CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Geoană: Nu există un angajament direct al NATO față de Taiwan

6 comentarii / 2136 vizualizări / 27 aprilie 2023

”Este important să ne amintim că NATO este o organizație regională și, prin definiție, scopul său principal este de a apăra țările aliate din zona euro-atlantică. Nu există un angajament direct al NATO față de Taiwan. Cu toate acestea, toate țările NATO, SUA, Franța și altele, susțin politica ”O singură Chină. Prin urmare, solicităm Beijingului să nu facă declarații false sau provocatoare” a declarat secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, pentru postul RTL.

„Considerăm că China reprezintă o problemă strategică importantă pentru noi. Este o țară care investește enorm în capacitatea sa militară, în puterea sa nucleară, în spațiu, în cibernetica. Nu vedem China ca pe un adversar, ci ca pe o provocare strategică importantă. Nici Europa, nici America de Nord nu pot face față singure unei provocări atât de complexe”.
”Este esențial ca China să înceteze să provoace și să exercite presiuni asupra Taiwanului, o țară importantă din punct de vedere economic, strategic și politic” a conchis Geoană. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. ”Taiwanului, o țară importantă din punct de vedere economic, strategic și politic”
  -dictiionar- țară, țări substantiv feminin= Teritoriu locuit de un popor organizat din punct de vedere administrativ și politic într-un stat,sau ȚÁRĂ s. 1. v. stat. 2. v. putere. 3. v. patrie.
  Geoana este nebun … parca există o singură Chină în lume, Taiwan este o parte inalienabilă a teritoriului Chinei, iar guvernul Republicii Populare Chineze este singurul guvern legitim care reprezintă întreaga Chină. Acesta este conținutul de bază al principiului unei singure Chine, care a devenit consensul comunității internaționale și normă de bază a relațiilor internaționale, care a fost recunoscut în mod clar de Rezoluția 2758 a Adunării Generale a ONU în 1971. 181 de țări din lume au stabilit relații diplomatice cu China pe baza principiului unei singure China.
  sau face pe niznaiu

  • Ce pretentii ai de la Geoana – dragostea mea? El este acum portavocea NATO adica aimperialismului nord-atlantic si-si spune poezia invatata de la doamna invatatoare.

 2. Parca NATO era organizatie defensiva creata sa apere tarile membre.Acum bate din picior cu pretentii de dominatie mondiala.Au mai incercat si altii si si-au luat-o peste bot.

  • Imperiul Atlanticului de Nord, condus de SUA și consiliat de Israel, își flexează mușchii politico – militari.

 3. Articolul este o dovada ca toti ZOIARISTII din mass-media CRIMINALA plina de IUDE retardate, care contra-cost i-au ajutat pe CRIMINALII de la butoane sa faca GENOCID asupra poporului roman, vor ajunge in streang asemeni acestor criminali Deep State, dupa ce se vor infiinta tribunalele militare de tip Nuremberg , care vor judeca criminalii si pe complicii lor ( ziaristi, medici, IT-isti, alte SCURSURI ), si ii va condamna la MOARTE prin spanzuratoare conform Codului Nuremberg si a Conventiei de la Geneva 1949, la care si Romania este semnatara.
  Prin urmare, acest al treilea razboi mondial atipic se va incheia in aceasta vara cu victoria OMULUI, creatia lui Dumnezeu, si cu spanzurarea criminalilor reptilieni si khazari din toata lumea, inclusiv complicii
  sus-amintiti.
  Iisus spune in Noul Testament: ,,Cine e nedrept sa nedreptateasca inainte. Cine e spurcat sa se spurce inca. Cine este drept sa faca dreptate mai departe. Cine este sfant sa se sfinteasca inca.
  Iata, Eu vin curand si plata mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa cum este fapta lui…
  Afara cainii si vrajitorii si desfranatii si ucigasii si inchinatorii de idoli si toti cei ce lucreaza si iubesc minciuna !…”

