CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Geoana: PSD are obligatia de a-si asuma rapid „grija si riscul” guvernarii

0 comentarii / 1586 vizualizări / 11 august 2010

Fostul lider al PSD Mircea Geoană a declarat, azi, la Craiova, că PSD are obligaţia de a-şi asuma rapid „grija şi riscul” guvernării, apreciind că acest lucru va presupune „sacrificii” de imagine şi de natură politică.

Preşedintele Senatului a afirmat, la o întâlnire cu primari şi specialişti în agricultură din Oltenia şi Muntenia, că social-democraţii trebuie să îşi asume guvernarea. „Şi eu fac parte dintre cei care spun că avem obligaţia să ne asumăm grija şi riscul guvernării pentru că cine vine la guvernare în următorii ani de zile nu va avea o sarcină uşoară, drumul va fi greu şi anevoios”, a afirmat Mircea Geoană, conform Mediafax.
„Sacrificiile de imagine şi de natură politică vor fi importante pentru cei care îşi asumă o guvernare. Îndrăznesc să spun că avem obligaţia să ne asumăm această responsabilitate cât mai repede pentru că doi ani şi ceva de guvernare cum este astăzi guvernată România şi modelul de dezvoltare şi risipă cumplită şi hoţia cumplită şi generalizată vor duce România din rău în mai rău”, a afirmat preşedintele Senatului. Geoană consideră că, înainte de a-şi face socoteli privind procentele pe care le-ar putea obţine, social-democraţii ar trebui să se gândească la „interesul oamenilor”. „Ştiu că multă lume calculează ce procente o să aibă PSD acum sau mai târziu. Cred că mai importantă decât procentele noastre de partid este viaţa oamenilor. Avem obligaţia să riscăm pentru că este un risc politic ca să avem curajul să demonstrăm că suntem oameni de stat, că suntem oameni care punem interesele oamenilor înaintea intereselor noastre de partid, iar recomandarea mea este s-o facem cât mai rapid”, a afirmat Mircea Geoană.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998