CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9731 RON DOWN | 1 USD = 4.5843 RON DOWN | 1 GBP = 5.8128 RON DOWN

Geoană, Vanghelie şi Şova, excluşi din PSD

2 comentarii / 2821 vizualizări / 27 noiembrie 2014

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, azi, excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova, conform unor surse social-democrate. Sursele citate au menţionat că au existat în CExN două propuneri, una de suspendare şi una de excludere, fiind votată cea de excludere.

Propunerea de excludere a fost votată cu 80 de voturi „pentru”, două „împotrivă” şi două abţineri, au relatat sursele citate. Potrivit Statutului PSD, excluderile se votează cu două treimi din membrii CExN.

Vanghelie, după excluderea din partid: A fost o execuţie. Echipa Ponta-Dragnea e pierdută

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie a declarat, după ieşirea din şedinţa PSD în care s-a decis excluderea sa, că a fost o execuţie,”cu motivaţia că a dat declaraţii, că este pe lângă Mircea Geoană, sau că Şova e în greţuri cu Dragnea”, şi că echipa Ponta-Dragnea e pierdută.
Întrebat ce s-a întâmplat în şedinţă, Vanghelie a spus: ”O chestie foarte amestecată, foarte complicată şi foarte penibilă. Nu a fost nimic, a fost o execuţie, cu motivaţia că am dat declaraţii, că sunt pe lângă Mircea Geoană, că Şova e în greţuri cu domnul Dragnea. Nişte prostii”. El i-a acuzat pe Victor Ponta şi pe Liviu Dragnea că au pierdut alegerile. ”Argumentele lor sunt că ei trebuie să rămână la partid, că sunt foarte buni. Pe mine în acest moment nu mă mai interesează niciun plan cu PSD-ul”, a anunţat Vanghelie. Marian Vanghelie a mai spus că ”acest rezultat s-a încercat să se aranjeze de o săptămână”.

”Domnul Ponta, cât a fost în Dubai, l-a lăsat pe Dragnea să se ocupe de partid, ca să facă acest joc manipulatoriu. Domnul Ponta spune că nu poate să conducă partidul, cât suntem noi aici. Partidul ăsta a fost condus când avea sute de lideri (..) care aveau puncte de vedere. Nu e partidul muţilor”, a mai spus Vanghelie.

El a continuat: ”Am pierdut alegerile şi nu ne dăm seama că nu mai putem să ne prezentăm la alegeri peste cinci ani cu acelaşi candidat şi cu Liviu Dragnea, şef de campanie. Le spune Iohannis: ”Măi, băieţi, măi, iarăşi aţi venit?” Ce să facă echipa asta? E pierdută!”, a mai comentat, conform Mediafax, Marian Vanghelie.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. I think my Best paper writing service review will be curious for you to read! just see it

    • One or two to rembeemr, that is.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998