  ,,Liz Cheney spânzurată la GITMO
  Luni, 24 aprilie 2023
  …Stând în vârful spânzuratorii, cu o frânghie împletită în jurul gâtului, Liz Cheney cu ochii ei deschiși ca doua tăieturi de cuțit, privea ofițerii care stăteau dedesubt în fața ei, ca și cum ar fi memorat chipuri pentru o viitoare luptă împotriva lor…Așa cum este tipic la spânzurătoare, un soldat în uniformă a tras de frânghia care se întindea de la gâtul lui Cheney până la o grindă la câțiva metri deasupra ei, testându-i legaturile și tensiunea. Dădu din cap către viceamiralul Crandall, făcându-i semn că era gata să apese butonul… Cheney cu obraji roșii a vorbit despre cum Trump și Adm. Crandall s-ar confrunta în cele din urmă cu propriile lor tribunale cu un verdict prestabilit de vinovăție.
  „Sunteți cu toții condamnați”, a spus ea, scuturându-și încheieturile încatușate și l-a numit pe adm. Crandall un țânțar care așteaptă să fie strivit…
  Vice-adm. Crandall a spus : „Ai depus un jurământ față de țara noastră – lasă-mă să mă corectez.
  Nu este țara ta. A încetat să mai fie țara ta în momentul în care ai trădat Constituția.
  Ești neamerican…Mi-e mila de tine.”
  Amiralul părea neobișnuit de răbdător. I-a dat lui Cheney mai multă timp decât au avut alti Deep Statere pe spânzurătoare. Fața lui era lipsită de expresie, dar părea cu adevărat interesat de ceea ce îi făcea pe oameni ca Cheney să facă… Privirea lui nepăsătoare a devenit una de nedumerire în timp ce asculta monologul de ură al lui Cheney, limba ei zvâcnind ca a unui șarpe în timp ce îl blestema pe amiral și pe familia lui.
  „Mi-ai ucis tatăl. Mi-ai ucis prietenii. Și pentru asta vei muri”, a spus Cheney.
  Se pare că amiralul auzise destule. El i-a cerut soldatului de pe platformă să apese butonul, iar o secundă mai târziu, Cheney atârna în vânt. Un medic al Marinei a confirmat moartea lui Cheney și a notat ora: 9:30 a.m., luni, 24 aprilie 2023.
  Adm. Crandall avea un program încărcat. Mai trebuia să supravegheze spânzurarea a doi federali corupți și apoi să se îmbarce într-unul dintre mai multe zboruri care l-ar duce în cele din urmă la Guam, unde vor avea loc tribunale în viitorul apropiat.’’

 4. ,,… Statele Unite au căutat constant expansiunea prin forță: au măcelărit indieni, au invadat Canada, au purtat un război împotriva Mexicului, au instigat războiul americano-spaniol și au anexat Hawaii. După cel de-al Doilea Război Mondial, războaiele provocate sau declanșate de Statele Unite au inclus Războiul din Coreea, Războiul din Vietnam, Războiul din Golf, Războiul din Kosovo, Războiul din Afganistan, Războiul din Irak, Războiul Libian și Războiul Sirian, abuzând hegemonia sa militară pentru a deschide calea obiectivelor expansioniste. În ultimii ani, bugetul militar anual mediu al SUA a depășit 700 de miliarde de dolari SUA, reprezentând 40% din totalul mondial, mai mult decât cele 15 țări din spatele lui la un loc. Statele Unite au aproximativ 800 de baze militare de peste mări, cu 173.000 de militari dislocați în 159 de țări…În timpul războiului din Coreea, războiului din Vietnam, războiului din Golf, războiului din Kosovo, războiului din Afganistan și războiului din Irak, Statele Unite au folosit cantități masive de arme chimice și biologice, precum și bombe cu dispersie, bombe cu aer combustibil, bombe cu grafit și bombe cu uraniu sărăcit, provocând pagube enorme instalațiilor civile, nenumărate victime civile și poluare durabilă a mediului…Unitățile militare din Ucraina „primesc cartușe și muniții improprii acoperite cu coroziune.” Se cumpără deșeuri militare învechite la prețuri mari pentru a spăla fondurile de ajutor ucrainene…Clonele Zelensky si Bideu vor disparea in curand…’’
  Organizatia satanista NATO si-a luat angajamentul in 1991 sa nu mai coopteze alte tari din Europa din acel moment, dar si-a incalcat intentionat propriul angajament si s-a apropiat de Rusia. Rusia a tot avertizat NATO ca isi incalca propriul angajament, dar satanistii s-au facut ca nu aud, pentru Ca Cabala a vrut ca Rusia, cea mai mare tara ortodoxa, sa fie distrusa. In momentul cand Poponel Zelenski a cerut intrarea Sataniei in NATO, Rusia a atentionat ca acest lucru nu este posibil pentru ca astfel se ataca direct Rusia. Pentru ca NATO a insistat, Putin s-a vazut nevoit sa intervina. Interventia militara a Rusiei a avut si scopul de a gasi si distruge cele 31 de laboratoare militare de arme biologice ale NATO, CIA, UE si Mossad despre care V.Putin stia ca exista pe teritoriul Sataniei.Acestea pregateau arme biologice de distrugere in masa si exterminarea populatiei planetei Pamant in proportie de 90 %. Unul din cele trei laboratoare ale Mossad care fabricau Rabie ( TURBARE ) pe care voiau s-o arunce din avioane, se afla pe Insula Serpilor. Daca Mossadul reusea sa faca acest microb de TURBARE aeropurtat, ar fi insemnat ca populatia lumii sa se sfasie reciproc – un adevarat carnagiu planetar : om cu animal si om cu om. Trupele speciale rusesti au descoperit si salvat peste 65 de mii de copii rapiti de oamenii lui Zelenski, ascunsi prin diverse grote si cladiri abandonate, care asteptau sa fie vanduri pentru viol, recoltarea de sange si de ADENOCROM – un drog pentru elitele sataniste. Intre timp va cadea si Mafia Khazara din Israel si din Vatican. Clona Biden si alti 388 de criminali vor fi arestati si spanzurati pentru Crime impotriva umanitattii conform Codului Nuremberg si a Conventiei de la Geneva din 1949.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998