CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Geoana se autopropune iar candidat prezidential

3 comentarii / 5496 vizualizări / 4 iunie 2014

Mircea Geoană a declarat, azi, că numele său figurează pe lista „foarte scurtă” de potenţiali candidaţi PSD la prezidenţiale, el arătând că viitorul candidat va fi decis cu calm şi înţelepciune şi că trebuie discutat şi cu Victor Ponta despre intenţia declarată a acestuia de a rămâne premier.

Întrebat dacă ia în calcul ca la Congresul PSD din septembrie să supună acestui for intenţia sa de a candida la prezidenţiale, Geoană a precizat: „Vom decide la timpul potrivit şi vom alege cu înţelepciune, conform Statutului, care e cea mai bună formulă”. „Va trebui să discutăm şi cu Victor Ponta pentru că până la urmă trebuie să vedem dacă declaraţiile lui cu privire la dorinţa de a-şi continua mandatul de premier până în 2016 – care e mai mult decât legitimă, pentru asta a fost votat, pentru asta am fost votaţi în 2012 – se păstrează sau nu”, a adăugat, conform Mediafax, Geoană.El a menţionat că numele lui se află pe lista scurtă cu eventuali candidaţi PSD.

„Deci cu calm şi cu răbdare. Avem resursă politică la nivel înalt, în partid, asta e luxul, între ghilimele, pe care îl avem, de a avea candidaţi între care şi numele meu se află acolo sus pe lista foarte scurtă de potenţiali cadidaţi PSD”, a subliniat senatorul social-democrat.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Omul e incorigibil, nimic nu-l poate destepta, nici macar inteligenta.

  2. That’s a smart answer to a difcufilt question.

  3. TYVM you’ve solved all my prelboms

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998