cu placere din el. Toate acestea din tine ies, fara temei in realitate, terminatule fara rost pe lume.
   „Zoaie” ce esti, Monstrule!

 10. @ Bă ăsta se numește Ionuț Costea, deci e cu Ion Iliescu că e Ion și mai e și Costea, deci, ”cu o stea”, FCSB sau CSA, nu ca NATO cu multe stele, deci e cu indienii lu’ Raj Kapoor nu cu ameriendienii, deci are probleme cu pantalonii cârpiți, după ce a fost bancher, iar Mircea Geoană a făcut ”promo” și la ”most wanted” , ?

 11. & Probabil că și ”secvență copy-paste” de integrare în NATO și UE și globalism, despre ”bancherii scăpătați” , din lumea banacherilor valoroși, ?

 12. @ Au anunțat și că au primit PNRR de închisori UE, ?

 13. & Cam neplăcut când iau finanțări și așteaptă investiții de la extern, de la ăia care au plecat de pantaloni rupți în cur, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998